Miesto na svadbu pre 120 a viac hostí v Brastislave a okolí

Profilova fotka
Dievcence poradte prosim. Som zufala, tolko az moznosti tu nie je. Chcela by som nieco elegantne, alebo prijemne. Kulturak nie. Budem rada za kazdu radu. Teraz akurat uvazujeme o Sari Carde v Dunakiliti, ale chcela by som mat viac moznosti na vyber. Vopred dakujem za kazde jedno odporucanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@fairytale_1 my budeme mat svadbu v dunakiliti, ich eventovy stan je vhodny pre tolko ludi...moja kamoska mala svadbu v stupave v kulturaku, mala okolo 130 ludi. Musim ale napisat,ze ten kulturak, nie je ziadny prezitok z minuleho rezimu. Bolo to tam pekne, aj tanecny parket stacil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 Dakujem za reakciu. Dunakiliti momentalne vyhrava aj u nas, ale teda vela moznosti nemame :-( . Len dufam ze este budu mat nejake volne terminy na tento rok. Ty /ak mozem tykat?/ uz mas dohodnuty termin? Inak to prostredie je tam uzasne. Ale aj tak by som bola rada keby bolo viac moznosti z coho vybrat. Kolko budete mat ludi? A boli ochotni sa dohodnut aj na cene, resp. vlastnom alkohole, kolacoch a podobne? Este raz dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 Ahoj. Takze pisala som tam, volali mi spat, ale ziadnu Sabinu ani len nespomenuli. Volal mi Slovak z hotela Diamant a dal mi cislo na pana manazera Jancuraka, vraj sa mu mame ozvat a dohodnut si termin osobnej navstevy.. vraj nehovori po Slovensky. A ked som sa pytala na niekoho ineho, kto by to s nami mohol poriesit po Slovensky povedal ze jedine on, ale ze by sa musel opytat vedenia ci mu to povolia, cize predpokladam ze bol niekde z recepcie... no, tak som troska rozcarovana. I ked moj drahy vie po Madarsky, ale vies ako to je. Najradsej by som s nimi komunikovala ja. Teraz bude jazykova bariera. Pekny den ti zelam.
Odpovedať
Profilova fotka
@fairytale_1 tak toto mi je novinka. Inak Sabina je madarka a ja som s nou hovorila po anglicky a moja mama po madarsky. Neviem o nikom co tam hovori po slovensky.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 :-D Tak som si to asi vybavila tym, ze som im napisala e-mail po Slovensky :-) :-) :-) . Ale som drza. Ale ako hovorim, myslim ze to bol niekto z hotela diamant a poprosili ho, nech sa mi ozve a da cislo na toho manazera.. ja som ale tapa, toto mi vobec nenapadlo, ze vlastne pisem do Madarska mail :-) ..len aj kamoskin brasko sa tam zenil a hovorila mi ze komunikovali v slovencine s niekym, tak preto som si bola taka ista.
Odpovedať
Profilova fotka
@fairytale_1 ja zas viem o par ludoch co s nimi komunikovali po anglicky alebo po madarsky.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 ved v konecnom dosledku aj my budeme musiet. Ten clovek co mi volal to nemal na starosti. Ktovie, mozno to bol len radovy zamestnanec, ktoreho poprosili aby prelozil moj e-mail ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?