Miesto na svadbu pre 200 ľudí

Ahojte, chcem sa opýtať či niekto neviete o peknom mieste na svadobnú hostinu, kam by sa zmestilo 200 ľudí, ale do jedného priestoru, nie viac oddelených salónikov a pod. Ak to nie je moc osobné, ešte by som sa chcela opýtať na váš počet hostí a cenu svadby a aj kde ste ju mali, keďže rozpočet máme, ale neviem či sa zmestíme. Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Ale KDE? :-)
Odpovedať
Kdekoľvek na Slovensku, na lokalite nám nezáleží, keďže takýchto miest je obmedzené množstvo.
Odpovedať
Profilova fotka
Spolocensky pavilon v kosiciach :-) neviem kapacitu ale je obrovsky a pekny :-) @angie088
Odpovedať
Vieš mi povedať aj ich stránku alebo nejaký kontakt? A máš aj nejaké skúsenosti s nimi? :) @vebinka
Odpovedať
Myslím, že do DKROH v PO by ste sa tiež mohli zmestiť, ale nie som si istá. Overila by som si to
Odpovedať
@pokinka je to tam na úrovni? Chceme do toho naozaj investovať a chcem si byť istá, že všetko bude dokonalé a bude to za tú cenu stáť.
Odpovedať
Samozrejme záleží od toho, čo myslíš pod mojom "na úrovni" :) my sme tam pôvodne chceli, ale našli sme iné miesto, povedala by som, že aj krajšie, vynovené. Sála v DKROH funguje už dlho predlho, takže je to trocha staršie. Keď sme tam došli pozrieť keď to nebolo vyzdobené, tak som sa zľakla, že ako kulturák :D Nemám toho nejak extra veľa pochodené, ale už keď úroveň, tak by som brala PKO v PO. Tam je to krásne samo o sebe, ale kapacita by asi nevyhovovala...
Odpovedať
Práve preto som sa dala sem na fórum, lebo je tu veľa kočiek, ktoré na svadbach boli alebo svoje plánujú, poprípade, už ich mali. Peniaze sú, len nikde nevyhovujú priestory, všade sa zmestí tam 100, max. 150 ľudí a aj to by boli ako sardinky. Neviem, čo mám robiť :( som z toho zúfalá
Odpovedať
No neviem, či tu bude veľa báb, ktoré boli na takých veľkých svadbách :) tu už aj 100 ľudí sa považuje za veľkú svadbu :D skús hľadať tu v starších diskusiách, pozapisuj si prípadné tipy a skús sa telefonicky informovať priamo u prevádzara. Pokiaľ by to nešlo, skúste porozmýšľať aj nad svadbou pod stanom (no je tam samozrejme risk počasie). A opýtam sa ešte raz - z ktorého kúta Slovenska ste? Odkiaľ by bolo najviac hostí? Nie je totiž rovnaké presúvať 200 ľudí do vzdialenosti 40 km a 230 km :)
Odpovedať
Ďakujem, určite si nad to sadnem. Zo Žiliny, ale odvoz sa zabezpečiť dá, plánujeme aj s tým, že najbližšej rodine poskytneme ubytovanie, s tým by nebol problém. Máme aj predbežný rozpočet, len si neviem predstaviť, že či to je veľa alebo málo. Môžem sa opýtať na váš rozpočet? Lebo som z toho celkom v strese, aby sme nič nezabudli a nezanedbali.
Odpovedať
Písala som ti správu
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne, pozriem si to, asi som to prehliadla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://www.holidayinn-zilina.sk/svadby/ toto si pozerala ? @angie008
Odpovedať
Áno áno, aj to beriem do úvahy, ale tiež to nie je úplne pre 200 ľudí. Bol by veľmi malý parket :(
Odpovedať
Profilova fotka
viem o sále MARIANNA v Starej Ľubovni pre cca. 300 hostí, potom Hotel Bellevue vo Vysokých Tatrách má kapacitu 500 ľudí. Ďalej na Bankove v KE robia svadby v párty stanoch, ale neviem, v akej kapacite. My sme hľadali na jeden firemný event tiež sálu pre 150-200 hostí a našli sme Hotel Partizán na Táloch. Tak vyskúšaj ;-)
Odpovedať
@jjkoala ďakujem moc, určite si to pozriem, konečne niečo :)
Odpovedať
@angie088 a co incheba v bratislave, tam sa robia firemne vecierky....
Odpovedať
Skúsim sa na to všetko pozrieť a dúfam, že sa mi niečo zapáči na prvý pohľad. Predstavovala som si miesto presne ako Chateau Mignon, ale takú kapacitu, bohužiaľ, nemajú :-|
Odpovedať
@galline @jasminet @jjkoala baby, mohli by ste mi, prosím, povedať aj váš rozpočet? Netreba podrobne, len koľko asi miniete/minuli ste, aby som vedela či je nás rozpočet aspoň v nejakom rozmedzí. Neviem si predstaviť, kolko to vsetko môže stáť, nakoľko všade majú ceny po osobnej dohode a my ešte nemáme ani riadny termín kvôli tej kapacite.
Odpovedať
@angie088 to chceš tahat lidi přes celé Slovensko? A kolik máš rozpočet? To si nedovedu představit pro tolik lidí.
Odpovedať
Vieme im zabezpečiť odvoz aj ubytovanie, nakoľko nemáme inú možnosť, keďže máme veľké rodiny a priestory sa teraz ťažko dajú zohnať pre toľko ľudí, aby sa aj dalo tancovať. Predbežne máme rozpočet na 25-30 tisíc.
Odpovedať
@angie088 no a co ty kulturáky?
Odpovedať
@majanax ja akosi neviem, príde mi to všetko také nezrekonštruované, staré, to prostredie proste nie je ono. Ale baby dali celkom dobré tipy, takže si to pozisťujem a myslím, že určite niečo vyberieme tak, aby boli všetci spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
@angie088 pokial ja mam vedomosť , tak by ti tam mali vedieť zabezpečiť aj veľký parket :) chod sa spýtať
Odpovedať
Profilova fotka
@angie088 tak okr. Zilina - myslim ze v hooiday in Zilina by to mozno vedeli zabezpecit, lacnejsia alterantiva - hotel park dolny kubin ( ale tam by to muselo byt urcite v dvoch miestnostiach .... ) a potom na Orave - kulturaky, napr. HRUSTIN, ORAVSKA POLHORA a pod. - zrekonstruovane, celkom fajn, dobra strava ;-) ...
Odpovedať
@angie088 nas rozpocet ta asi nebude zaujimat, my sme mali svadbu o 74 ludoch a v roku 2008... ale v inchebe mame kazdy rok firemny vecierok a viem, ze tam robia aj svadby... ked je to vyzdobene, je to krasne...
Odpovedať
@galline viem, že parket vedia zabezpečiť, brat tam mal stužkovú, ale bolo na nej 80 ľudí a už vtedy to bolo akurát a na plesy tam chodíme tiež a kapacita vyzerá tak na maximum 120-140 ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
@angie088 pozri si Zapodoslovensku kolibu v Nitre na Agrokomplexe
Odpovedať
Profilova fotka
@angie088 my máme rozpočet na 110 ľudí tak max. 10.000e, do tejto sumy by som sa chcela zmestiť... Zatiaľ sme na 3.800e, okrem obleku pre ženícha a účtu za hostinu už máme všetko podstatné, takže verím, že sa do tej sumy napraceme :-) V tej sume 10.000e je už zahrnuté všetko, dokonca aj prepadnutá záloha za jednu miestnosť, lebo sme ju nakoniec zmenili za inú :-D
Odpovedať
@jjkoala to je skvelé, takže aj my by sme sa mali zmestiť v tom prípade. Dufam, že my utrafíme miestnosť na prvýkrát :-D ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?