Miesto svadby v okolí Nitry - tipy

Ahojte, veľmi Vás chcem poprosiť o radu, s priateľom už máme vybratý dátum svadby, rozdelených hostí, vymyslené menu aj všetko ostatné čo k svadbe patrí. Jediné čo sme ešte stále nedoriešili je to najhlavnejšie miesto, kde sa bude svadba konať. Chceme mať civilný sobáš a preto uvažujeme o svadbe v kaštieli, alebo niekde na hrade v okolí Nitry. Najlepšie by bolo keby aj zábava ostane v blízkosti aby sme nemuseli riešiť presun. Premýšľam aj o zábave v kultúrnom dome, no stále ma trápi otázka, že kde?! Prosím poradte mi niečo.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
napr Beladice alebo Oponice, tiez penzion Artin na Zobori alebo Mlyn u Anastázie v Pohraniciach :-)
Odpovedať
Ahojte, poradíte mi nejakú peknú reštauráciu s možnosťou prespania, penzión alebo hotel v Nitre alebo Šaľa, Galanta? Ďakujeeeeem :)
Odpovedať
Ahoj, keďže som doteraz behala a zháňala miesto na svadbu, mám info :) V Nitre ti viem poradiť hotel River. my tam máme svadbu 27.6.2015 a už mi poslali cenovú ponuku, ktorá je fakt super. Rovnako dobrí sú aj v kaštieli Oponice, len tam sa mi zdal byť drahý alkohol.
Odpovedať
My sme nato teda isli presne opacne :-) najprv sme pobehali priestory, pozistovali si ake su kde moznosti (aj co sa menu tyka) a vybrali sme si hotel Autojas v NR a teraz pokracujeme dalej. Neviem na kedy to mate naplanovane, ale mozete narazit na problem a to vytazenost priestorov - konkretne jun 2015, ktory mi planujeme bol uz dost poobsadzovany.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
domi74 mohla by si mi prosím ťa preposlať cenovú ponuku z hotelu River? :-)
Odpovedať
domi74 nemohla by si mi poslat tiez tu cenovu ponuku na mail nikamala@pobox.sk ? @domi74
Odpovedať
@domi74 ja ti odporucam Palenicu v Jelsovciach. Je to nadherne miesto a boli sme so vsetkym nadmieru spokojni:-)
Odpovedať
Pálenica je síce pekná, ale zdalo sa mi to tam drahé, už máme rezervovaný hotel River. Je tam pekne a celkom aj lacné :)
Odpovedať
lela9 a nika2702, cenovú ponuku na River vám poslať nemôžem, lebo oni Vám to vyrátajú podľa toho koľko máte ľudí a aké jedlo si chcete dať. Mne to na 50 ľudí vyšlo 2500. Najlepšie budete mať sa stretnúť s managerom hotela, je veľmi milý a vo všetkom vám poradí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Nevesticky,viem vám poradiť vizazistku, ktorá chodí aj na domov... V okolí NR...
Odpovedať
@sea23 môžeš poradiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vmorav cez ip ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domi74 prosím ta kolko vyšla svadba v jelsovciach? mozes napisat aj na kolko ludi atd, viem ze to nebude pevna suma, zalezi od viacerych faktorov, ale len tak pre prehlad :) dakujem
Odpovedať
@luckanitra ja nemám svadbu v Jelšovciach, ale zisťovala som si tam ceny, a základné menu stálo 80 eur na osobu. Myslím si, že je to dosť drahé.....
Odpovedať
@domi74 a kde si sa rozhodla? ja stale neviem kde :/ snubenca mam z TO, ja som z NR a chcela by som niečo medzi, ale asi to nebude take jednoduche :)
Odpovedať
@luckanitra my nakoniec máme sobáš na dražovskom kostolíku a hostinu v hoteli River. Medzi To a NR máte aj kaštieľ Oponice
Odpovedať
@domi74 no budeme tam musiet niekedy behnut, len nech ma neodradia hned cenou :-D lebo nas bude viac, tak nech sa aj doplatíme :)
Odpovedať
@luckanitra čo sa týka Oponíc, tak ja som si to tam cenovo zisťovala a všetko by bolo ok, okrem alkoholu. Moja rodina a moji kamaráti veľa znesú, veľa vypijú takže som hľadela na cenu alkoholu. V Oponiciach najlacnejšia fľaša stála 25 eur... to je podľa mňa moc, ale čo sa týka jedla a iných záležitostí je to cenovo prístupné
Odpovedať
@domi74 dobre, tak asi aj tam behneme :) a ty mas teda v Riveri? fuha, tak to je dost za flasu 25€... mne sa stale aj tak pači anastazia, nepomozem si :)
Odpovedať
@luckanitra, mlyn u Anastázie je krásny uznávam, ale mne sa tam nepáčili tie rozdelené miestnosti, ja budem mať 80 hosti a preto som hľadala niečo, kde sa zmestí toľko ľudí nie len na sedenie, ale aj tancovanie v jednej miestnosti. A preto som si vybrala hotel River, je to tam veľmi pekné a hlavne je tam veľmi milý manager, ktorý nám zatiaľ vo všetkom vyhovel čo som chcela :)
Odpovedať
@domi74 a cenovo na tych 80e asi je to kolko?
Odpovedať
@luckanitra v tomto hoteli River mi to vychádza približne 2500 e, je v tom hl.jedlo a švédske stoly+ čokoládová fontána
Odpovedať
luckanitra Medzi TO a Nr je krasna restauracia Aragosta Ristorante, skus pozriet, je to nieco ako malinky kastiel
Odpovedať
@aanicka86 to sme videli, je to večer krasne.. a nevies ako tam varia?
Odpovedať
ahojte, aká je kapacita v hoteli River, neviete? Koľko tam stojí meníčko na osobu?
Odpovedať
luckanitra: Chystam sa tam uz dlhsie, ale nebola som tam este. Kolegyna bola a chvalila. Prezentuju sa na FB stranke, ze varia z cerstvych surovin privazanych priamo z talianska.
Odpovedať
@sea23 aj mne by si mohla :)
Odpovedať
@vmorav v River cca 50 ludi, anastazia ma uplne odradila, tam si za uplne vsetko učtuju, tak mame nakoniec my v PKO
Odpovedať
@luckanitra Ďakujem za info. Dneska som volala ohľadom sály v PKO, ale jak ma zrušila a jednala so mnou, že už nemám záujem. Ideme sa ešte pozrieť na penzión Atrin a ptm sa už len rozhodnúť medzi troma :-)
Odpovedať
@vmorav zle? praveze na nas bola normalna - mozno zalezi na aky den na nu natrafite :D no a my sme chceli velmi artin ale bohuzial, cenova ponuka nas zabrzdila - nie cenovu ale kvoli tomu ze PKO sme mali zajednane do utorku a pani z artinu nam ponuku neposlala dost dlho - ani do dnesneho dna a to bolo takto pred tyzdnom, čo som to riesila :) skoda no.. ale ked som musela rychlo konat, tak som vzala PKO ale priestory ma pekne tiez tak mi to je z časti aj jedno kde bude hostina :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?