Miesto obradu svadby jaskyna?

Profilova fotka
Dobry den, chcem sa Vas damy opytat - obaja nie sme s priatelom pokrsteni ani nechceme cirkevny obrad, avsak radi by sme sa vyhli uradnemu obradu. Chceli by sme svadbu vonku - zalubili sme sa do Demanovskej Jaskyne kde je nadherna "sala" s vecnym dazdom - vodopad ktory tecie pomedzi skaly a ked je nasvieteny krajsie miesto pre obrad si neviem predstavit :-) Myslite ze by bolo mozne vyuzit jaskynu na tento ucel? Ale hlavne by som potrebovala vediet ci je na SR mozne si zavolat uradnika - oddavajuceho aj sem :) Neviem ci je to na SR mozne, kedze vacsinu zivota som fungovala v zahranici kde je svadba mozna kdekolvek. Dakujem pekne vopred! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zavisi to od miestneho uradu, ci to povolia. V zasade by nemali mat problem s akymkolvek miestom, ak je tam zabezpecene dostojne umiestnenie statnych znakov. V tejto jaskyni som nebola, tak neviem aky je tam pristup. Ak je tam normalny pristup, ze aj starosta alebo teta matrikarka (ktori uz nemusia byt najmladsi) sa tam bez problemov dostanu, a da sa tam umiestnit stol, na ktory si mozu dat slovensku vlajocku, tak by s tym podla mna nemali mat problem. Ale samozrejme, zavisi to na nich, ci to miesto povolia. Pocula som ze niekomu matrikarky nechceli ani len na kopec vyjst (a to bol len normalny kopec, ziadny tatransky stit).
Odpovedať
Profilova fotka
Treba sa aj spravcu jaskyne spytat ci tam take daco moze byt :-)
Odpovedať
a je tam normalny pristup? aby si tam hostia a hlavne hostky v topanockach nepolamali nozky....no ak sa ti to podari, podla mna to bude boj, myslim, ze na urade budu protestovat...ale skusit to mozes
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Je to stará diskuze, ale pokud by tu autorka byla - jak vám to dopadlo? :-) Svatbu v podzemí plánujeme, ale neznám nikoho kdo by to tak měl a na co si třeba dát pozor... Ďakujem :)
Odpovedať
woow, taká svadba musí byť úžasná :)
Odpovedať
Profilova fotka
Taká netradičná svadba, ale môže to byť super :-)
Odpovedať
A to vam normalne dovolia tam mat obrad?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?