Miesto svadby - Devín

Ahojte, nájde sa tu nevesta resp. už mladá pani, ktorá mala svadbu v hoteli Hradná brána v Devíne? Ako ste boli spokojné? Kde ste riešili obrad? priamo na hrade alebo v hoteli? ..... a tak celkom ako ste boli spokojné práve s tým miestom? plánujeme tento september...nebýva tam ešte príliš rušno ? (myslím veľa návštevníkov na hrade) Ďakujem za každú reakciu, verím, že iba pozitívnu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tam boli takto pred rokom pozriet, tiez sme mali svadbu potom v septembri. Upozornujem ta, ze terminy byvaju uz vybookovane. Nakoniec sme si vybrali ine miesto, hradna brana nas nazivo neoslovila. Akurat robili sanaciu vonku, lebo im to vlhlo, myslim, ze toto je uz v poriadku. Ale interier na nas posobil zle, v predsieni pred salou skareda oranzova farba na stenach, osuchana, flaky. Stare osarpane kresla so stolikom. Sala s tazkymi zavesmi, preskleny priezor je pekny. Izby v stave podobnom ako recepcia. Flaky na koberci a farebne malovane izby, ale uz asi davno. To by sa v 4* hoteli stat nemalo. Jedlo nam chutilo, akurat ze sme mali potom prehanky:) a zabil to o*rany zachod, ked som si isla pred odchodom pozriet aj tieto priestory.. Ale za to mozu asi skor hostia. pan manazer vyzeral byt ambiciozny, tak verim, ze zmeny nejake snad prebehli. nechcem robit zlu reklamu, pisem to ako nezainteresovana nevesta, na ktoru tento priestor posobil skor depresivne. Treba sa ist urcite pozriet a urobit si vlastny nazor podla vlastnych poziadaviek. Drzim palce:)
Odpovedať
Profilova fotka
fotila som tam svadbu minulý rok, nevesta bola spokojná - ajkoolinka, tak skús sa opýtať priamo jej ;-)
Odpovedať
@kava333 dakujem za nazor, určite to omrkneme na zivo tam... :-) viem ze to menilo majitela / prevadzkara ale neviem presne kedy..tak snad uz spravili nejake upravy.
Odpovedať
@ajaku dakujem pekne, skúsim ju oslovit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?