Miesto na svadbu pre 60 - 70 ľudí v Košiciach

Mile nevesty, rozhodla som sa sem pridat zoznam a popis miest v Kosiciach kde sa da uskutocnit svadba. Tento zoznam som urobila na zaklade nasej predstavy a to je okolo 60 - 70 ludi a cena okolo 20eur na osobu. Viem, ze tam zdaleka nie su vsetky podniky a ani nie je doplnena tato tabulka (nakolko my sme svoje miesto uz nasli, neoplatilo sa nam dalej hladat) ale berte to tak, ze mozno niekomu pomoze :)
Odpovedať

Odpovedať
najdete tu konkretne cenove ponuky, ktore som dostala na buduci rok (ceny boli kalkulovane na pripitok, polievka, prve hlavne jedlo a neskorsie bufetove teple a studene stoly) : ambassador, barca penzion, elektrotechnicka, gastrorekrea, ges, grand penzion, hotel City, laguna, lokomotiva, magnolia, slávik, tiptop
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka moc :)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka velka prevelka..usetrila si nam kopec behania :)
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram, ze nemas vyplnenu Gloria Palac a kedze tam budeme mat svadbu, poskytnem info. Cena 36,90 na osobu zahrna jedlo (pripitok,predjedlo, polievku, hlavne jedlo, kavu, zmrzlinu a teply, studeny bufet), personal, prenajom saly, novomanzelsky apartman s ranajkami a najlepsiu vyzdobu aku ponukaju (navleky na stolicky, slavobrana pri dverach, vazy, svecky, kvety, ikebany...). Ak si vyberiete jednoduchsiu vyzdobu, cena je nizsia. Jednanie s manazerom perfektne, dohodnete sa na vsetkom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prrkladám foto z vynovenej sály KD v Šebastovciach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pridavam dalsiu lokalitu - hotel Bonaparte v Sebestovciach, cca 7 km od centra Kosic, skutocne prenadherne priestory, personal aj pani prevadzkarka boli najochotnejsi v porovnani s dalsimi cca desiatmi hotelmi ktore sme navstivili, a ceny su velmi prijatelne, nie su fixne, zavisi od menu ako sa vysklada, ale vychadza na cca 25-30eur na osobu, a za prenajom saly sa neplati :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@sissinka1 a vy ste nakoniec ktore vybrali? A ake boli podmienky keď sa môžem opýtať :-)
Odpovedať
@bubak89 ved to, ze my sme nakoniec nevybrali nic, lebo sme museli posunut svadbu az na buduci rok :( ...ale mne sa najviac pozdavala asi ta laguna, len ono to tam uz teraz nie je :-/ ... cize zas musime chodit a hladat nieco cenovo prijatelne lebo odmietam dat 30 eur na osobu
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 veď toto do kelu ale zas co ja som zatial pochodila tak aj ked maju menu pod 30eur tak je zas jeflo dosy onicom ze kuracie prsia s broskynou a syrom a gordon blue tal zas toto tiez nie.... To uz raddej zavodna jedalen :-)
Odpovedať
Profilova fotka
restauracia rubikon na moldavskej - pozri obedovat.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabethia vyzera to tam celkom fajn nevies ako sa to pohybuje cenovo? kde je miesto na tancovanie? lebo z fotiek co tam maju to nejak nie je vidnoje to v druhej miestnosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bubak89 je to restika mojej svokry, mala som tam svadbu aj ja, kludne pozri album na mojej stranke, mala som 105 ludi, sedeli v hlavnej sale a tancovalo sa pri bare, ak je menej ludi, tak sa tancuje v sale, je to riesene tak, ze bar je akokeby v strede celeho priestoru. Je tam aj salonik, kde vojde cca 50 - 70 ludi, pripadne moznost na tancovanie - cenovo zalezi od toho, co si vyberiete na jedlo - steaky trosku drahsie, bezne misy okolo 20 € +- nejake drobne, ale myslim, ze cela cenova jednotka by nemala presiahnut 30 € - vela zalezi aj od svedskych stolov, co chcete a tak, samozrejme nealko a kava na osobu v cene, plati sa pausal - jeho cenu presne neviem okolo 200 az 250 €, dlhsie som tam nebola (manzel ma vlastnu restiku, tam sa zdrzujeme castejsie), samozrejme v tej cene je personal - kucharky a casnici a vyzdoba. Jedlo skvele, veeeeeelke porcie - aj chlapi maju co robit, uzasne pagace alebo strudla, ak by ste chceli. Personal skvely, na to si moja svokra potrpi - tak trosku sekera :D. Cena sa vsak velmi lisi od toho, co si vyberiete na jedlo :) ale odporucam,neolutujete - moja rodina tam bola veeeelmi spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabethia supeer dakujem za info urcite sa pojdeme pozrieť a opytat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naše stredisko je 18 km od Košíc. Robíme svadby v interiéri do 140 hostí a v stane do 200 hostí. Viac fotografií a informácie nájdete na našej stránke alebo na našom facebook profile. Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?