Miesto svadby - Fričovce

Profilova fotka
Ahojte kočky, veľmi preveľmi by som chcela svadbu v kaštieli vo Fričovciach. Mám ale obavu, lebo máme okolo 120 ľudí a možno bude aj viac. Myslíte, že sa tam pomestia? Nechcem, aby tam boli natlačení ako haringy. Máte nejakú skúsenosť alebo viete o niekom, kto tam mal tiež takú veľkú svadbu? Boli spokojní?
Odpovedať
Profilova fotka
@lienulikk skus sa spytat @mishinecek
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za tip, napisala som jej, tak pockam co mi odpovie :)
Odpovedať
Je to krásny kaštieľ, raz sme sa tam boli najesť, majú to tam rozdelené, dole aj hore. podľa mňa sa 120 ľudí zmestí v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariana225 Nezmesti... podla mna teda nie. Pri okruhlych stoloch to podla mna nie je mozne, ale neviem, nejdem sa bit. Nas bolo do 60 a maximalne desat ludi navyse si viem este predstavit.... zalezi ako clovek chce mat stoly a komfort...
Odpovedať
@mishinecek jaaaj, ja fakt neviem, vyzeralo to veľké, ale som sa asi mýlila :-)
Odpovedať
@mishinecek mám zlý odhad :-)
Odpovedať
do jednej miestnosti asi nie :( ale velmi by som ti priala svadbu tam, je to carovne miesto! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa môžem pridať do diskusie, robili sme v kaštieli Fričovce svadbu pre 84 hostí, rozmiestnenie stolov a výzdobu si môžte pozrieť na picasaweb.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienulikk ahoj, ja tam budem mat tiez svadbu. pre cca 90 ludi a v pohode tam vojdu vsetci, brat mali 120 ludi a oni mali ludi rozmiestnenych v dvoch miestnostiach (ale videli sme na seba aj hudbu bolo paradne pocut), mladych mali vo vedlajsej a bolo to super .... :)
Odpovedať
Skus tam zajst osobne. Moja kamoska tam chcela oslavu, a nedovolili im vlastny alkohol, a taktiez objekt neuzavreli, to znamena - kludne Ti tam mozu chodit dedincania, hostit sa z Tvojho a ani o tom nebudes vediet. To mam z pravej ruky. Takze nic nie je nad osobnu navstevu a osobny pokec ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_mo ? Ako sa dostanu dedincania na svadbu? To by ma zaujimalo...
Odpovedať
no kedze majitel nechcel uzavriet objekt, tak mal bar ci co to tam ma, otvoreny aj pre verejnost. teda bezne im tam chodili ludia z okolia. Tak mi to povedala ona, ci uz je to pravda cela, alebo upravena, to ja neviem :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mo_mo Bar je uplne inde, ako sa kona svadba. Ale ok, kedze nevieme, ako to skutocne bolo, nechajme to tak :-) my sme mali vlastny alkohol, s tym nemal nikto problem a tiez sme nedali uzavriet cely kastiel, dole bola dokonca oslava, ale tu som ani neregistrovala.
Odpovedať
@mishinecek vyzera to tak, ze si to sami nevedeli ustrazit. mam od toho miesta naozaj protichodne informacie, tak uz som radsej ticho, nech nezavadzam :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_mo Ono, nic nie je dokonale, povedzme si tak :-) Asi ako si kto zariadi, napr. aj my sme s nimi mali nejake problemy s ubytovanim, kde prava ruka nevedela, co robi lava, ale celkovo sme boli spokojni :-) ten kastiel sa da uzavriet, za poplatok, to sme nepotrebovali a skutocne nam nikto cudzi nikam nechodil, aj ked je pravda, ze z piatka na sobotu boli priamo v kastieli ubytovani nejaki ludia a chodili nam pozerat salu, ako ju mame nachystanu, mali sme uz aj vylozeny alkohol a v noci sa mohlo stat cokolek, kedze tam mali ti ubytovani hostia pristup, ale nestalo sa nastastie nic... mozno aj preto, ze to boli svajciari :-) keby tam mame slovakov, mono aj ja by som nadavala :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?