Miesto konania obradu aj hostiny v Trenčíne a okolí

Ahojte milé dievčatá :) Chcela by som sa spýtať na nejaké tipy+rady+skúsenosti, kde by sme mali stráviť náš svadobný deň :) Aj obrad, aj hostina :) Obrad si moc nepredstavujem v kostole, radšej niekde v prírode, v peknej záhrade atď...preto vás všetky prosím o vaše príspevky, ktoré mi pomôžu sa zorientovať a vybrať to najlepšie miesto :) ZA VŠETKY PRÍSPEVKY ĎAKUJEM! <3
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade ak by ste mali záujem, dovoľte nám, aby sme Vám ponúkli: Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
Profilova fotka
Idealny priestor je Parkhotel na Baracke, Trencianske Teplice. Priestory hotela su vhodne na organizovanie svadobnej hostiny, k dispozicii je aj ubytovanie pre svadobnych hosti. Na letnej terase s drevenym altankom sa konaju civilne obrady. Okolie je krasne, priroda vsade navokol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?