Miesto svadby pre 40 ľudí v Bratislave za rozumnú cenu

Ahojte baby, Neviete mi prosim poradit miesto v Bratislava pre cca 40 ludi vhodne na svadbu a za rozumnu cenu? Najlepsie priamo v BA. Staci restauracia, nemusi to byt hotel, ani ziaden predrazeny kastiel... Dakujeem
Odpovedať
Co je rozumna cena? Kolko chces max. za tych 40 ludi?
Odpovedať
My mame s miestom tiez problem. Mali sme vybrany Hotel 21 ale uz je obsadeny v nasom termine :(
Odpovedať
Profilova fotka
nas bude 50 a sme v ba... na to ze ba, celkom rozumna ponuka...ale da sa aj lacnejsie...
Odpovedať
@zoldynka A kde mate hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
hotel echo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez odporucam Hotel 21
Odpovedať
Zoldynka, Hotel echo ma na webe tusim 35 eur na osobu min, plus este sa to bude navysovat samozrejme. Cize hladame nieco este priatelnejsie :)..
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka22 to hej, je tam sice 35 eur na osobu, ale po splneni podmienok, si donesies vlastny alkohol a nealko.. my sme od zaciatku boli rozhodnuti pre Echo, pozname jeho klady, tak sme ani ine nehladali, ale tebe drzim place pri hladani :)
Odpovedať
Profilova fotka
V DK na Devíne (Rytiersky dom) to vychádza asi 35€ na osobu (rozpočítaný priestor, 2 jedlá, nealko, obsluha, výzdoba a šatňa ale že to može byt aj menej zaleži od toho čo chcete jest a tak že to podla skusenosti vie že to je okolo 33-35€ ) alkohol a víno sa môžete doniesť. ak by si mala zaujem mam kontakt na pani čo to má pod palcom :) lebo na stránke je len kontakt na kino
Odpovedať
Ahoj, Hotel 21 - ale pozor, Trnavka, nie Dizajn:) V tom trnavkovskom dobre varia a mozno by ste sa zmestili do priestorov restiky, ktora je celkom pekna. My sa nezmestime, budeme v presklenej terase, ktora je ale velmi, velmi narocna na vyzdobu (treba vela prekryvat).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?