Moja netradičná svadobná párty

Profilova fotka
Chcem sa vam len pochvalit, lebo som strasne nadsena. S priatelom nechceme tradicnu svadbu v restike, pripada nam to moc naskrobene, tak sme dlho hladali chatu v okoli Bratislavy, ktoru by nam niekto prenajal. Nakoniec sme nasli toto http://www.peknachata.szm.sk/ :-) Ta chata je absolutne uzasna, ma aj malu vinnu pivnicku, velku spolocensku miestnost a velikansku terasu. Mame to prenajate od piatku do nedelu za neuveritelnu cenu. Budeme tam mat 70 hosti, 30 ludi z rodiny, ktori tam mozu aj prespat a 40 kamaratov. Majitelia z chaty nam dali aj kontakt na jednu pani, ktora pecie fantasticke prasiatka a my tam len dovlecieme sudy piva, vina, kolaciky a DJ-a. Obrad mame o 16-tej, takze aby si aj rodina prisla na svoje, budeme mat v restike kratku slavnostnu veceru a potom vsetci ideme na chatu. Dlho sme rozmyslali aj nad tym, kde sa budeme fotit. Najprv sme mysleli, ze v botanickej, ale pripada nam to take sterilne a foti sa tam kazdy, tak sme sa rozhodli pre ZOO. Hrooozne sa tesim...hlavne na tu chatu :-D
Odpovedať
tigri, parada. Ta chata aj ten napad so ZOO. Super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam kamaratov, ktori sa fotili na cintorine a tie fotky vyzeraju absolutne uzasne, ale na to musi byt uz fakt dobry fotograf....
Odpovedať
no na cintorine - to sa mi zda uz prilis uletene. Nie, to by som sa radsej nefotila vobec.
Odpovedať
Profilova fotka
tigri... ked budeme s mojim mangelkomslavit 5 vyrocie, tak to bude v tejto chate :O). drzim vam palceky, ench to vide podla vasich predstav ;-)
Odpovedať
chata fajn, ZOO fajn.. ale cintorin ? to mi nepripada ani uletene, skor morbidne..
Odpovedať
Profilova fotka
Super tigri,konecne si opat vesela po tych problemoch s rodicmi...Ja som si vsimla,ze Cesi maju dost casto takuto formu svadby-po obrade chata s grilovanim a zabavou v prirode.Musi to byt uzasne uvolnene,drzim palce,nech vam to vyjde podla predstav :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Liska, dakujem....uz zacinam chytat paniku, pretoze s drahym sme sa len 20.6. dohodli, ze sa 20.8. zoberieme, takze mame este co vybavovat. Nastasie mame vela dobrych kamaratov, ktori ochotne pomahaju, takze verim, ze to zvladneme. Rodicia uz vyzeraju uplne v pohode, posledne konstatovanie od nich bolo, ze som este nedozrela na svadbu v kostole, tak som to presla mlcanim.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D parada sa tesim na foteccky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tigri, tak to je super napad ta chata. fakt, mohla by si mi napisat cez ip, kolko vas to vyde? my sme tiez rozmyslali o jednom takom hoteli, ktory ma terasu a da sa tam grilovat, ale toto znie lepsie. drzim ti palceky :-)
Odpovedať
Tigri, schvalujem chatu.....mam kamosku od Prahy a ta takisto po obrade v kostole mala oslavu na chate, aj sa hned zo siat prezliekla......uvidime, kedy tento trend zavita i k nam.
Odpovedať
:-D u nas v dedine bol nedavno taky sobas, ze "vodnik" doviezol nevestu lodkou po rybniku na breh, na brehu ich zosobasili /za vydatnej pomoci komarov :-o aspon myslim/ a veselica sa odohravala na chatke pri rybnicku :-) aj oznamko mali take vodnicke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky tigri, my tiez nebudeme mat svadbu klasiku obrad - fotenie - hostina - odobierka..... Obrad budeme mat na urade, ale chcela by som vonku, hostina nebude volnejsia ;-) a fotky budu hmm urcite aj nejake klasicke ale viac ich bude takych, neviem ako to povedat teke uvolnene, aby sa na ne dobre kukuckovalo ;-) strasne sa mi pacia fotky megg, tie su perfektne :-) ale mame este vveeeellllla casu tak daco vymyslime a s napadmi sa podelim s vami ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
haloo haloo, je tu niekto?
Odpovedať
tri roky stara tema... neverim vlastnym ociam... :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?