Miesto svadby v okoli TO,NR,PN,TN

vie niekto poradit pekne miesto na svadbu za prijatelnu sumu v okoli TO,NR,PN,alebo TN?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ak chceš ušetriť, pekný kultúrny dom je v Nemčiciach. My budeme mať ale svadbu v penzione Dolina v Horných Lefantovciach. Keby nám to ale nevyšlo tam, bola by voľba Nemčice. Ešte som pozerala na Podhradí Penzion pod Hradom... a napr. kolegynka bude mať v Klátovej v kulturáku... Kultúrny dom je naúspornejší..:)
Odpovedať
My sme mali hostinu v hoteli Hradná Stráž v Topoľčiankach a boli sme veľmi spokojný... Hotel tip top, ale samozrejme trošku drahší, ale služby a jedlo úžasné a jako bonus krásne prostredie okolo kaštiela...
Odpovedať
Profilova fotka
@moncicak1310 ahoj, my sme mali v penzione Cabaj a boli sme maximalne spokojni, ci uz cena, jedlo, ubytovanie, jednanie s pani prevadzkarkou, odporucam vsetkymi desiatimi, kludne si pozri moj album ako sme to tam mali:-)
Odpovedať
Tak ja neviem, ale kamarátka mala tu v NR autojas https://www.youtube.com/watch?v=-4uc0.... To čo je primeraná cena to určite vieš , že to je diskutabilné tak sa skús popýtať, pretože bola veľmi spokojná, či s prístupom, so službami, čistou aj ochotou,
Odpovedať
@miruska29 pekne foto :-) ,chcela som sa spytat kolko ste mali ludi,co vas to vyslo a co ste v tom mali zahrnute?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,my sme mali svadbu v Rybarskej baste v Solcanoch. Boli sme spokojni,nadherne prostredie (pozri album,aj svadobne foto mame odtial), chutilo vsetkym a majitelia su ustretovi kazdej dohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?