Názory na svadbu v Mojmírovciach

Profilova fotka
Poprosím Vás o skúsenosti a názory na svadbu v Mojmírovciach. Máme termín v októbri a chcela by som si trošku pomôcť Vašimi názormi. Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@mrne22 Myslíš asi kaštieľ, že? To len pre istotu, lebo tam mávajú aj v nejakom kultúrnom dome, ja som tiež tak pozerala, že jéj títo majú v Mojmírovciach a potom to bolo v kulturáku...:) No v každom prípade, my tam budeme mať v máji, pani ktorá nám to koordinuje je veľmi milá a ochotná, takže zatiaľ to vyzerá dobre... Jediné negatívne, čo som počula od iných neviest, bolo ohľadom obsluhy, to sa chystám jej povedať pri budúcom stretnutí, tak dúfam, že na to dá pozor!
Odpovedať
Ahoj, my sme tam mali svadbu v auguste 2012. Mali sme obrad vonku a hostinu vo velkej sale, ubytovanych sme tam mali aj par hosti. Boli sme so vsetkym maximalne spokoni, manazerka nam vo vsetkom vysla v ustrety. Jedlo aj obsluha bola skvela, hostia vsetko chvalili. A cena bola tiez prijatelna ;-) . Pre nas boli Mojmirovce velmi dobra volba!
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vám veeeelmi pekne :) stale riesime dookola priestory, ci tie, ci tie, ci tamtie. a po pravde, uz mi z toho sibe :) lebo viem, ze jedlo a zabava je na svadbe to najdolezitejsie, teda pre hosti. pre nas ovela viacej iných veci :) ale tesim sa na odozvy a hej, urcite si dozrieme na obsluhu a popytame sa blizsie.
Odpovedať
Aj ja som už počula od viacerých ľudí kladné ohlasy, záleží len, koľko budete mať ľudí, lebo naša komunikácia skončili na recepcii, ked nám položili otázku, že koľko budeme mať hostí a my že 130, tak hned sme sa otočili na podpätku, bo že max. kapacita je 90 ľudí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte. Ja by som sa vás chcela spýtať koľko vás približne stala svadba v mojmirovciach. My budeme mat 50 hostí . Ďakujem
Odpovedať
Hlavně neubytujte případné přespolní svatebčany v místním airbnb zařízení - zkušenost z naší letní dovolené 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?