Motel M Malacky a hotel Atrium

Ahojte, mate skusenosti so svadbou v Moteli M v Malackach alebo v hoteli Atrium?
Odpovedať
Profilova fotka
z tychto dvoch moznosti by som si vybral asi to emko. je to tam viac romantikus, ale zase pre mensiu svadbu. do atria sa znesti viac ludi... aluzby porovnatelne. d
Odpovedať
Profilova fotka
Počula som, že v Moteli M to vedia pekne pripraviť a vraj aj jedlo je dobré. Celkovo je ale problem v okoli Malaciek zohnat miesto na svadobnu hostinu.
Odpovedať
Ahojte, vsetci moji znami ktori mali svadbu v Moteli M si velmi pochvali...personal, jedlo, prostredie. My planujeme svadbu buduci rok v maji a tento vikend sme boli omrknut Motel M......ozaj nadherne miesto na svadbu. :-) Len maly problem, hosti budeme mat 80 a nie som si ista ci sa tam zmestime, resp. ci zostane nejaky priestor na tancovanie :-|
Odpovedať
Rezervovali sme si Emko, ale maju tam novy personal a nove moresy. Zmenili ich teraz a najma potom, co sme zaplatili zalohu... Platis si tam extra kuchara, casnikov, elektrinu ....Som zvedava, ci toaletak aspon daju....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@evulienkaslx ahoj :), prosim ta, mali ste nakoniec svadbu v Emku? Ak ano, ako ste boli spokojni? Vopred dakujem za vsetky info :-)
Odpovedať
@luciazama ahoj :-) , ako ste sa nakoniec rozhodli - mali ste svadbu v Emku? Ak ano, ako ste sa pomestili a ako ste boli spokojni? Vopred dakujem za vsetky info :-)
Odpovedať
Ahoj, nie nemali. Svadba bola v Sparku a boli sme velmi skokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaslx aj my tam budeme mať :) mohla by si mi napísať vaše skusenosti. Co ste mali ako menu, či to bolo dobre. Co by si nabudúce napr. nedala alebo čo naopak chýbalo atd. dakujem hrozne moc. kludne aj do IP. Budeš tu mať aj fotky?
Odpovedať
ahojte aj mna by zaujimali skusenosti zo sparku :)
Odpovedať
@kalu33 Nase skusenosti boli v celku velmi dobre. Obsluha a jedla boli vyborne, aj velke porcie. Treba s nimi presne komunikovat ,ako a co si zelas a v akom case a pod., aby vedeli. Privital nas hlavny casnik s palenkou a tresol klasicky tanier. Pripitok sme mali Kir royal- sampanske s Creme de Casis, bolo to velmi dobre. Predjedlo bruschettu, potom slepacia polievka- servirovali v spolocnych misach, hlavne jedlo- trio- panenka, svieckovica a kur. prso so zemiackami a ryzou na prirodno. Potom sme mali prve tance a potom torta, kolace vlastne- namiesali to a rozniesli po stoloch casnici- a kava. Kolace a torty sme doniesli az v den svadby, nakolko nemaju chladnicky. Napoje sme mali povinny odber- 3 flasky nealka na osobu, plus flasa vina na dospeleho. Ostatne sme si mohli doniest vsetko sami, nebolo to vsak zachladene, ale mali k dispozicii lad. Kavu a pivo sme brali od nich, pivo islo dost na dracku. Neskor sme mali bufetove stoly- rozne salaty, kuracie stehna, prasa, oblohy, misy. K polnoci kapustnicu. Vsetko bolo fajn. Prasa serviroval sefkuchar, tak isto ako aj hlavnu tortu, bol nastrojeny a bolo to efektne. Napisem zopar tipov, ktore sme chceli my a co sme nechceli. Vyzdobu sme si robili sami, mali sme navleky s maslami zo Sisi za Euro, ostatnu vyzdobu- vazicky, kvietky, servitky a pod. dodali zo Sparku gratis. Inak v Sparku ponukaju komplet vyzdobu za 4 eura na osobu, ale v podstate ide hlavne o navleky. Napoje sme nedavali vsetky na stol, iba mineralky, ostatne boli vylozene postupne pri bufetoch- zatvorene, 2 otvarace s kosikom pri nealko napojoch, vina biele zachladene, nadoby s ladom. Na stoloch z napojov len mineralky. Povodne chceli vylozit vsetky flasky z povinneho odberu na stoly, nam sa to nepacilo, lebo stoly vyzerali preplnene, viacfarebne, neladilo to a flasky mali ti pred nami pootvarane, ked sme sa boli pozriet. V ziadnom pripade som nechcela teple a vybrblane vody na stole a takto si bral kazdy, co chcel, cerstve a zachladene. Pri napojoch sme mali aj zakusky , torty a ovocny salat- ten odporucam v teplych mesiacoch. Mali sme 50 ludi a kapacita je podla mna do 70. Bar by sme nechali otvoreny na pivo a kavy. Stanovili sme cenovy limit a pri prekroceni chodil casnik oznamit a povolili sme dalej. Fotili sme sa v areali hotela a v hoteli, je to tam velmi pekne. O polnoci ma prisiel ocepcovat Macejko. Bolo to velmi krasne. Odporucam. Hned v nedelu nam vystavili ucet, platili sme potom extra 3 casnikov a kuchara po polnoci. Mali sme obsadenych aj vela izieb, zjednali sme to s nimi na skoro polovicne ceny, ale sme obsadili skor cely hotel :). Svadobny apartman bol gratis. Myslim, ze svadba dopadla vyborne. Vsetkym sa pacilo. Takze by som asi ani nic nemenila. Treba si to uzit, lebo svadobny den prejde strasne rychlo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaslx super :) dakujem za info. My budeme mať výzdobu cez nich, iba kvety naše. Musíme tiež nejako poriešiť to nealko, lebo mne sa to na stoloch tiež nepáči. Skoda, ale že nechladia tie nápoje. Dufam, že budú mať dosť ladu :) A kolko odporučas ten limit na bar? My budeme mať tiež 50 ludí. Nech mám aspon predstavu. dakujem
Odpovedať
@kalu33 Nealko sme mali bokom v tom vyklenku. Ich flasky boli chladene a k nasim nosili lad. Mali tam aj 2 nadoby s ladom, kde dali nase napoje. Limit na bar sme dali okolo 100 Eur, ale sa to prekrocilo. Uz neviem kolko, lebo sa pilo veeeela piva. Ale stale ked sa zvysil limit, tak prisiel casnik potvrdit, ci moze dalej capovat a do kolko a potom zas :-) Keby ti nieco napadne, pokojne sa pytaj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@evulienkaslx dakujem. A kedy ste mali svadbu? Bolo tak teplo ked sa pilo tak vela piva? A ešte by som potrebovala niečo vedieť, ale napíšem do IP :)
Odpovedať
v juli. prave sice bol skaredsi vikend, kedy sa trocha ochladilo, aj prsalo. Ale asi mame v rodine pivne typy. Tiez sa vypilo skoro vsetko vino. Ostalo nam zas skoro vsetko tvrde. Ale treba si poznat svojich alebo sa zorientovat kto co pije cca.
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaslx tak dufam, že naši budú piť to čo tam bude a neurobia mam nejaký extra velký účet na bare :) nie že by som im nedopriala, ale tie ceny... :)
Odpovedať
@kalu33 treba ich asi upozornit, co maju k dispozicii. My sme dali po pripitku a predjedle male organizacne pokyny. Zhruba aky je program, co budu papat, ake su napoje, ze su vo vyklenku a ze si maju brat , co tam je k dispozicii a na bare si mozu objednat kavu a pivo. Pochopili to a bolo to OK.
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaslx ok, poviem manželovi nech to nejako zorganizuje :) dakujem za rady :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mozem sa spytat, ze ci tvrdy alkohol ste si mohli priniest, albo ste brali od nich? Kupili ste cele flase, alebo ste brali len shoty? Myslim, ze sa bude pit viac tvrdy alkohol v nasej rodine a neviem to nejako otypovat, kolko mam dat na bar limit. A prosim Ta, to pivo ste brali cely sud, alebo ako to bolo? Hlavne ma zaujima ten tvrdy alkohol. A tiez, ak by si mi mohla napisat, ako to teda neni tajne, kolko bola asi cena cela za tu svatbu v Sparku. Prave sa rozhodujeme za zalohu. Dakujem.
Odpovedať
@evulienkaslx mozem sa spytat, ze ci tvrdy alkohol ste si mohli priniest do Sparku, ale bo ste brali od nich? Kupili ste cele flase, alebo ste brali len shoty? Myslim, ze sa bude pit viac tvrdy alkohol v nasej rodine a neviem to nejako otypovat, kolko mam dat na bar limit. A prosim Ta, to pivo ste brali cely sud, alebo ako to bolo? Hlavne ma zaujima ten tvrdy alkohol. A tiez, ak by si mi mohla napisat, ako to teda neni tajne, kolko bola asi cena cela za tu svatbu v Sparku. Prave sa rozhodujeme za zalohu. Dakujem.
Odpovedať
@lubozka Ahoj, bolo to pred 2 rokmi a boli sme druha svadba vobec , co tam bola a este nam robila cenu byvala prevadzkarka a co viem, tak isli ceny hore. Tvrdy alkohol sme si doniesli my, ale vela sa nepopil, mali sme cele flasky, povinny odber som pisala vyssie a to bolo vino a nealko. To sa vypilo u nas vsetko. Pivo capovali na bare, my sme si nemohli doniest pivo v nijakej forme. To islo u nas dost na dracku. Limit na bar sme mali asi 100 Eur, bolo to ale vyssie potom a ked sa vycerpal limit, dosli za nami casnici, ci zatvarame konzumaciu v bare alebo zvysime sumu a na kolko. Dalo sa s nimi na vsetkom dohodnut, treba komunikovat. Sumu si presne nepamatam, ale bolo to do 2000 Eur za 55 osob. Neskor este doslo par ludi. Co sme v tom mali, pisem vyssie. Mozes napisat prevadzkarke, nech ti spravi presny rozpocet, co a ako a uvidis, kolko vas to vyjde, zavisi to od toho, co si presne vyberiete. Zelam krasnu svadbu.
Odpovedať
@evulienkaslx dakujem pekne za odpoved. Ano, uz sme ju kontaktovali, ceny asi isli hore podla mna a teraz to je tak, ze vino si mozes doniest max 1 flasu na osobu ale myslim ze vsetko ostatne musis brat od nich, aj tvrdy alkohol co sa podla mna uz nas bude viac pit, sudiac podla skladby ludi co mame. A tvrdy alkohol je tam dost drahy. Kamoska mala v Moteli M a oni si mohli tvrdy alkohol doniest. Coje lepsie, lebo ho dostanes za lepsiu cenu vo velkoskladoch. Ale kazdy ma ine pravidla. Co satyka vyzdoby, to tiez zvazujem, ze si objedname sami, myslim navleky a tiez si mozeme objednat sami kvetinovu vyzdobu. Este ma zaujima, do kolkej je povolene sa bavit? Maju nejaky limjit, napr ze do 3 rana? Ak to je nad 12 hodinu, kolko sa plati na jedneho casnika na hodinu po polnoci?
Odpovedať
@evulienkaslx Este pls, kolko ste platili za deti do 10 rokov? Mame tam dost deti.
Odpovedať
@lubozka fuuuha, tak to maju blbo, my sme to mali opacne, ze od nich 1 flasa vina a nealko a ostatne sme si mohli doniest. Tvrdy alkohol je najdrahsia polozka podla mna. Skus si to este raz overit. Bavit sme sa mohli, do kedy sme chceli. Kolko sme presne platili casnikov uz nevie po polnoci, asi 5-7 eur na hodinu na jedneho. Za deti sme platili polovicnu sumu z hlavneho jedla a nealko a potom sme uz mali bufety. Asi ti este nenapisala zo Sparku? Najlepsie sa spytat priamo u nich, odpovedia na vsetky otazky, aj presne vsetko nacenia. Neviem, kolko sa tam teraz za co plati.
Odpovedať
Ale ano, odpisala, ale napisala ze hotel Spark neni kulturny dom a tak sa nemozu nosit veci, okrem vina. Takze je to dost blbe, lebo fakt je tvrdy alkohol najdrahsia polozka. napisala sice, ze to byva okolo 500 eur nad ramec ale to je takmer nic beruc do uvahy tie ceny na tvrdy alkohol co tam maju.
Odpovedať
@lubozka tak to je fakt dost blbe, uz nevedia, co si pytat.... drzim prsty
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
No zazila som taku istu situaciu aj o 2 roky neskor- jesen 2016. Nemozte si tam doniest vlastne nic. Ani alko, ani nealko a jedine domace, ktore pre vas rodicia odkladali od narodenia si mozte doniest za poplatok 30 !!! eur za liter. Ak nechcete vyzdodu od nich,tak navleky su povinne od nich (2,5 eura na stolicku)- svoje alebo pozicane za 50 centov z netu- neda sa. Co sa tyka vyzdoby,tak ta sa robi az v den svadby po ranajkach ostatnych hosti,cize aj keby velmi chcem,vyzdobu si sama neurobim a ani ju neuvidim. Vzhladom k niektorym nevkusnym vyzdobach,co nam ukazovala...mala by som obavu zverit jej to do ruk. No a pani prevadzkarka maximalne neochotna, nic mimo jej zabehanych kolaji nebolo mozne, nic navyse nebola ochotna urobit/ poriesit. A ked mi zadrela, ze nie su kulturny dom,tak som skoro okoktavela. Takto si nepredstavujem osobu, s ktorou by som chcela riesit svadbu. Nakoniec sme sa rozhodli pre iny priestor, lebo za tie peniaze ( a nebolo to malo,co sme si povedali,ze sme ochotni minut ) si tie sluzby z ich strany predstavujem trochu inak, nie ze sa spravaju ako hotel hilton a pritom je to maly zastrceny hotel kdesi na zahori.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?