Miesto na svadbu pre cca 50 hostí v Trenčíne

Profilova fotka
Ahojteee...Prosím o radu...Plánujem svadbu budúci rok ...Cca 50 ludi...Poradte kde ste mali alebo este len budete mať svadbu vy...Chcem niečo pekne za dobru cenu :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
jaja2213 Dobrý večer slečna, dovoľujem si Vám predstaviť reštaurácia Fatima v Trenčíne, priamo pod Trenčianskym hradom. Svadobnú hostinu môžte usporiadať buď v krásnych historických priestoroch reštaurácie, alebo priamo na terase reštaurácie s neopakovateľným výhľadom na mesto Trenčín a okolitú panorámu. A čo sa týka ceny, je našou snahou, aby každá svadba bola neopakovateľná a verte, že aj svadba so skromnejším rozpočtom takou u nás môže byť. Radi Vám pripravíme rozpočet a kalkuláciu na požiadanie. A pre inšpiráciu prikladám aj zopár fotiek.
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte pár záberov z interiéru.
Odpovedať
@jaja2213 Ahoj ;-) My sme mali svadbu v júni tohto roka a mali sme 60 ľudí. Vybrali sme si Reštauráciu pod Hradom, keďže sa nám tam veľmi páči a boli sme tam aj na našom prvom radne;-) Majú tam taký salónik, kde ti vedia pripraviť veľmi peknú svadobnú hostinu. Nám sa tam veľmi páčilo a aj ohlasy hostí boli veľmi dobré. A hlavne na jedlo, výborne tam varia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minulagreg Ideme tam zrovna zajtra pozrieť. ..môžem sa opýtať či ste si mohli priniest alko nealko? ☺ Tiež budeme mať okolo 50-60 hosti
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, milé nevesty. Rada by som Vám predstavila aj barokový kaštieľ v obci Šalgovce ( 60km od Trenčína), kde organizujeme svadby v interiéri ale aj v exteriéri (vo svadobnom stane). Ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte ma. Prajem Vám pekný deň. S pozdravom, Stanislava Ozimáková
Odpovedať
@jaja2213 Keďže my sme všetko nechali na nich tak aj alko a nealko nám oni zabezpečovali. Teda po pravde poviem, že neviem, či by si mohla mať svoje alko a nealko. Ale spýtaj sa, keď tam ideš
Odpovedať
Ahojte nevesty, chcela by som Vás poprosiť o info a na základe Vašich skúseností, ktoré miesto by ste mi doporučili pre svadbu v Trenčíne pre cca 60 - 70 ľudí. Samozrejme, pekný interiér aj exteriér a hlavne za normálnu cenu :-) . Ďakujem.
Odpovedať
@liliana89 Ahoj, písala som už aj Jaji, kde sme mali my svadbu. Nám sa tam veľmi páčilo, prečítaj si:-) Z mojich skúsenosti ti túto miestnosť na svadobnú hostinu veľmi odporúčam! ;-)
Odpovedať
minulagreg Ahoj, a ako je to s priestorom, už som bola v tejto reštaurácii pár krát na večeru, len sa mi to zdá dosť malé, keď mám rátať aj s parketom. Pri jedle bolo vždy všetko OK, len raz mi nechutilo, neviem, či to bolo výberom, ale inak v pohode. :-D
Odpovedať
@liliana89 Sedela si v tom ich salóniku? To sa ti len zdá. Ako je pravda, že tanečný parket je potom menší keď je tam napríklad až 60 ľudí ale stačí to. My sme problém nejako nemali, že by sme nemali kde tancovať. Pomestili sme sa a super sme sa zabavili. Noo, možno si si fakt zle vybrala. Mne sa ešte nestalo, že by mi u nich nechutilo :-) :-)
Odpovedať
@jaja2213 @liliana89 babule ako dopadlo stretnutie? Už viete, kde budete mať svoju svadobnú hostinu? Ani jedna ste mi nenapísali a ja som veľmi zvedavá :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pod hradom sme to zamietli...a stale priestor riesime mame dalsie 4 ktore riešime...posledne stretnutie a dufam ze buduci tyzden si to odklepneme... Na výber mame letisko tn,zelenu zabu v tepliciach, chatu soblahov ktora sa rekonstruuje, a nas stajnou v nozdrkovciach. Ale vsetkym to trva aj so stretnutiami tak sa mi to natiahlo poriadne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@minulagreg Ahoj, v podstate sme už rozhodnutý, pre Fatimu. Je to kúsok od Hotela pod Hradom a ich reštaurácie. Prišli sme tam aj s rodičmi a už sme v podstate ani neváhali, len sme sa báli, koľko to bude stáť. A keď sme na sedení dostali aj vypracovanú ponuku tak som ja neváhala a nešla ani inam na stretnutie ohľadne svadby. Cena ma viac ako príjemne prekvapila, vedúci bol s nami skoro 2 hodiny a vysvetlil všetko, ponúkol niekoľko alternatív a v podstate som so stretnutia odchádzala, že som v dobrých rukách. Je to skutočne krásny priestor, výborné jedlo - dali sme si obed a fakt majú aj skvelú kuchyňu. Tak si utrieďujeme posledné veci v hlave a chceme dať záverečné slovo. Bála som sa, že budeme v Hoteli stiesnený, a Fatima má skutočne veľkú sálu a tú neskutočnú terasu s krásnym výhľadom. :-) :-)
Odpovedať
@jaja2213 prečo ste zamietli? Nepáčilo sa Vám tam, alebo tam bol nejaký iný problém? @liliana89 tak si svadbu poriadne užite, prajem Vám veľa lásky na spoločnej ceste životom ;-) Každému vyhovuje niečo iné, nám sa v Reštaurácií Pod Hradom veľmi páčilo :-) Snáď aj u Vás všetko dopadne tak, ako ste sa dohodli :-)
Odpovedať
@minulagreg Ahoj a ďakujem. Aj nám sa reštaurácia Pod Hradom páči. Ale úprimne priznám, že Fatima mňa a aj môjho snúbenca viac očarila. Majú krásne priestory a o terase ani nehovorím. :-) A musím pochváliť aj komunikáciu z ich strany. Zatiaľ to bolo všetko super a boli neskutočne promtný a ústretový. Ďakujem ti ešte raz a verím, že bude všetko super a pomaly sa teším na prípravy. ;-)
Odpovedať
@liliana89 tak to som rada. V prvom rade je to Váš deň a Vy si ho hlavne dobre užite a užívaj si tieto všetky chvíle, ktoré sú okolo svadby. Sú len raz za život :-) A nie je začo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minulagreg ahoj, vsimla som si, ze ste mali svadbu v restauracii pod hradom. my budeme mat svadbu buduci rok a taktiez hosti bude cca 60, mozno aj menej. v pohode ste sa tam zmestili? plati sa tam aj za prenajom? chceli by sme tam mat tiez svadobnu hostinu, no rada by som predtym pocula nejake nazory ludi, ktory tam svadbu mali. vdaka za odpoved!
Odpovedať
@patwolla Ahoj ;-) Dobre si si všimla, mali sme tam svadobnú hostinu, ktorá dopadla presne podľa našich predstáv. Bolo to tam úžasné! Zmestili sme sa tam v pohode. Tancovali sme a zabávali sa až do skorého rána :-) Čo sa týka platenia za prenájom, tak u nich sa neplatí. Vyslovene platíš len za jedlo na osobu. A tú ti vypočítajú podľa toho, aké budeš mať požiadavky. Môj názor na túto reštauráciu je veľmi dobrý, odporúčam ti ich;-):-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minulagreg a mohla by si mi napisat, kolko ste platili za osobu? alebo to nechces zverejnovat? ak nie, pochopim to alebo mi to mozes do IP napisat. to, ze sa neplati za prenajom ma potesilo. a co sa tyka vyzdoby, robili ti ju oni alebo si si ju robila sama?
Odpovedať
@patwolla my sme platili na osobu cca 40€, v tom sme mali ale hlavné jedlo (takže predjedlo, polievku a hlavné jedlo a k tomu ešte prípitok) a potom švédske stoly po 22 hodine. Toho jedla bolo fakt neskutočne veľa. A cena ale hlavne záleží od toho, aké komplikované si vyberiete. Oni robia cenu presne podľa požiadaviek. Takže vám kľudne môžu dať aj nižšiu, ak si zvolíte iné jedlo. Preto sa treba s nimi osobne stretnúť. A čo sa týka výzdoby, tak tú sme si robili sami. Mám tetu aranžérku, takže cez ňu som toto riešila:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minulagreg jasne, chapem. ved buduci tyzden sa mame stretnut s panom Micegom, tak som zvedava, ako sa dohodneme a hlavne na com sa dohodneme:-)
Odpovedať
@patwolla ako pozerám na dátum, tak ste sa s ním už aj stretli, že? Dohodli ste niečo??
Odpovedať
Kočky čo vššetko viete o Svadbe snov na Fatime, je už nejaký program. Ako to bude vyzerať?
Odpovedať
@anabearozinova ja som sa dozvedela, že to bude veľkolepé, som zvedavá, že to nie je ako klasická výstava ako bola v BA alebo Tepliciach, bude tam ochutnávka jedál, nápojov, zákuskov, proste malá svadba, že aj DJ, asi aj prehliadka svad. šiat, a aj ukážka odčepčenia, veľmi sa na to teším, neviem sa dočkať a to som vážne zvedavá, ktorej sa podarí vyhrať tú svadbu snov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minulagreg ano stretli sme sa s nim. a vyborne to dopadlo. dohodli sme sa, takze svadobnu hostinu budeme mat u nich :-) tesim sa ;-) :-) vyzeralo to tam velmi pekne a aj sme ochutnali jedlo a to bolo famozne ;-) :-)
Odpovedať
dievčatá po úmornom hľadaní miest som sa rozhodla, že som ich našla toľko že som založila na fb stránku - svadobné miesta, kde všetky nájdené budem postupne pridávať spolu s fotkami a odkazmi :) tak keď tak si to tam lajknite
Odpovedať
Profilova fotka
@ajussska a to tam najdeme vsetky vhodne miesta na svadobne hostiny po celom Slovensku, ci len nejake oblasti a okresy?
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme na fatime, už dávnejšie alebo bolo super, môžem pochváliť :)
Odpovedať
@patwolla budem sa snazit postupne pridavat vsetko co ma smrnc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ajussska super, tak sa tesime a netreba zabudnut aj na restauraciu pod hradom, ktora ma fakt velky smrnc. budem tam mat svadbu, bola som tam uz kuknut a je to tam velmi pekne. nejake fotky daj aj z tade. ps: zatial super fb stranka :-) ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?