Miesto na svadbu Košice

Ahojte nevesty! :) Viete mi odorúčiť priestory na svadbu v Košiciach? Hlavne aby bolo jedlo chutné, personál milý,ochotný a cena primeraná. Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Milá @lienka343, skúste sa prísť pozrieť k nám do KOŠICEHOTEL****. Máme 3 krásne svadobné priestory reštaruráciu Košice, sálu Alžbeta a sálu Michal či už plánujete svadbu menšiu alebo väčšiu do 150 osôb. Naše sály sú navzájom oddelené, takže si svoj deň D oslávite len so svojimi najbližšími. Ponúkame cenovo zvýhodnené atraktívne svadobné balíčky od 30€ , personál bez poplatku a samozrejme Vám zabezpečíme aj svadobnú výzdobu. Oddýchnuť si viete v novomanželskom apartmáne, ktorý od nás dostávate ako darček :) Informute sa ohľadne našej akcie VÝPREDAJ JARNÝCH TERMÍNOV na apríl a máj 2015 a získajte slávnostné návleky na stoličky grátis. Stále u nás platí ZĽAVA 10% z celkovej sumy svadby na piatkové termíny. Pre viac info mi napíšte na mail alebo poštu. S pozdravom, Alexandra
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Ďakujem pekne za ponuku, vyzerá to u vás naozaj krásne, aj som sa už informovala, avšak oba termíny, ktoré zvažujem máte už obsadené. Tak už to riešim inde. Ale ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka343 Aký počet hostí očakávate? Možno Vám budem môcť poradiť. Realizujeme výzdobu v rámci východného Slovenska a videli sme už veľa miest na svadby. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka343 Rozumiem, tak nech sa Vám darí v hľadaní :) Pekný deň
Odpovedať
@lienka343 odporucam sa pozriet na stranku http://www.theunique.sk/blog/vyber-mi... a tam su uvedene miesta pre kosice...najdes ich tam naozaj mnoho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka343 viem odstupit miestnost v Golden Royali(19.9.2015) ak by ste mali zaujem http://www.goldenroyal.sk/sk/oslavy-s... ,vola sa to aj svadobna sala.
Odpovedať
Ďakujem veľmim pekne za rady a inšpirácie, už som si miesto vybrala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka343 a kde :)?
Odpovedať
Hotel Dalia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka343 Aj my tam budeme mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Náš Hotel sa nachádza 18 km od košíc , máme krásny svadobný stan za hotelom do kapacity 200 hostí. Modernú svadobnú sálu do 140 hostí. Krásna záhradka na svadobný obrad hned vedľa neho.Viac foto na stránke facebook profile. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Banketová sála Hotela Roca Vám taktiež vyčaruje z Vašej svadby jedinečnú slávnosť plnú elegancie a čistého štýlu. Nahliadnite k nám do galérie. Nájdite si čas a príďte si priestor pozrie osobne. Podľa počtu Vašich hostí vieme doporučiť umiestnenie rozkladacieho tanečného parketu , prípadne využiť farebne nasvietený foyer banketovej sály ako parket. Tento sa zároveň premieta počas svadobnej slávnosti na celú jednu stenu a preto je našimi svadobčanmi táto možnosť veľmi obľúbená. V prípade , že sú svadobčania skôr narodený vedia si v pokoji a komforte sledovať celú zábavu. Veľa šťastia pre najlepší výber prajem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?