Miesto v okolí BN a TN na leto 2016

Ahojte, hľadáme miesto na svadbu v okolí BN a TN, ideálne nejaký penzión s kapacitou do 60 - 70ľudí a z toho pre 20tich potrebujeme ubytovanie. Rozmýšľali sme aj o kultúrnom dome a nejakom blízkom penzióne, ale najideálnejšia voľba je na to istom mieste svadba aj ubytovanie pre hostí. Ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
ahoj, my sme mali v penzione dalas v banovciach. je tam aj ubytko a super tam varia ;-) len su dost dopredu obsadeny, my sme rezervovali skoro rok dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiorela1988 Dobrý deň, jedna varianta je sála a penzión v blízkosti, ako sama píšete, my máme skúsenosti s krásnymi miestami v blízkosti Trenčína, nachádzajúce sa v prírode, so súkromým a ubytovaním. Lovecký zámok Antonstál (Trenčianska Závada), tento malý zámoček je ukrytý v horách, nenachádza sa tam signál, je tam neskutočný kľud, súkromie a hlavne aj ubytovanie. Ďalším miesto v blízkosti Trenčína je Horský Hotel belušské Slatiny, podobne ako zámoček v Antonstále, ale tu sa nachádza aj signál :) Ďalším miestom, je novšia budova, Penzión Kingo v Nemšovej. A takýchto miest je veľa, záleží ako ďaleko chcete až ísť a čo všetko si želáte mať. Pravdaže vieme, že aj cena rozhoduje ;) Pokiaľ by ste mali záujem, vieme Vám poskytnúť viac info aj priame kontakty. Pekný deň
Odpovedať
Pozri resort oliwa v trenčianskej teplej, je tam aj ubytovanie
Odpovedať
Ďakujem za tipy, Dallas v BN má malú kapacitu a Oliwa v letných mesiacoch organizuje tábory....@luxdecor Ďakujem za tipy., musím sa tam ísť niekedy pozrieť.
Odpovedať
ved v Trencine je vela penzionov, skus si vygooglit, pozri si stranky a budes mat aj lepsi prehlad, skor si vyberies. na nete si vies pozriet aj fotky
Odpovedať
@masaryba penzióny sú, ale nie je kapacita akú by sme chceli alebo zas neposkytujú niektorí ubytovanie alebo majú plno....je ťažko zosúladiť....stále ešte hľadáme.
Odpovedať
Ahoj.. skús ešte Penzión Harmónia v Ostraticiach. Pristavili tam veľkú presklenú terasu, čiže kapacita bude väčšia. Majú tam aj izby pre hostí.
Odpovedať
Ahoj, skus Penzion Žakovic v Trečianskych Bohuslaviciach. Je to tam veľmi pekne a poskytujú aj ubytovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer slečny, dovoľujem si Vám predstaviť, Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nezabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest A aby som nezabudla, 100 krokov od našich brán sa nachádza príjemný hotel, kde Vám vieme zabezpečiť ubytovanie za zvýhodnenú cenu. :-) Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
Profilova fotka
@fiorela1988 Tento týždeň som navštívila kultúrny dom v Banovciach, krajší kulturák som ešte nikdy nevidela, hneď vedla je aj penzión. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?