Miesto na svadobnú oslavu v Michalovciach

Profilova fotka
ahojte, na budúci rok plánujeme svadbu v Michalovciach a potrebovala by som poradiť miesto oslavy, uvažujem, že by to nemuselo byť priamo v meste ale kľudne aj napr. na Šírave, hostí by sme mali mať do 50 os a z toho cc 25 cezpoľných. za každú radu a pripomienku vopred ďakujem, :-) Denisa
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem, určite odporúčam Hotel Glamour na Šírave, prekrásne priestory, veľmi chutné jedlo, sála je síce vaäčšia, ale pri okrúhlych stoloch sa to stratí. Fakt snažia sa poskytnúť klientovi maximum. Sme vždy poctení a s obrovskou radosťou realizujeme výzdoby priamo v daných priestoroch. Viac info rada poskytnem cez IP. Kľudne sa pýtajte.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, viete my niečo povedať o hoteli Jazero na Vinnom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska31 ahoj...ja odporúčam hotel Felícia na Šírave...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lessiie , ďakujem za odporúčanie, hneď som im napísala a požiadala o ich cenník, ale podľa ich fotogalérie sa mi páči, ... :-)
Odpovedať
Odporucam penzion Terasa. Krasne prostredie, prijatelna cena. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska31 ja tam mam za 2 tyzdne :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lessiie teda ťa prosím, ak si spomenieš daj info ako bolo ... :-)
Odpovedať
@deniska31 my sme mali v Jazere a mozeme len a len odporucat... vo vsetkom nam vysli v ustrety (a tom som teda relativne dost vymyslala), ubytko bolo skvele - izby su zrekonstruovane, ciste a farebne :-) a cena je viac nez perfektna. co sa tyka jedla, tak kazdy chvalil, naozaj varia vyborne... a budes mat aj velky parket, lebo nemate vela ludi... je tam aj terasa, takze to dobre padne, ked sa pojdes trochu schladit von...
Odpovedať
Profilova fotka
@guiseppinka ďakujem pekne za správu, snúbenec je tiež za tento hotel, asi tak za mesiac sa chystáme na východ tak si to pôjdem osobne pozrieť a ak sa mi bude páčiť, tak aj rezervujem ... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?