Miesto na malú svadbu v Bratislave

Ahojte baby...s priatelom rozmýšlame nad svadbou, hlavne malou( 20-30) ludi. Viete mi poradiť, kde v BA by ste mi odporučili? Zatial nemame termin, len uvažujeme :-)
Odpovedať
Ahoj @tinka881castel mierovo si uz skusala? Maju idealne priestory na male-stredne velke svadby.
Odpovedať
@tinka881 to je podľa mňa ideálny počet, môžeš osloviť všelijaké dobré reštiky, lebo to kapacitne zvládnu. a v ktorej mestskej časti, či je ti jedno?
Odpovedať
@tinka881 pozerala si uz hotel Premium**** v Ruzinove (nedaleko Bajkalskej)? Maju ponuku aj na stranke: www.hotel-premium.sk, je tam aj kontakt na manazerku. Vyjde Vas to 33€ / os + daju sa priniest aj vlastne napoje za maly priplatok. My sme tam mali svadbu vlani v juli a boli sme nad mieru spokojni, super jedlo, obsluha, aj vyzdobu nam robili oni a velmi milo nas nou prekvapili - fakt sper, vrelo odporucam
Odpovedať
My budeme mat v Omama shop cafe prave taku mensiu, svadby tam robievaju ale neviem ci aj take tradicne so vsetkym moznym. My tam chceme mat v zasade veceru a nejaky program po nej. Potom dam vediet o dva mesiace a cosi ze ake to tam bolo - ak ta to bude zaujimat.
Odpovedať
@lucisa111 dakujem za info,ked to bude aktualne tak sa tam pojdeme kuk,zatial pozistujeme na nete.Teraz riesime byt a zajtra sa mame dozvediet,ze ci je este volny ci mozme dat zalohu:-)A az potom bude na rade svadba
Odpovedať
@kazunomiya Jasne,ze sa mi potom ozvi.A kde sa to nachadza?Nepoznam to,teda aspon nie podla nazvu.Drzim palceky,nech mas krasnu svadbu.Vsetko mas uz nakupene,vybavene?
Odpovedať
@tinka881 na Sasinkovej kusok vedla policajtov, hned pri Medickej a Ondrejskom cintorine :D . Ona je to v zasade skor netradicnejsia restika ci kaviaren, ale to nam staci. Mame zariadene nejake zakladne veci, z tych nam chyba uz len zenichov oblek, on dufa, ze este cosi schudne :D Tak len dufam, ze sa bude mat v com zenit hihi :D No a inak doladujeme uz detaily a prave pripravujeme oznamenia a pozvanky... no zacina nam prituhovat :) Info potom budem mat hadam vo fotoblogu, ze co sa ako osvedcilo a tak.
Odpovedať
Mozno Hradna hviezda, teraz by mala byt aj nejaka akcia na svadby, minule to sem jedna kocka davala, prebehni spatne fotoblogy. Je to priamo na Hrade, vyborna kuchyna i obsluha.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na lodi Marina - odporucam...bolo to take ine ako v nejakej restauracii alebo miestnosti (aj ked nehovorim, ze tam je to zle) :) za miestnost sa neplatilo...po dohode sme si mohli doniest aj nejaky alkohol, sladke, slane ;-) od nich sme brali len nealko a jedlo :) ale to bolo pred 4 rokmi, neviem ako to je teraz... skus pozriet ich stranku: http://www.botelmarina.sk/sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@denuschka7 Ahoj chcem sa opytat ci tam bola moznost vyberu aj normalnych jedal lebo podla jedalnicka tam nemaju normalne jedlo. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@didusska my sme si povedali co by sme chceli....mali sme normalne gordon blue a neviem co este... :) on ma iny jedalny listok na svadby ;-)
Odpovedať
Ahoj, my planujeme svadbu pre cca 25 ludi v hoteli echo, zatial som citala len pozitivne ohlasy na nich. Skvele sa s nimi komunikuje, maju prijatelne podmienky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucye11 my tiez hotel Echo, uz o par dni :)
Odpovedať
Ja by som odporucila Rolando, pekne prostredie aj vonku aj vnutri, my sme tam mali a 100% spokojnost
Odpovedať
Zoldynka, tak drzim palce, budem rada, ak das vediet, ako sa vam pacilo. Nas to caka od dnesneho dna presne o dva mesiace.
Odpovedať
@zoldynka Tak daj potom vedieť ako bolo, držím palčeky :-)
Odpovedať
@romanhruska Ďakujem:-)
Odpovedať
@denuschka7 Hm, nikdy som nerozmýšlala na lodou, ale dobrý napad, to by ma ani nenapadlo...taka romantika:-)mas aj foto? idem skusit kuk album...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka881 no je to take ine ako v miestnosti...tam si videla krasne von...fakt odporucam...a hlavne ked ide o malu svadbu (ako pises tych 20-30 ludi sa tam krasne zmesti) .. na parkete su sice take podporne tyce..toho som sa obavala najviac, ale nakoniec to bola tusim najlepsia atrakcia...vsetci tam okolo a na nich tancovali :-D fotky v albume nemam, ale pozri ich stranku www.botelmarina.sk su tam odfotene aj svadby...ak by nestacilo nejake foto pohladam a poslem ti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucye11 a tiez v Echu mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka881 aj vy echo?
Odpovedať
Ano, Zoldynka v Echu, ale len v tom malom saloniku, lebo nas bude cca 25.
Odpovedať
@zoldynka ešte nemáme termín, to sa len informujem, teraz sme kupili byt a svadba bude neskor....
Odpovedať
Profilova fotka
@lucye11 v tom saloniku som mala promocie... veeeeeeeeeelka spokojnost :)
Odpovedať
hotel premium je dobry
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?