Miesto na svadu v okolí Prešova alebo Bardejova

Profilova fotka
Kocky hladam nejaku vhodnu miestnost pre svadobnu hostinu v okoli Presova, Bardejova. Budeme mat cca 80 hosti. Dakujem za kazdu radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat na hotelovke, najkrajsiu salu ma podla mna Kesel, ale tam sme to zamietli kvoli zlemu pristupu. Potom hotel Bardejov alebo Bociankomplex ma pekne priestory;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapri1 mozes mi viac napist ohladom toho zleho pristupu v sale - KESEL? A kolko osob budete mat? Kludne pis aj do IP. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 ak by si hladala nieco originalnejsie,tak my sme mali svadbu v stane v hoteli Bellevue ... od zaciatku sme vedeli,ze nechceme svadbu v sale ;-) Ale sestra mala svadbu v bociankomplexe a nebolo to zle,celkom sa im tam pacilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 alebo este teraz som si spomenula,ze na Bellevue urobili salu s vyhladom na mesto-je to v miestnosti kde bol bazen ... len neviem ako je to cenovo ;-)
Odpovedať
my budeme mať v Spojenej škole Juraja Henischa, a ešte sme rozmýšlali aj nad Ľudovou jedálňou, Keselom a Bociankomplexom
Odpovedať
Profilova fotka
@ivush123 ten stan v hoteli Bellevue som si pozerala aj ja len sa mi zda, ze to je na vacsie svadby. Mozem sa spytat kolko hosti ste mali vy? A o tej sale si musim nieco pozriet. Mozno skusim aj napisat aka je tam cena a pod. @skokanovas preco ste sa rozhodli nakoniec pre Spojenu skolu? Neviem, ale mna akosi odradza ta "skola" , ze to bude ako v skolskej jedalni. Je pravda, ze som videla zopar foto a vyzera to tam pekne. Kazdopadne dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janna281 my sme mali okolo 65 ludi uz aj s nami s hudbou ... so vsem vsudy ako sa hovori ;-) a bolo super ;-) ale vraj sa tam zmesti aj okolo 100ludi,len my sme chceli co najmenej ludi,tak sme rodicom povedali,ze najviac 70 sa zmesti :-D
Odpovedať
@janna281 Kesel a Bociankomplex sa mi zdá predražený, a v Ludovej jedálni ma zasa odradili tie stlpy, ktoré sú tam, v tej Spojenej škole som bola na svadbe a páčilo sa mi tam
Odpovedať
Profilova fotka
@ivush123 xaxaxa :) no aj my budeme mat len takto ludi. Uvidime. Skusim im napisat email :) Dakujem pekne. @skokanovas no ja som bola na svadbe iba v Ludovej jedalni a to aj tak asi ked som mala 15 rokov a akosi mi tie stlpy vtedy nevadili :))) na ostatnych miestach som na svadbe nebola, takze si to neviem predstavit. Zrejme budem pisat email a podla pristupu a dalsich info sa rozhodnem kam sa nakoniec vyberiem aj osobne pozriet a nasledne rezervujem. Dakujem este raz velmi pekne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?