Mini posvadobné posedenie v Banskej Bystrici. Odporučte mi reštauráciu.

Ahojte, s priateľom plánujeme svadbu niekedy v lete. Pôjde len o sobáš a mini posvadobné posedenie v BB s najbližšou rodinkou - cca 15 ľudí. Nevie mi niekto z Vás odporučiť nejaký dobrý a útulný salónik v BB, s ochotným personálom výjsť nám v ústrety? Ďakujem za každý príspevok.
Odpovedať
Ahoj, viem o jednej utulnej reštauracii v Lazovnej ulici, je to uplne na konci ulice v miernom kopceku. vola sa to Bystricky dukat, je to mala a utulna reštauracia s velmi prijemnou pani veducou. skús vyskusat , ahoj.
Odpovedať
Profilova fotka
Zenan skusila by som steak house, tak je perfektny personal a super tam varia. Dokazu Vam spravit aj uplne uzavretu miestnost presne pre cca 15 ludi. Potom by som sa kludne opytala v Hronseku v Gala, tam som mala promocie a boli perfektni, bolo nas tam asi 13-14. A este Kuria, tam by to tiez mohlo byt dobre. ;-)
Odpovedať
Ďakujem pekne za tipy babenky, určite sa popýtame. Inak som už odpisovala, ale nejako môj príspevok nikde nevidím. Ak by ste si ešte na nejaké vhodné miestečko spomenuli, budem Vám vďačná. Ono to s takýmto posedením nie je až také jednoduché, ako sa zdá. Ide nám hlavne o možnosť uzavretej spoločnosti, aby sme sa mohli v kľude porozprávať, dobre sa najesť a neboli centrom pozornosti, keď sa tam dovalíme v svadobných šatách. Inak sme rozmýšali o viacerých miestach, len neviem, či vôbec vhodných - Zlatý Bažant (vraj sa dajú prenajať priestory na 1. poschodí), reštaurácia Fischmen (je tam krásne), penzión Olympia (ale to bude zrejme na "normálne" svadby). Máte s niektorým z týchto zariadení nejaké skúsenosti, čo sa týka uzavretej spoločnosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Zenan, ja osobne by som Olympiu neodporucala, pocula som na to uz dost vela zlych referencii. Ostatne v poho. Ale ten Steak house by som kvoli uzavretej spolocnosti skusila, je to tam perfektne.
Odpovedať
Ešte raz dík, zvážime, ste zlaté.
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJ zenam. Ja by som ti odporucila U Komediantov . My sme tam mali posedenie po promocii. Tiez nas toak bola a mali sme to v tom sklenenom saloniku. Super boli sme tam len my super obsluha, vysli v ustrety nasim poziadavkam. :-)
Odpovedať
ja by som sla do Dukata...dobre varia, chceli sme tam mat aj promocie, ale nakoniec sme ich mali vo zvolene v Akademiku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
@zenan ahoj viem ze je to uz davno ale kde ste nakoniec mali hostiny?
Odpovedať
Profilova fotka
@asha300 Dobrý deň, odporúčam Vám reštaurácia Legout v centre Banskej Bystrice s krásnou terasou vhodnou na letné svadby. Viac informácií nájdete na našej stránke http://www.legout.sk/ alebo na fb
Odpovedať
ahoj, ja by som ti odporučila vyskúšať Kúriu v BB, mala som tam promócie a boli sme tam aj z práce a páčilo sa nám, ak bude príležitosť, určite tam ešte pôjdeme :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Caute nevesticky byvale I.buduce. mam otazku. Sme pozvani bratrancom na pisvadobne pohostenie ktore sa bude konat tyzden po bratrancovej svadbe. Chcu peniaze ako.svadobny dar. Avsak.ja mam silny pocit ze to cele robia len aby vyzbierali peniaze...oni mi na moju svadbu dali nejaky obnos. Ale moja svadba stala 5000 eur a ich posedenie bude tak do 1000. Dalej sa mi nepaci ta forma ako.nas pozvali. Najprv oznamenie ze budeme sa brat ( ani naznakom ze pridite nas pozriet) a potom pozvanka na " male posvadobne pohostenie". Ako sa zachovat. S muzom peniaze stale setrime a tu.ich mame niekomu dat lebo -aj on.nam dal. Zvyknete darovat rozne sumy pidla "urovne" pozvania? Ja ked som sla k svadobnemu stolu tak som dala 50 za seba, ked som.sla len vecer kamaratom na zabavu dala som 25... ale toto posedenie bude-podla vsetkeho-hodne tak 15 na osobu max ak vobec... s rodinou sa ale hadat nechcem takze ked sa budeme skladat vsetci bratranci sesternice na darcek tak prispejem rovnako nech nerobim rozbroje-ale citim ze to maju ako zarobkovu cinnost a nie ako: oslavme nasu lasku s nasimi blizkymi a nech sa dobre bavia...vdaka za postrehy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?