Miesto svadby a hostiny, okolie PRIEVIDZE!

Profilova fotka
Prosím, drahé nevestičky, poraďte mi niečo zaujímavé v okolí PRIEVIDZE a Novák. Rovno by som vylúčila Hotel pod Zámkom, Best Western Belassi, Púšť, Lipu, Afroditu v Čereňanoch... Zatiaľ uvažujeme nad novou reštikou v Lehote pod Vtáčnikom, Reštaurácia Impress, no radi by sme mali niečo, kde sa dajú dať kruhové stoly a aby to bola jedna veľká miestnosť, kde sa bude aj stolovať aj tancovať. Budeme mať okolo 40-50 hostí a najlepšie bolo, ak by sa tam alebo v blízkom okolí dalo ubytovať. Každá rada je vítana!
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v Koliba Pacho, je tam párty koliba, budeme mať 80 hostí :-) okrúhle stoly spravia, dá sa ubytovať a ďalší ľudia sa môžu ubytovať v PD :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbu v KD v Nitrici, je tam velka krasna sala a ubytovat sa da na na nedalekom Majeri v Moteli (aj tam maju krasnu salu :-) bola som tam na oslave a pre tak "malo" ludi ti staci aj to :)
Odpovedať
Profilova fotka
@endyslumpfova my to budeme mat tiez v Impresse...ale skus si este pozriet novu Rybarsku bastu v Solcanoch, maju tam aj ubytovanie ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Reštaurácia RS Centrum v Prievidzi na letisku - tam sú tiež veľmi pekne priestory, robia svadby až pre 90 ludi tuším. My si asi zajedname hostinu tam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?