Miesto na svadbu pre 120 ľudí - Prešov, Michalovce

Ahojte, hľadám miesto na moju vysnívanú svadbu pre 120 hostí, s dostatočne veľkým parketom a miestom pre živú hudbu aj DJ. Niekto nejaký nápad?
Odpovedať
Sirava Motel Kamenec...
Odpovedať
Profilova fotka
@vamshi spolocensky pavilon v KE. Alebo Rafaelo hall v PO :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jumbo Kosice?
Odpovedať
Profilova fotka
@vamshi Dobrý deň, nakoľko máte na výber veľa miest, tak priestorov je tiež veľa. Dôležité je však akú miestnosť hľadáte. Či chcete niečo nové alebo Vám postačia aj staršie mierne renovované priestory, čo sa zohľadnuje samozrejme na cene. Ak hľadáte staršie priestory, za MI môžme odporučiť takisto Zemplínsku Šíravu je ich tam viac, za PO je to Odborový dom kultúry, za KE Jumbo centrum a veľa Kultúrnych domov, či Internátne jedálne. Ak hľadáte nové priestory všetkými desiatimi odporúčam v PO Raffaello Hall, či Šarišpark, alebo Hotel Dukla. V KE často spomínané: Zlatý Jeleň (stan), hotel Bankov, Tanečná sála Tabačka, a asi najviac hotel Centrum Košice. Záleží na Vás, čo hľadáte, pretože každý priestor je špecifický a s inými podmienkami. Držím palce pri výbere. Prikladám foto Raffaello Hall a hotel Centrum.
Odpovedať
my budeme mat 150 ludi a svadba bude v spolocenskom pavilone v Kosiciach :) je to nadherne miesto :)
Odpovedať
Dakujem pekne za tipy, problem je, ze hladam nieco dostatocne velke, ale intimne... jednoduche, ciste linie... idealne... svetly priestor... urcite ziadna jedalen... najviac sa mi paci Slameny dom, len sa bojim, ze je maly pre 120 osob..
Odpovedať
Typ? pododa v šarišských michaľanoch...
Odpovedať
Prešov- DKROH (120 ludi tam vojde v pohode a aj s peknym parketom na tancovanie), PKO (120 ludi vojde, ale miesta na tancovanie nebude strasne vela), Mladost (neviem aku kapacitu maju, okolo 100 +- urcite a je to pekny svetly priestor, biely), mozno aj jedalen PU (120 ludi vojde, ale miesta na tancovanie bude menej)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite odporúčam Hotel Glamour, priestory hotela ci uz interier, ale aj exterier, fakt prekrasne a sluzby maximalne na vysokej urovni.
Odpovedať
Profilova fotka
@vamshi My budeme mať v Modrej jedálni na Budovateľskej, majú kapacitu do 120 miest, je tam krásne maju to prerobené, čo na fokách na ich stránke nevidno. Vedia ti urobiť okruhle stoly, hranate i dlhé. Cena je 17eur, ak chceš švedske stoly a navleky je to cca 20 eur a maš v tom aj výzdobu. Aj ked je to v priemyselnej časti, podľa mna to nevadi, aspon ti nikto nebude utekať niekde do krčmy :D Ak by si mala zájem napiš správu a pošlem i pár fotiek čo mala spolužiačka svadbu, aby si mala predstavu. Snad som pomohla :)
Odpovedať
My by sme potrebovali nejaku salu cenovo prijateľnú do 30 eur na osobu, najlepšie okolo 20 eur s kapacitou okolo 120 ľudí (aj väčšou) a s dostatočne veľkým parketom v Košiciach. Viete niekto poradiť, nejaké miesto? Pozn.: gloria palace a Spoločenský pavilón príliš drahé, jedáleň na Werferovej a jedlíkovej beznádejne obsadené. Vďaka za každú radu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj :) my sme mali v Mladosti - Prešov a je to tam super, čiste, biele farby čiže si možeš dať výzdobu akú chces, varia geniálne a velke je to dost a zároven je to také ze nemás pocit ze ludia sa stratia.. :)
Odpovedať
Ahojte,neviete niekto,kolko stoji priblizne na osobu v Juliane -Zemplinska Sirava?
Odpovedať
Profilova fotka
@xy2012 Neskúšali ste kultúrne domy v okolí? KD Myslava je hneď po salašom, takže vlastne KVP, KD Čaňa alebo KD Valaliky smerom za Južnou triedou. Sú viac priestranné ako jedálne. Alebo skúste Gastromilu. Držím palce vo výbere
Odpovedať
@ravel6 myslim ze 26e na osobu ked som sa pytala minuleho roka:)
Odpovedať
Dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
@mojaoslava Tak teraz zisťujem skoro o všetkých KD v okoli KE, zatiaľ len z fotiek a info, ktoré mám tak vyzerá celkom dobre ten KD vo Valalikoch, v Šebastovciach sa mi to zdalo byť malé, rovnako tak aj v Myslave (tu je cena od 25 e) a sa mi zdal byť aj parket menší pre 120 ľudí, a potom ešte Ždaňa, ale ona vychádza tiež od 25 e približne, ešte možno tá Čaňa, Košická Polianka, len neviem, či tá nie je zas až priveľká :) a máte skúsenosť aj s inými KD? napr. Kokšov Bakša, či iné v okolí Košíc, ktoré by boli vhodné aj kapacitou aj inými atribútmi? Vďaka za tipy aj za fotky, lebo tie je problém nájsť na nete - na obecnej stránke napríklad. Určite to pomôže pri výbere.
Odpovedať
Profilova fotka
@xy2012 KD Valaliky je priestorovo asi najväčší. Na spomínanej fotke sú stoly okrúhle a podlhovasté osmičky. Ak by ste zoradili stoly do radov po stenách získate ešte väčší priestor. V Čani je pre 120 hostí dostačujúci parket, robili sme v ňom svadbu pre 80 hostí a vtedy bol až veľký. Ešte KD Mokrance som zdobila, no ten je trocha ďalej, no priestorovo takisto vyhovuje na kapacitu. Tohto roku budem zdobiť KD Šemša a KD Geča. No tie sú priestorovo menšie ako spomínané hore. Ešte ma napadol penzión Grand. Takisto ho budem zdobiť tohto roku a keď mám dobré informácie, tak sú skoro úplne voľné s termínami, no s cenami Vám veľmi nepomôžem- neviem aké sú. A ešte internát Boženy Nemcovej skúste, je taký ako na Werferovej. Som rada, že som aspoň čiastočne pomohla. Nech sa podarí nájsť tú pravú. :)
Odpovedať

Odpovedať
@mojaoslava tie fotky, čo ste pridali su odkial? aké miestnosti, resp. KD to sú?
Odpovedať
Profilova fotka
@xy2012 Tak ako je spomínané v texte. Zdobený KD Mokrance a KD Šemša a následne KD Geča. Tie budem ale zdobiť až tohto roku.
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím kontaktujte ma cez správu, poskytnem Vám info a foto k vyššie uvedeným salam.
Odpovedať
Profilova fotka
@xy2012 poslala som spravu
Odpovedať
Ja pridávam www.zalubova.sk,....Ranč Záľubova- Bilikova chata zamutov....je tam súper....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ratame 130-140 a mame raffaello. :) len treba co najskor rezervovat my sme bookli 1,5 roka dopredu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, viete mi niekto povedať, ako sa pohybuje cena za prenájom sály v Čani? S tým že budeme mať vlastný catering. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahoj mozem vediet kolko ludi si mala?
Odpovedať
@eva1972
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?