Miesto svadby pre 60 ľudí v Bratislave a okolí

Ahojte baby, je tu uz par info na tuto temu, ale chcela by som nejake cerstve... viete poradit peknu salu asi pre 60 ludi (a v normalnej cene) v Bratislave - skor Raca a Krasnany, Pezinku a okoli?
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam Putnicky Mlyn v Marianke - sala je este vacsia nez posobi na fotkach, su tam francuzke okna a sukromna terasa, aj vlastny bar. atmosfera je neskutocna!
Odpovedať
ahoj, my mame 65 hosti a ideme do rolanda v devinskej... velmi ochotny a ustretovy personal, pekna miestnost, velka terasa, v pohode ceny a mozes si priniest vlastny alkohol, co bol dost v BA dost problem... a robia svadby kazdy vikend, takze sa mozes ist pozriet ako to vyzera... a robia obrady aj vonku a maju znamu matrikarku...
Odpovedať
my máme 60 ludi a svadbu v Horskom hoteli eva :)
Odpovedať
ahoj, my sme mali svadbu na ranči Rozálka v Pezinku, bolo nás 85 ľudí, kapacitu majú na 90. V poho tam môže byť aj menej ľudí a prostredie je tam super, opatí sa tam ísť pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v Bašte Pajštún v Borinke a vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Horsky hotel Eva, kusok od BA, krasne prostredie, super ceny.
Odpovedať
Dakujem, dievcata... zatial to vyzera na Hotel Eva...
Odpovedať
My sme mali 60 ludi v hoteli Carlton v Bratislave a bolo to super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze na Hotel Baronka sa zatial nikto nestazoval a je to dost velke... :) my sme tam mali stuzkovu a bolo tam cez 100 ludi a znama tam mala svadbu okolo 70 ludi a pochvalovala si... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?