Miesto na svadbu v Bardejove pre 100 ľudí

Dievcata, nase plany sa pomaly z praktickych dovod premiestnuju zo zapadu na vychod ... hladala som miesto na Zahori, uz hladam miesto v Bardejove. Ale kedze nie som miestna potrebujem pomoc. Mate prosim pre mna rady kde by sa dala usporiadat svadba do 100 ludi. Z toho cca 50 bude potrebovat ubytovanie, takze idealne nejaky hotelik (hotel Bardejov ma rezervovany nas termin tak prosim nejake alternativy). DAKUJEM! Terka
Odpovedať
Ja som hľadala sálu ešte v októbri v BJ, síce väčšiu, ale na september som nenašla nič :( Máme to až v novembri... ale skús Hotel Šariš, tam som nebola, alebo Kryštál v Bard. Kúpeľoch, ktorý je čerstvo zrekonštruovaný, a možno ešte Ľudovú jedáleň :)
Odpovedať
@termil7 skus bociankomplex, alebo kesel , nedaleko keselu je hotel, takze by ste to mali blizko. Potom este hotel Bellevue robi svadby v stane, cca 100 ludi tam vojde a maju aj zlavy pre hosti ak sa tam ubytuju. ;-)
Odpovedať
Dakujem dievcata! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Profesionálne a slušné je zvládať prácu aj zábavu naraz. Svadobný rodičia sú moji dlhoročný priatelia a aj obchodný partneri. Bolo mi cťou byť spoluorganizátorom a aj pozvaným hosťom na ich rodinnej oslave. Som veľmi rád, že svadba sa konala u nas. A ak niekto sa s tým nedokáže vyrovnať verte že profesionálny a slušný nie je ten kto robí všetko a hlavne bez patričného vzdelania ako VY Som veľmi rád že si ma všímate a sledujete všetky moje kroky. Máte sa ešte veľa čo učiť. S krásnym pozdravom pre všetkých milovníkov gastronómie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?