Miesta na svadbu v Starej Lubovni - vaše skusenosti?

Profilova fotka
Reštaurácia U Jeleňa (SL), sala Marianna (SL) , Palma (SL) , hotel Sorea v Lub. Kúpeľoch, Biely dom vo Vyšných Ružbachoch ... čo vybrať pre svadbu o veľkosti asi 110 ľudí? Ake su vase skusenosti? Kvalita jedla, obsluhy? A cenovo ako vychadzaju? Popr. ina miesta v okrese SL? Budem velmi vdacna za rady a recenzie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. tak my sme mali v palme. prislo nam to z hladiska financii najprijatelnejsie. platili sme zalohu 200 eur a potom uz priamo po svadbe, v pondelok sme boli vyrovnat stravu. cena na osobu tam vychadza od 20 - 24 eur...zavisi to od toho co si vsetko das, ci aj predjedlo alebo nie....atd. ale vravela nam sefka, ze budu stravnu jednotku zvysovat. mne akurat vadili v sale stlpy, ktore tam maju, ale myslim si, ze troska tvorivosti ich moze pekne ozivit. nemaju okruhle stoly (my sme si ich poziciavali z greko kostola), ale mali ich do buducnosti zadovazit...velmi velke negativum u nich je ich pristup, najmä "sefky"..slubovala nam, ze salu mame k dispozicii uz od piatku od jednej, mozme si ju prist ozdobit a zrazu mi zavolala v svadobnom tyzdni, ze mame do nej pristup az v sobotu rano, lebo v piatok robia oslavu...vrchol drzosti...kto by zvladal a stihal v sobotu robit vyzdobu, ked su uz ine povinnosti...takze bola vymena nazorov, samozrejme neostali sme ticho.neviem, ci potrebovali financne straty vykryt uz len tym, ze sme nemali od nich vyzdobu ale sme si robili samy albeo co..ale to bolo velmi neferove...nakoniec sme si stoly chystali v priestoroch strojariny uz v piatok, lebo sme na tom naozaj trvali...a vraj take ťahy su u nich bezne...a treba si dat pozor ci si aj vas termin zapise do kalendara, aby nahodou nepovedali ti mesiac pred svadbou, ze vlastne nemas salu..uz aj to som pocula...ale inak zvysny personal bol uzasni, vela nam pomohli...a super varia ;) daju ti k dispozocii miestnost pre nevestu, kde mas zamknute veci a a takisto su dve miestnosti pre kolace, pre sttranu nevesty a zenicha..;) a marianna je krasna sala, moderna velka ale platis tam navyse za kazdu vazicku a aj strava je drahsia...o dost..;)
Odpovedať
Profilova fotka
@phoebe125 Dakujem pekne za odpoved, osobne skusenosti su najlepsie...ale nemilo si ma prekvapila, Palmu sme taky mali ako jednu z moznosti a stale sme ju zvazovali. Teraz to u nas zatial vyzera na Penzion Gurmen, ma toho isteho majitela ako hotel Familia dole pri stanici. Nam bude vela ludi cestovat do SL, takze potrebujeme i dostatocne ubyt. kapacity. No a v Gurmene nam zatial idu v ustrety, i cenovo, v pripade, ze budeme robit vsetko u nich. Uvidime ze co a ako, este s nimi jedname, ale paci sa nam ich pristup.
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat svadbu v Marianne a strava tam teda nie je az taka draha ako pise Pheobe. Stravna jednotka je 20 a akchces svedske stoly tak ˇplus nejake 2 3 ecka navyse. Cize v podstate tak ako v Palme :) A mne osobne sa marianna ako sala velmi paci. S vyzdobou je to na tebe ak chces od nich tak to maju rozdelen na balicky, najlacnejsi je tusim od tak sa 1,5e na stolicku. a ak nechces tak si mozes zdobit aj sama. MY budeme mat okruhle stoly tam je vyzdoba 4,5e na hlavu ale mas tam uz komplet vsetko. AJ ti cele vyzdobia, cize ziadne staroti. Nam to takto vyhovuje :-) Akurat vcera sme tam boli pozriet ako zdobia a uplne super :) svadbu mame v Juny tak potom dam vediet ako sme boli spokojny :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@gabrielaorl gabika, takze uz zvazujete svadbu s tomasom ;)? uz mate termin ;)?
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir Ano, planujeme :) termin 2.5.2015 ...akorat pres tu tvou prezdivku neprokouknu, kdo jsi... :) IP? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?