Máte skúsenosti so svadobnou hostinou v party stane?

Caute baby chcem mat hostinu v jednom hoteli, ale maju malu jedalen, zato maju velku terasu zastresenu velkym stanom pre cca 200 ludi. Maju tam aj vyhrievacie lampy. Chcem to mat asi 12.5, alebo 30.6 len sa bojim, aby nebola zima a nefukalo, aby to moc netriaslo tym stanom. Mate s tym nejake skusenosti? A este jedna vec, povedali mi ze cena na jedneho sa bude pohybovat cca 50-60 eur. Je to vela, alebo normal? Diky moc
Odpovedať
ahoj a kde budes mat svadbu? ja som prave pozerala party stan na bankove pri kosiciach, zatial neviem cenu na jedneho ale pytaju si za stan 780 eur co sa mi zda dost brutal! budem mat okolo 100 ludi... a chcem to mat v auguste (tak dufam ze tie ohrievace ani nepouzijeme:) ale inak som pocula ze tie stany su tak vymyslene ze aj v pripade hrozneho pocasia si to ludia ani neuvedomia:))
Odpovedať
ahojte dievčence, stany sú drahá záležitosť, mikicek, ak si za stan pýtajú 780 eur, tak to nebude ktovie čo. Kvalitné stany, v ktorých sa hostia budú cítiť príjemne aj v prípade nepriaznivého počasia, stoja 5 - 7 tis. eur, možno viac, ak je to pre 200 ľudí, s podlahou a vyzdobenými stenami, nábytkom, možno koberec, osvetlenie....atd atd... Ak ho už pri hoteli majú postavený na stálo, je to ako náhrada za väčšiu sálu, ale zrejme bude taký ako má byť - za tú cenu 50 - 60 eur na osobu. Ak má hotel dobré služby, je to normálna cena. Samozrejme ako pre koho, každý si nemôže dovoliť toľko zaplatiť, ale svadba v takomto štýle sa môže vyšplhať na cenu okolo 8 - 10 tis. eur a aj viac samozrejme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?