Mlyn u Anastázie - Pohranice

Ahojte nevesty, mala niektora z vas, alebo planuje niektora z vas svadbu v Mlyne u Anastazie? ako to tam vychadza cenovo? Dakujem za vase informacie :)
Odpovedať
1
2
ahoj, ja tam idem mat svadbu o par tyzdnov, 2.6. cenovo, vedia sa dostat na cca 30€ na osobu, plus nejake poplatky. ale rozhodne to stoji za to vsetko, co su schopne a ochotne pre mladomanzelov spravit. vo vsetkom nam vychadzaju v ustrety, len sme im povedali aku farbu vyzdoby chceme a zhanaju, rozmyslaju, mali sme problem s rozlozenim stolov a dve hodiny sme ich tam prenasali, aby nam to vyhovovalo a nakoniec sme nasli riesenie, proste su to skveli ludia, chutne jedlo, krasne prostredie. jednoznacne odporucam. akekolvek otazky, ked budes mat, kludne mi napis postu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@frankie2018 ahoj, prave planujem svadbu v nr a bola som sa pozriet aj v mlyne. pacil sa mi ich pristup, ale rada by som sa spytala teba ake si mala osobne pocity z priebehu a organizacie Vasej svadby (jedlo, vyzdoba, servis, alkohol si si priniesla sama?). dve veci ma strasne odradzaju: 1. vonkajsi vzhlad 2. chybajuce ubytovanie. Z finančného hladiska som to este nestihla porovnat s ostatnymi ponukami v nr ale zda sa mi to financne vyhodne. Dakujem :)
Odpovedať
@hankaapeto ahojky, no pokial islo o servis, vyzdobu a jedlo, nemam ani jednu negativnu skusenost. na vyzdobe sa baby vyriadili poriadne, jedna z majiteľkiných dcer je floristka, tak si na tom dala zalezat, organzu a vsetky drobne detailiky mi hladala kade tade, aj kvety... skus sa pozriet na ich fb a hladaj album s nazvom fialova svadba :) to je nasa :) ked sme sa dostali do fazy doladovania jedal, tak boli super, radili, hovorili, ake maju skusenosti, dala som si poradit a osvedcilo sa. alkohol aj nealko sme si priniesli, je tam za to maly poplatok, ale aj tak sa to oplatilo, pri tych sumach a hektolitroch, co sa vypiju :) pokial ide o vonkajsi vzhlad, uplne ta chapem, ked som tam prisla uplne prvykrat, prva moja reakcia, to akoze tu sa mam vydavat? ale ked sme vosli dnu a na terasu, ten podnik ma uzasnu atmosferu. neodolali sme a v prvej minute po vstupe sme sa rozhodli pre nich... to ubytko je mozno male minus, ale tak ked sa pre tento podnik rozhodnes, ubytko sa da doladit, ved od nr je to kusok...su tam intraky alebo cokolvek... financne, to ti neviem, ake mas ine ponuky, to uz si musis zvazit sama, ale u mna by vyhral fakt, ze tam z personalu bolo 11 ludi, ktori kmitali tak, ze ja ako nevesta a ani zenich, sme neriesili jediny problem pocas celej svadby. prebehlo to uplne perfektne a keby sa mam vydavat znova (ze sa vrati cas, nie, ze za dalsieho chlapa), tak jedine tam :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za tvoju odpoved, na mna velmi dobre zaposobili svojim pristupom a snahou skutocne vystrojit krasnu svadbu. skutocne ma ale strasne moc odradza ten vonkajsi vzhlad, bojim sa ze to pospati dojem u hosti a okrem toho mi vadi, ze nevesta a zenich nemaju vlastnu izbu, kde by som sa mohla prezliect atd. ak sa smiem spytat mohla by si mi prosim ta povedat kolko akeho alka a nealka ste kupili odkial a za kolko? ďakujem moc za odpoved!
Odpovedať
Ahoj, ja budem mat tiez svadbu v mlyne. Moj nazor: vonkajsi vzhlad nikto z tvojich hosti riesit nebude, pretoze ked vas auto privezie pred mlyn, tak to co budes videt bude: velky krasne nazdobeny svadobny obluk pred vchodom, cerveny koberec pre mladomanzelov, a personal- kocky v uniformach.nachystane obskakovat vas. nikto si nevsimne osarpanu fasadu, okrem toho ved prave ona doplna atmosferu, ved je to cele starobyle, mne sa to praveze paci :-) A k tej izbe pre vas, ubytovanie tam sice nie je, ale na poschodi budete mat k dispozicii jednu izbu ktoru vyuzijete bud ako "utulok" pre male deti ked budu chciet spat, alebo ako vasu mladomanzelsku izbu. Je tam vraj aj sprcha, na ktoru sa ja osobne tesim, ved ked zhodim zo seba svadobne saty taka vlazna sprcha mi urcite padne vhod :-) takze prezliekania sa dakde na wecku sa obavat nemusis :-)
Odpovedať
baby a nemáte náhodou referencie na hudobnú skupinu SPEKTRUM?
Odpovedať
ahojte,tiež by som chcela mať svadbu v mlyne,len neviem,či v lete alebo na jeseň,moji totiž nie až tak tancujú,skôr sa radi prechádzajú na záhrade a tak si myslím,že možno by bolo fajn nechať gratulantov až do rána a pozvať si živú kapelu,aby zo svadby nevzniklo disco,v mlyne mi vraveli o Tonovi Hudákovi zo Ziliny...mala ste ho už niektorá na svadbe?
Odpovedať
Môj brat tam plánuje mať oslavu narodenín a vravel, že to tam vyzerá dobre a vraj mu ponúkli seriózne jedlá za dobré ceny. Ale... vraj až od 65 ľudí tam uzavrú reštiku, inak to nebudeš mať uzavretú spoločnosť.
Odpovedať
ahoj liana, plánujem 85 hostí a plus gratulanti,bola som sa pozrieť na jednu svadbu pred príchodom nevesty,veľmi sa mi páčilo,môj Peťko tam bol na oslave jeho šéfa,mali to v otvorenej reštike a vraj to bolo super,ja by som tam tak rada išla na svadbu,ako hosť.
Odpovedať
@frankie2018 ahoj, prosim ta, a kolko ste mali hosti? lebo neviem, ci sa nam tam pohodlne zmesti 80 plus neskor nejaki gratulanti. Zatial sme s nimi len volali, pojdeme pozreit cim skor, tak som zvedava.dakujem
Odpovedať
@nina1205 ahoj nina....ja budem mať viac ako 80....bola som sa tam pozrieť,ked sálu pre chystali taký počet ľudí a bolo to supéééér......a idem tam teraz v sobotu na katarínsky bál.....
Odpovedať
@nina1205 ahoj,my sme boli 80ti plus este par ludi:-),ale bolo to veelmi v pohode,vela miesta,uplna spokojnost...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@frankie2018 tak to som rada. :-) a to bola ta fialova svadba? lebo majitelka nam vravela, ze mali svadbu, kde sa ukladali nejako specialne stoly po obvode miestnosti :-) my sme sa rozhodli jednoznacne v podstate hned pre nich, ani ine saly sme neboli pozerat, tato nas hned oslovila. Ma to svoju atmosferu a vsetky tie sluzby a ta snaha, ktoru vyvijaju, som rada, ze s tym budem mat co najmenej starosti ja sama.
Odpovedať
@frankie2018 a mam tam preklep este hore . ze Nebudem mat viac ako 80 hosti..nie ze budem,..bude nas mozno v zavere len 70, podla toho kto pride, reps. nepride.
Odpovedať
@frankie2018 a ozaj, ak sa smiem spytat, kolko vas vysiel alkohol nealko a tieto veci na svadbu? lebo pises hore, ze ste si priniesli vlastny...viem,ze je tam ta moznost, vraveli nam o tom,ale aj nam vraveli, ze ak by sme si nechali na bare otvoreny uce,t ze urcita suma sa tma nikdy neprekrocila pri takom pocte ludi...len teraz neviem zhodnotit, co sa nam viac oplati, ci priniest svoj alebo brat od nich.
Odpovedať
@nina1205 ak bude svadba v lete,tak svoj,ak v chladnejších mesiacoch,tak od nich,ja som si to tak prerátala.
Odpovedať
@zabkapetkova no my sa nevieme rozhodnut..mame svadbu v polke septembra,co je este leto, resp. dost teplo...ale zas nechce sa nam s tym natahovat..uvidime, podla toho kolko nam vyjde cena celej hostiny, ci tak alebo tak spravime..ale upozornili nas, ze teda mozme rata urcite, ze keby berieme od nich, tak min. 300 eur plus oproti nasmu to bude...
Odpovedať
@nina1205 ano,my sme mali tu fialovu svadbu a ano,aj sme mali stoly po obvode. Bolo to super,na vsetkych sme videli aj oni na nas,nikto nam nesedel chrbtom,co bol zaklad. Takze sme boli nadmieru spokojni. A presne ako pises,ten prisrup je na nezaplatenie...
Odpovedať
@nina1205 no my sme to riesili tak:-)ze sme nealko kupovali gastrolistkami. Neviem,stalo nas to cca 250e, alkohol vino 250e, ale to bolo po 100litrov,aj do vysluziek. Ostatny alkohol stal cca 400e, ale nemame to presne zratane...ja som sa toho otvoreneho uctu bsla,aj ked aj nam vraveli togo, ale neriskovali sme to...tamto,co zostalo mame doma a mozeme pouzit,zostalo par flias.nealko sme minuli na stavbe.
Odpovedať
@frankie2018 vidis, zie dobry postreh..ze minut na stavbe :-) aj my by sme to tak mohli spravit, tiez sa obavam toho rizika, ci ozaj neprekrocime nejaku pomyselnu hranicu za ten otvoreny ucet...a potom uz si nepomozeme :-)) este to zvazime, casu mame dost :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
neviete mi poradit, aky je minimalny pocet hosti, aby uzavreli restaruaciu? dakujem :-)
Odpovedať
Aj my mame v Mlyne. Ked to tam videl moj snubenec, povedal ze tu chce svadbu a ine ani nechce vidiet. Podotykam, ze tam bol 1x, kedze je z BB. Zacala som Pohranicami, ked sme riesili, kde by mohla byt svadba. On je velky pedant, tak je to aj odpoved na ten exterier. Myslim, ze to nikto nebude riesit, ked vojdete dnu. My ako velke plus berieme, ze sa ti hostia nemaju kam vytratit a tym padom sa nestane, ze na ociach je 20 ludi a pocit nikoho na svadbe. Uz sa velmi tesime :-)
Odpovedať
je to krasne prostredie :) kedy budete mat svadbu? a kolko budete mat hosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj.Chcem sa spýtať zatial iba na oslavu narodenín. Ako to vychádza cenovo pre 10 ludi (+ 2 deti 3- ročné) .Ako si mozem dohodnut aj menu?? Ako jeden obed alebo večeru. Alebo mi viete poskytnúť kontakt na niekoho z restauracie??? Prosim piste svoje nazory... mozete aj na mail: rickaaa@azet.sk. Dakujem zatial. ;-)
Odpovedať
@frankie2018 chcem sa opýtať koľko sa platí na osobu a čo presne to zahrňa :) vopred dakujem
Odpovedať
@sannysiposova my sme teraz asi pred mesiacom boli podpisovat cennik a platit zalohu na 9/2015 a menu bolo 35 Eur na osobu - zahrna to pripitok, predjedlo, polievku, servirovany chod, prvu veceru a druhu veceru :)
Odpovedať
Chcela by som sa spytat,da sa tam spravit svadba aj vonku? Maju daky stan alebo nieco podobne?
Odpovedať
@anel2103 nie, tam je taka terasa, ale ta je zavreta, v zime vykurovana a v tej casti byva raut
Odpovedať
Ahojte viete mi prosím povedať koľko okrúhlych stolov majú? Termín uz máme u nich zajednany len som sa zabudla opýtať :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@frankie2018 @lenka5389 @leushkka prosím Vás, ak ste mali svadby v Mlyne u Anastázie môžete mi povedat kolko sa tam asi zmestí hostí na svadbu, aby sedeli aj tancovali pohodlne, nie ako sardinky?? zvažujeme aj mi tam svadbu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?