Miesto na svadbu pre 100 ľudí, Prešov

Ahojte. Neviete mi prosim Vas poradit nejaku lacnu salu v Prešove pre cca 100 ludi? Mozu to byt aj jedalne. Mozte aj napisat kde ste mali svadbu vy, vase pocity z tej saly, nazory :) Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
čierny baron
Odpovedať
Profilova fotka
berú 25 eur na osobu a v tom máš aperitív, polievka, 3x chod, káva, prenájom a základná výzdoba je to celkom pekne prerobené :)
Odpovedať
Ahoj, neviem presne co znamena ,,lacna,, ale ak mozem poradit v Mladosti som pocula ze dobre varia aj menu je lacne nejak okolo 15 eur / osoba , alebo este restauracia Eden tam beru 17 eur :)
Odpovedať
Modra jedalen. Je tam nadherne,moderne. Budem tam mat svadbu na druhy rok. Cena za prenajom je 200 eur + robia vyzdobu podla vasich predstav ( nemusite zhanat dalsich ludi ci agentury ) vyzdoba 100 eur jedna strana a 100 eur druha strana. Na osobu sa plati 20-23 eur podla toho co si date. Svadba je do 03.00 + hodina navyse sa priplaca. Je to aktualne. :-)
Odpovedať
@domca205 aj my budeme mať v Modrej :) @suesun7 jedáleň drevárskej školy je veľká a vraj tam super varia a za lacno. Kolega si nevie vynachváliť. Rovnako aj jedáleň na vysokoškolskom internáte je obľúbená, tiež pomerne lacno. Mladosť je krásna, zrenovovaná, menu za nejakých 22€ alebo viac. Nie som si úplne istá. Myslím, že aj DKROH je z tých lacnejších, ale tam nemám prehľad :)
Odpovedať
@domca205 dakujem :)
Odpovedať
@jujka123 dakujem :)
Odpovedať
dakujem Vam pekne :) vyzera to tak,ze vyhrava jedalen unipo :) myslim,ze na jedalen je to velmi pekny priestor....v tom drevari mi to prislo trocha stare..
Odpovedať
@suesun7 tiež si myslím, že v drevári to nevyzerá najlepšie, ale zas keď rozpočet nepustí, tiež to môže byť fajn :-) a na tom internáte sa to dá naozaj veľmi pekne vyzdobiť. Jedna pani to tam chodieva zdobiť a vyzerá to geniálne. Len neviem, ako sa volá :-D Ale môžem zistiť :-)
Odpovedať
v jednalni unipo som sa raz bola pozriet na jednu svadbu a bolo to tam ozdaj pekne...na to ze to je jedalen. A minule som bola v maldosti a podla mna je to este krajsie....vsetko nove prerobene, zevraj tam vyborne varia a porcie su velmi velke....keby sme uz nemali objednanu salu tak si vyberiem mladost ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@domca205 zdravím, vedeli by ste mi posunúť nejaké foto z modrej jedálne. Aby som mala predstavu, ako to tam vyzerá počas svadby.
Odpovedať
@allieee domca je uz neaktivna, takze ti neporadi, ale na stranke maju hore 3 fotogalerie: http://www.modrajedalen.wbl.sk/fotoga...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som bola na svadbe v mladosti a bolo super jedlo , priestory a kamoska bola spokojna a aj dobre ceny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?