Miesto na svadbu pod holým nebom - Trenčín

Ahojte, viete niekto poradiť nejaké pekné miesto na svadbu vonku v TN a okolie ? Počet ludí je cca 80. Rozmýšlame nad svadbou v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach, má niekto skúsenosti? Dakujem za každu radu :)
Odpovedať
Ahoj, Majka. Ja som sa tiež rozhodla pre svadbu pod holým nebom. Videla som to na živo, nádhera...uplne som bola hotová, krásne prostredie, mám už zajednaný priestor. Bola som sa pozrieť osobne síce s cesty, ale atmosféra priam do kolien. Preto ma oslovila Fatima pod hradom, majú super referencie a sú stále obsadený a žiadaný. Tak skús kuknúť tam možno sa ti zapáči. Bola som aj v Tepliciach, ale odradil ma prístup a ta terasa nič moc.
Odpovedať
Profilova fotka
Milé nevesty, a ako sa hovorí, radšej raz vidieť, ...., tak sme sa rozhodli pre inšpiráciu zverejniť pár foto z našich svadieb pod holým nebom v akomkoľvek prevedení.
Odpovedať
Jéj, to je nádhera, som očarená tým nádherným miestom, fantastické, okúzlujúce, čarovné. Som šťastná, že som si pre svoj deň vybrala Fatimu. Keď som bola doma, tak som sa bola pozrieť večer z cesty od hradu na reál svadby a fakt to tam tak krásne vyzeralo, ako niekde v niakom letovisku. Teším sa na svoj deň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, máte nejaké info od Fatimy, ako sa Vám pozdáva toto miesto a aké sú ceny za svadobnú hostinu. Nie je to tam veľmi drahé? Neviem, či sa tam mám ísť pozrieť, aby ma potom nezabili ceny. Ďakujem. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Lili,ahoj choď sa na fatimu pozrieť má to na starosti Daniel Vitek, príjemný a vidno,že ma dlhodobú prax a skúsenosť. Na to prostredie sa mne ceny zdajú normálne, komunikácia na úrovni. Urobili mi cenovú ponuku a zaplatila som zálohu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?