Miesto na svadbu v okolí Banskej Bystrice - tipy

Ahojte, chcem sa opýtať na nejaké miesto na svadbu v okoli BB, prípadne stredné Slovensko..Jedna polka je zo západu, druhá z východu, tak rozmýšľame nad kompromisom, že to dáme budúci rok na stredné Slovensko. Niečo pekné, cenovo dostupné - nakoľko hostí bude 100-120. Viete niečo poradiť? Budem vďačná za každú odpoveď :-)
Odpovedať
Ahoj :) sklamem ta,BB a okoli nieje nic poriadne.Aj my sme mali takuto dilemu a nakoniec bola svadba na vychode.Lebo miesto kde aj mozes mat obrad aj ubytovat hosti aj aby bolo pekne a nie vykvet komunistickej architektury,tu proste nieje.Ano je tu krasna restika Le Gout/ vysoke korkovne kapacita 100 hosti len vonku,ubytko nieje na mieste a po 22h vonku hrat hudba nesmie.Potom je skvela Talska basta/ akurat ze velke pivo tam stoji 5e cize takisto ked napocitas hosti a pripadne ubytovanie na stupke ci partizane mas masakralnu cenu :) Jedine co by som ti realne poradila je Viglassky zamok tam je to ale tiez cenovo okolo 10tisic pre 50 ludi( moje info su ceny roku 2017) alebo Masarykov dvor to je Viglas/Pstrusa,tam je krasne,menucko od tusim 37e na hlavu ale ja som zistovala kapacitu na 60 osob,cize tam neviem ci sa tolko zmesti,ale myslim ze 100by sa malo :)
Odpovedať
@sweetluska Ďakujem :-) Ja som už pozerala hocičo v tom okolí, ale áno, buď to nebolo pekné, alebo drahé..preto som dúfala, že možno len zle pozerám..ak sa nič cenovo dostupné a približne k našej predstave nenájde, vyriešime to asi tiež na východe :-)
Odpovedať
@marienka1125 Na vychode najdes kolko len chces tam su peckove miesta.Bohuzial tu okolie BB je uplne nic( snad sa neurazia bystricanky co tu svadbu mali).Nehladala si zle,tu nic nieje naozaj/ 2 mesiace sme zhanali az sme sa na to vykaslali a vybrali sme vychod :D
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka1125 my budeme mať v auguste svadbu práve v spomínanom LeGout. Pre nás je to ideál, lebo hostí mimo BB máme minimum, takže ubytko riešiť ani nemusíme. Nevýhoda je tá, že je to reštaurácia, takže nie je k dispozícii žiadna izba pre novomanželov, aby si mali kde zložiť veci, prezliecť sa,... Taktiež je trošku problém, že je len jedna ženská toaleta, dosť malá - pri vyššom počte ľudí to je celkom sranda :) ale nič čo by sa nedalo zvládnuť. Hostí budeme mať 104 a to je asi strop, viac stolov sa pod stan na záhrade nezmestí, a ani tancovať by už potom nemali kde :)) No a cena je trošku vyššia, áno, ale pre nás je to miesto naozaj kúzelné a v rámci BB asi jediné prijateľné... Už len aby nepršalo... a ak bude, no čo, nezbláznime sa :))) Skús pozrieť ešte hotel Šachtička pri BB, penzión Zlatý Dukát - Zvolenská Slatina, alebo ešte Lubetha v Ľubietovej pri BB. Držím palce pri výbere :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetluska s tou hudbou v LeGout to nie je až také strašné :) hudba hrať môže, ale nie na plné pecky... len sa to ťažko hosťom o polnoci vysvetľuje, že nesmú robiť až taký krik :-D boli sme tam na svadbičke v septembri... hudba sa musela trochu tlmiť ale dalo sa to zvládnuť :-)
Odpovedať
@tania333 My sme tam chceli svadbu povodne a ked sme v 2017 to riesili,tak nam povedal,ze sa stazuju susedia,ze po 22 sa treba presunut dnu ako tancovat( to sa mozno teda uz zmenilo).Je to jednoznacne najkrajsie miesto v BB ale.
Odpovedať
@sweetluska ibak ahoj Tani teba som nevidela tak 500 rokov😂😂😂😂😂
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetluska jeeej ahoooj, ja odpadnem :-D že sa zrovna tu stretneme :-p akurát pozerám foto, že veď ale my sa poznáme! :-D krásnu svadbičku ste mali, veľmi originálnu 8-) super :))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?