Miesto na svadbu a obrad v Bratislave a tesnej blízkosti

Ahojte nevesticky. Chcem vas poprosit o radu. Hladame miesto (penzion) pre cca 50 ludi niekde v Bratislave alebo blizkom okoli - tak do +/- 15km, kde by sa dala urobit hostina, prespat a asi najvacsi problem - mala by tam byt vacsia zahrada, kde by sa dal urobit obrad. Hladame uz nejaku dobu a stale nic schopne.... :-| Budem velmi rada, ak mi poradite. Dakujem ;-)
Odpovedať
Galbov mlyn splna vsetko co opisujes:) Je blizko BA..vo Vinicnom, sala je do 70ludi, maju priamo tam ubytko myslim ze za 40e dvojlozkova izba..celkom pekne izby vynovene :) a veeelku zahradu kde robia obrad pri jazierku pod vrbami :)) pridam dnes alebo zajtra album s fotkami odtial co som si tam fotila salu tak potom kukni ked chces:)
Odpovedať
Penzion Castel v Mierove, ja sa tam budem vydavat o tyzden, obrad bude pod vrbou a hostina v stane v zahrade:-)
Odpovedať
v Casteli je krásne , aj my sme tam boli pozriet, len sa nám nepacilo že po 22hod treba hudbu presunut dovnutra cize parket a miesto na sedenie je od seba riadne izolovane :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bašta Pajštún
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno penzion vo Velkej Pake ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu600n My budeme mat v Kamile na Ciernej Vode, takze ja odporucam tam :)
Odpovedať
pozri Bastu Pajstun v Borinke - je to velky krasny zeleny areal so zvieratkami, obrad v altanku na luke, v restauracii alebo vonku hostina + moznost ubytovania. My sme tam mali svadbu a do toho miesta sme sa zamilovali na prvy pohlad.
Odpovedať
Dakujem vam vemi pekne vsetkym za rady. :-) Idem hned popozerat vase tipy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, presne taketo kriteria riesime na svadbu aj my. Neviem, ci ti to uz je velmi daleko, boli sme pozerat miesta aj smerom na Pezinok a Modra harmonia - tam sme nasli velmi pekne objekty v krasnom prostredi, pripadne aj v Senci (tam je skor varianta obrad na terase pri jazere, nie zahrada). Vramci BA mozes pozriet Reštaurácia a Penzión C´est la vie, Hotel Eva vo Sv. Jure, hotel West na Kolibe (tam sa chceme ist pozriet). Uz mam toho tolko naklikaneho a nastudovaneho, ze uz sa v tom stracam :-D Este sa spominalo aj RVS, prip. Bonbon v Petrzalke, ale tam uz treba vyssi budget. Ak by si sa este dostala k nejakym zaujimavym tipom, mozes dat vediet.
Odpovedať
Art Hotel Kastiel v Tomasove :-)
Odpovedať
Ahoj my sme to tiez riesili a nakoniec horsky hotel eva-svaty jur.super personal a perfektnne ceny.na vsetkom sa da dohodnut
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikusa6 ahoj, vies mi napisat do spravy priblizne ceny v tomto hoteli? tiez nad nim totiz uvazujeme...
Odpovedať
@dada2014 @dada2014 neviem coho ceny myslis.ubytko si kuk na ich stranke my sme si vybrali pat tych stvor lozkych izieb.aj tak sa malo bude spat:)a tam je jedna izba 20eur.pravdaze my sme si lepsiu:))dovolili nam vlastny tvrdy alkohol.prasiatko aj sud piva.predbeznu kalkulaciu mame aj s ubytkom na 1400 co je super podla pirovnania.poradim ti napis tam email.recepcne su super ochotne s pytaj sa vsetko povedia ti.alebo sa pytaj kludne aj mna len neviem co presne chces vediet:)
Odpovedať
@nikusa6 v podstate presne to, co si mi povedala :) kolko mate pozvanych hosti? zaujimalo ma, kolko asi vychadza klasicke svadobne menu na osobu, ze s cim mam pocitat ;) takze vy budete mat svoje prasiatko?
Odpovedať
Ano svojr.no to je podla toho co si vyberies ale fakt minimum proti ba..napiis im navrh a daju ti vediet
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsi vyber je Ces´t la Vie, byvaly Pegas pri Devinskej Novej Vsi. Okrem splnenia Vami zadanych poziadaviek tam dostanete najlepsie jedlo, ake mozete mat minimalne v Bratislave a okoli ( 12 rokov hravam ako DJ svadby, tak mam toho "poochutnavaneho" dost ).
Odpovedať
@nikusa6 ahoj... este som sa chcela opytat, kolko mate vlastne ludi pozvanych / ze pre kolko vychadza ta predbezna suma. dik
Odpovedať
Mame asin30 na obed a potom po 21 dalsich cca 30 a ubytko mame 5 izieb tych stvor lozkovych
Odpovedať
Carlton s obradom na terase :-)
Odpovedať
@nikusa6 vdaka:) idem tam teda pisat...
Odpovedať
Urcite pis a pytaj sa vsetko su fakt ochotny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?