Miesto svadobnej hostiny v prírode v B. Bystrici

Baby poraďte prosím pekné miesto v lete na svadbu. Svadbu plánujeme na rok 2020 a ja si predstavujem svadobnú hostinu niekde v prírode. Zatiaľ som pozerala le gout,fuggerov dvor, selčianku.Na le gout sa mi páči, možnosť hostiny von. Dajte ešte prosím typy na hostinu.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela2020 ahoj. Prosím ta v Le gout to koľko cca. vychádza?
Odpovedať
@elenka2511 ahoj, ešte som tam nepísala.
Odpovedať
Le gout minuly rok ked sme cenu pytali my,bolo jedlo okolo 50e osoba,priestor 300 ale po 22 uz vonku nesmie byt hudba a korkovne na vino 5e a na tvrde 13e za flasu.Fugerac svadby vonku nerobi len dnu na restike,jedlo okolo 40e osoba,ale nepacila sa nam ponuka( maju komplet vytlacenu ponuku strcia fo ruky a cau bud si vyber alebo smola).Ja som videla svadbu v selce cachovo penzione tam to bolo pekne :)
Odpovedať
my sme mali svadbu v penzióne Čachovo, ten je v prírode, ale svadby vonku asi nerobia.
Odpovedať
@sweetluska 50€/osoba? To naozaj?
Odpovedať
@michaela2020 ano plus minus autobus to tak vychadzalo.Boli sme tam osobne,pan je strasne v pohode ale korkovne nas zabilo( to nam oznamil totiz az mailom😂/ teda vedeli sme,ze je,len vysku dodal az v maile)
Odpovedať
Nie je to uplne v prirode, ale v Hronseku pracuju na tom kastieliku ci co to je aj so zahradou a v blizkej buducnosti by malo byt mozne mat tam svadbu aj vonku. Ich starosta je taky dobry pracovity chlap, rad vyjde v ustrety, ak je zaujem tak je idealne sa rovno s nim skontaktovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Zeny Gril restauracia Suchy vrch vsetko v prirode aj s obradom 👌
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jankaaico dobry den prosim viete mi napisat aka ceny su na suchom vrchu? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?