Miesto na svadbu pre 50 ľudí v Košiciach

Profilova fotka
velmi Vam budem vdacna za tipy, planujeme teraz na august/september nieco pekne, ale zas cenovo rozumne :-)
Odpovedať
Ahoj, co je pre teba cenovo rozumne? My sme mali svadbu v hoteli Maraton a bolo nas 30. Bezne sa tam robia svadby pre cca 50-60 hosti. Na hlavu nas to vyslo 36eur + 200eur prenajom miestnosti (v tom bola aj vyzdoba miestnosti). Pre nas to bola ta najlepsia volba. Vsetci hostia boli nadmieru spokojni s jedlom, priestormi a hlavne s obsluhou, ktora bola skvela a kazdu minutu sa starala, aby nikomu nic nechybalo.
Odpovedať
ja budem mat v penzione chrysso...prenajom miestnosti sa neplati lebo to je ich...a menu na cloveka vyjde tak ako si to ty zariadis...mne to vyslo 23e...ale ked chces nejaku vyzdobu treba zaplatit....ale musim este dodat...ze mi spravili nervy...lebo v novembri mi volali ze mi to rusia lebo sa aj oni rusia...a potom mi volali ze nakoniec funguju dalej....!!!
Odpovedať
@foofee v krasnej je vraj nejaka pekna restika pre mensie svadby, potom som pozerala cassoviu restauraciu ale to nenajdes stranku, iba ak v nejakom albume nevesty, mna zaujala este gastrorekrea a gastromila, potom na furci fontana alebo magnolia, popripade hotelova akademia a ich sakoniky a hotel centrum a ich saloniky. My budeme mat tiez mensiu svadbu ale len do 30 ludi a mam pocit ze take nieco ani neexistuje...vsade su len velke saly a ked tak, tak prenajom restauracie ale to je drahe....my sme chceli len nejaky salonik a aby to nebola premrstena cena cize asi sa zamerame na gastromilu a ich salonik pre 30 osob na popradskej a uvidime aku cenu daju oni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 dakujem za tipy :) nas nakoniec bude menej, max 40 uz aj s fotografom, tiez mala svadba, nic luxusne a preto hladam nieco nie velmi velke, cenovo primerane, ale zas chceme aj DJ aby bol, ze aj ked v malom, ale zabava:) Hotelova Akademia sa mi nepaci, viem ze centrum rekonstruovali, tam som este nebola ale cenovo co mi poslali info vyzeraju dostupne. Dnes ideme omrknut nejake priestory.. Kedy mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Maraton je moc drahy na mna, daju sa najst pekne priestory aj bez penajmu a clovek par sto eur usetri. Chrysso mi tiez napadlo ako dobra volba, tak sa tam zajdem pozriet urcite, lebo ponuka bola relativne fajn, len som to este nevidela osobne
Odpovedať
@foofee konecne bude menej, cize ste selektovali? my mame len uzky okruh ludi, blizka rodina a stari rodicia a uz sa to vystveralo na 30 :) my velmi nechceme rozhadzovat lebo potrebujeme peniaze usporit na byt a rodicia nam so svadbou velmi nepomozu (aj keby chceli tiez nie je z coho) cize my vyskakovat velmi nebudeme :) tiez chceme pekne priestory ale zas 35eur na osobu sa mi zda vela, hlavne ked je svadba v nasej rezii a nechceme rozhadzovat...urcite sa zaobideme bez drahych dekoracii a serepeticiek ktore nie su potrebne a co sa bude dat, urobime svojpomocne..inak my planujeme az na buduci rok, podla toho kedy si kupime byt, niekedy na jar mozno :) a mozem sa opytat. aku cenovu ponuku to zaslali z centrumu? a ked nieco dnes omrknete daj vediet kde ako bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 my tak isto :) tiez riesime byvanie, takze na zbytocnostiach setrime. Mne sa este pacil city hotel v ke, neziadaju ani najom, ani za vyzdobu, je to tam velmi prijemne, predbezne som si zarezervovala termin, len to musi omrknut moja polovicka ci sa mu to bude pacit. V byvalej praci som mala na starosti prave svadby a sukromne akcie a poviem ti, ze luxus, a draha vyzdoba, ani pocet hosti nerobi svadbu vynimocnou, lebo x krat sa stalo, ze na malych jednoduchych svadbach sa ludia zabavali, proste to zilo a naopak, na drahej svadbe ludia sedeli znudene a pozerali na hodinky a nevesta nestastna.. Takze to nie je o veciach, ale o ludoch a pozitivnej energii:) V centrume maju konzum 30 eur a uz sa pocita len personal 6 eur na hod na kazdeho, ale prenajom nepytaju. Dnes ideme do leva, teledomu a chryssa
Odpovedať
@foofee tak ako hovoris, aj mala svadba moze byt podarena :) inak ked uz o tom hovoris tak chrysso a u leva by mohla byt tiez dobra volba len zalezi od ceny...a ked si predbezne rezervovala city hotel, aku ti dali kalkulaciu?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 v chrysse sme nakoniec neboli, zavrhli sme to kvoli parkovaniu, u leva je to asi zatvorene, neexistuje stranka, nefunguje telefon a dnes to bolo zavrete. Rozhodli sme sa pre city nakoniec. Kalkulaciu nemame, na to je cas, ale cenovo to bude pre nas prijatelne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň....info pre všetkých ktorí hľadajú pekné miesto na malú svadbu... Znovu otvorené je Chrysso v KE. Krásne priestory, nový majiteľ, skvelá obsluha. Po novom sa to volá Butique hotel Chrysso****. Hrali sme tam akurát včera, boli tam 2 akcie naraz. Oplatí sa ísť pozrieť a získať si info..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?