Netradičná svadba - chata, grilovačka

Ahojte žienky :) So snúbencom plne debatujeme o svadbe. Chceli by sme niečo netradičné,nápadité. Rozmýšľali sme nad chatou, grilovačka,hudba, tanec, letné šatičky..Neviem, či také niečo je vhodné,preto by som chcela vedieť rady od skúsenejších. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskaa12 Ja si myslim, ze je to super napad... len co na to rodicia ? :)
Odpovedať
Rodičia súhlasia :-) aspoň mama z mojej strany a obaja rodičia zo snúbencovej strany. Môj otec by chcel mať obrovskú svadbu so širokou-ďalekou rodinou.
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskaa12 My sme mali svadbu na tento styl. Obrad sme mali vonku a povodne som chcela mat celu svadbu vratane obeda na chate, no mamina ma ukecala na obed v restauracii (lebo stari rodicia by na chatu nesli a na svadbe sme ich mat chceli), tak sme to vyriesili kompromisom. Bol obed a potom chata, az do pondelka. :-) Nepozeraj na to, co je vhodne, ale co VAM vyhovuje, je to len a len vas den, tak si ho spravte tak, akosa to paci vam dvom - neveste a zenichovi. Je hlupost sa stylizovat do niecoho, co vam nesedi a v com sa necitite dobre.
Odpovedať
bez problémov si urob svadbu akú chceš ty so snúbencov, nerieš ostatných, ved sa predsa vydávaš ale len raz v živote, ak chceš svadbu na chate tak ju maj :-) ak ju chceš mať hocikde inde urob si ju tak ako to cítiš ty......Je to váš deň
Odpovedať
moj nazor na netradicne svadby - http://babetko.rodinka.sk/zo-zivota/v... ,ale toto je uz extrem samozrejme,to asi nebude vas pripad...pre mna je svadba len 1x v zivote a chcem ju mat so vsetkym co sa patri,grilovaciek a garden party si uzijem kazdy rok :-)
Odpovedať
byt na tebe, idem to toho..ja kebyze mozem tak to urobim tiez tak ;-) vela usetris a zabavis za minimalne rovnako, alebo lepsie :-) bola som na takej svadbe mojej kamosky a bolo to supeeeeeeeeer! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskaa12 môj drahý mal tiež najprv takúto predstavu, s chatou sme teda nerátali, ale kostol a potom grilovačka na záhrade a tak.. mne sa to najprv moc nepáčilo, potom sa mi to zase začalo pozdávať.. ale nakoniec sme prišli na to, že to by chcelo počasie :) tak sme sa na to vykašlali a bude tak tradične zrejme.. ak nám nešvihne :D ale ja som za, ak rodinka súhlasí, išla by som do toho isto :))
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskaa12 Myslim ze v dnesnej dobe uz to nie je netradicne.. Svadba je o Vas dvoch, okrem toho legislativne nutneho ANO pred niekym, kto ma opravnenie oddavat, naozaj nemusite NIC a mozete VSETKO.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mame svadbu v garden party style. ziadna velka vyzdoba - len masivne drevene stoly a plno kvetov, sviecky. nemame ani veceru, len svedske stoly, mame gril, posedenie na zahrade v prirode, snad aj s bazenom ak nam vyjdu priestory. krasne bude. to pocasie bude teple a bude svietit slniecko, to som si objednala ako prve :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 a ako to vyriešite, keď vám nebude svietiť slniečko? :D
Odpovedať
Profilova fotka
samozrejme ze nam bude svietit slniecko :-D co clovek chce, to k nemu pride, bude krasne ;-) a vzdy sa da byt aj vnutri. ale verim, ze nebude dovod x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barumienka :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tereza0442 aha, tak budete mať také miesto, aby ste mohli byť aj dnu.. keď u nás na blízku nič také neni, do kelu :D
Odpovedať
Profilova fotka
...urobte si to tak ako sa paci vam :) a po com vase srdce tuzi...:) dnes uz je nemoderne mat velke klasicke svadby :) a z usetrenych si rasdej urobte krasnu dovolenku a prineste si z nej krasny darcek :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
je to super napad my to tiež takto planujeme len zhaname niečo v okoli Ba, ak by mal niekto nejaky typ pre chatu pra cca20, 30 ludi, prosim pište spravu :) dakujem
Odpovedať
@tereza0442 Ahoj, mozem sa opytat, aky priestor si zvolila na tento typ svadby? My totiz chceme nieco dost podobne, ale nevieme zohnat ziadne miesto, kde by sa to dalo spravit... dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
pomaly začinam mať strach že v Bratislave ak nemáš dom tak nieje šanca niečo take urobiť :(
Odpovedať
Presne tak to vidim aj ja.... ked nechces svadbu v hoteli ktory sa hra na lacny luxus alebo nemas 10K na nieco fakt mega pekne, je to so svadbou v BA dost na figu
Odpovedať
Profilova fotka
tak :(
Odpovedať
Profilova fotka
@strunnnka pozri si chyta napr zoška a tak, nieje to sice v ba ale velmi blizko, a maš sukromie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...pytala si sa na nazor tak ti poviem ten svoj...pre mna je idealna svadba taka ta klasicka, rozpravkova...rodina, priatelia, obrad, tip-top hostina, druzicky, krasne saty, torta, rejdovy, zabava atd...ale to je ta moja vysnivana svadba...ak mas ty ine sny a chces si to spravit na chate, a tvoja polovicka s tym suhlasi, tak sa vykasli na vsetky tie "a takto by to malo byt", "a toto musis, lebo sa to tak ma" atd...sprav si to po svojom a ver tomu, ze kazdy to prezije a Zem sa kvoli tomu tocit neprestane :) Vela stastia!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@tereza0442 presne tak to chceme mať aj my :)
Odpovedať
Ja chcem sobáš na nejakom peknom mieste s blízkou rodinou a pár priateľmi. Potom by som s rodinou šla asi na obed a ďalej by sme pokračovali na chate na ružinej, to je pri jazere kde by sme mali grilovačku a veľkú svadobnú tortu a pekne to tam vyzdobíme. A samozrejme nejakú tú hudbu nech sa zabávame. Nechcem klasiku a dosť nerada som stredobod pozornosti takže bez tradícii. Skôr také jednoduché. A na druhý deň chceme s drahým odísť na dovolenku do Toskánska.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mali sme svadbu v Modre na jednej takej chatke, a poviem vam, parada :)
Odpovedať
@matkakri ahoj prosím ta mohla by si mi do spravy napisat meno chaty prip.kontakt na majitela?dakujem:))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?