Máte skúsenosť s hotelom Zochova chata?

Profilova fotka
Ma niekto skusenost s tymto zariadenim? Dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
Nemam ale vyzera uzasne!!
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez si myslim :-)
Odpovedať
@nevesta12 ahoj, my sme tam dnes boli na obedik. uzasne, normalne som si dala zavolat manazera, lebo priestory restauracie su proste nadherne. tak ma pan manazer dal na pravu mieru, ze v restauracii nie su mozne svadby, lebo nemozu prist o zakaznikov "a la carte", jedine ze by som si restauraciu prenajala za 4.000€ :D :D :D. Inak nam ponukol kongresove priestory, ktore su dost o nicom. keby chcem len praznu salu s otrasnymi stolickami a stolmi, idem do ktorehokolvek kulturaku a zabezpecim si spickovy catering. tak som ostala v soku, lebo pocas obeda sme sa s priatelom dost silno namotali. nadherny priestor. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no to si ma moc nepotesila, bol to moj favorit. Na internete su priestory (restauracia aj kongresovka) nafotene celkom pekne :-( Skoda ze som si tvoju spravu neprecitala skor, lebo som akurat poslala frajera urobit kolecko art hotel kastiel - zochova chata - elesko. Takto by mal o jeden obed menej :-( Ja som zatial mimo SR a vraciam sa az v juli, preto prve vyradzovacie kolo musi urobit on. Bojim sa ze ked to nezarezervujeme dost dopredu, potom uz nebude na vyber. Ty si si nakoniec vybrala ten art hotel? Mne sa zatial neozvali ani s predbeznou ponukou, tak neviem.
Odpovedať
@nevesta12 ahoj kočka, ja mam rezervaciu v arthoteli v tomasove. ale o tom som tu zalozila samostatnu temu... :-( inak ono, ak mate zbytocnych 4 tis. eur LEN na rezervaciu, tak zochova chata je k dispozicii ;-) aj ja este zvazujem elesko, ale potrebujem mat aj ubytko pre dost ludi, ale tiez zatial favorit.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski Ahoj :-) Tak moj priatel je tiez za arthotel tomasov. Na zochovej mu moc nechutilo, a okrem toho zbytocnych 4 tis. eur urcite nemame... V elesku zase to ubytovanie, presne ako pises. Inak v Tomasove vraj opat mali vacsiu svadbu, cca 300 hosti, tak asi preto nemali cas komunikovat s ostatnymi. Som zvedava ;-)
Odpovedať
Tiež sme boli vyskúšať nový hotel Zochova chata. S jedlom ani obsluhou sme neboli spokojný, čakali sme na jedlo veľmi dlho, nijako nás neohúrilo a ceny sú vysoké. Takže ideme hľadať niečo iné. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ruzicka86 Ahoj, suhlasim s Tebou. Vela stastia pri hladani, daj vediet ked nieco najdes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski Ahoj, vsimla som si ze tema o Tomasove bola zrusena :-( Budem rada, ked mi das vediet ako dopadlo tvoje stretnutie s manazerom aj svadba kamosky. Nam odpisali vcera, tiez ze sa chcu stretnut osobne, tak som zvedava. Inak, vsimla si si ze na webe kastiela zmenili ceny ubytovania len na "uvadzacie" do konca juna ? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som bola včera tiež v hoteli zochova chata, hotel je pekny hlavne to okolie, príroda, bol by tam pekný obrad vonku ale tiež sa mi velmi nepáči tá kongresová sála, videla som ju len cez sklo lebo tam mali nejake rokovanie, ale vyzerá to oničom, a stoličky sa mi tiež velmi nepáčili. Prístup managera bol fajn, cenovu ponuka sa mi zda v norme čo sa jedla týka ale za tu kongresovú si pýtaju podla mna dost na to aká je oničom. možno keby bola pekne vyzdobená...
Odpovedať
Profilova fotka
@vanesa73 pozeram ze vy to budete mat v studenom? podla coho ste sa rozhodli? ja stale neviem ... :-( stale vaham nad tym tomasovom...
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta12 tak my sme nad tým už dávnejšie uvažovali, je to tam krásne, taká láska na prvý pohlad. ja už o tomášove nechcem ani počut lebo ten pán a.... je neschopný poslat jednu cenovú ponuku, uplne bez zaujmu, pre mna je to nekompetentný človek čo neviem čo tam vlastne robí. nechcem si predstavit ako by som snim riešila veci ohladom svadby tam. ja som ešte donedávna bola v tom že tam to bude určite ale nie nechcem s takýmto prístupom kašlem na nich.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vanesa73 ved prave preto sa bojim. Ja som ale v tom RVS Studene este nebola, pozerala som len fotky. A vyzeralo to velmi pekne. Dokonca teraz v maji tam mala jedna baba svadbu, a fotky mala uzasne (teda aspon podla mna). Poslem ti link ak chces, aj ked si to uz asi videla... A s nimi je komunikacia v pohode? a co priestory - mala som pocit ze na nocnu zabavu je to potom rozdelene - alebo sa to da?
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta12 tak chod sa tam niekedy kuknút, my sme tam už boli pár krát teraz poslednu dobu, no jasne pošli mi som zvedava. my ked sme tam boli včera tiež tam pripravovali svadbu. jasne snimy je všetko v pohode, mily pan prevadzkar tam je, je ochotný, všetko tak ako má byt. nie je to tam rozdelene pokial viem.
Odpovedať
@vanesa73 @nevesta12 kočky, aj mne pošliteeee.... prosím....
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski ešte mi to neposlala
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski, @vanesa73 pozerala som vecer tie fotky, a nemohla som ich najst ]-( tak neviem ci to ta baba stiahla alebo to bolo stiahnute adminom. Ked na nieco nove natrafim, poslem vam :-)
Odpovedať
@nevesta12 pohoda :-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, nemate nahodou dajake info o art hoteli kasitiel v tomasove ? co a ako to tam funguje? velmi sa nam to tam paci, svadbu mame az buduci rok, ale je lepsie skorej, vraj to tam maju uz dost plne. dakujem. ;-)
Odpovedať
@nevesta12 @vanesa73 http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/max... - svadba v studenom :-)
Odpovedať
@dia23 no môžem Ti len odporučiť tam zájsť a stretnúť sa. prípadne telefonicky . názor si urobíš sama. kontakty máš na ich stránke :-) prajem veľa šťastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no len teraz to tam trocha inak vyzera s tou zimnou záhradou. pošlem ti do mail nejake foto čo mám.
Odpovedať
@vanesa73 jj, je mi jasné, že je to staré... inak zajtra alebo v nedelu ideme konecne k bazenu, teda do studeneho, tak si to vsetko omrknem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski hej no super tak potom mi povieš čo na to hovoríš
Odpovedať
@vanesa73 no čo Ti poviem, je to paráda. brutalne sa mi to páči :-) podľa tých fotiek :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski aj mne, šak preto som bola aj ochotná zmenit náš pekný termin 7.7 na 21.7. kašlat na to. predbehli nás .
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski dakujem pekne, urcite sa pojdem pozriet :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@swarovski Ja som sa bola informovat na Zochovej chate a prezrela som si vsetky priestory. Restauracia je velmi pekna aj dobre varia, mozu tam urobit aj svadbu, ale prenajom nie je 4000 eur. priblizne tak to vychadza len v pripade, ze by som chcela uzavriet restauraciu aj letnu terasu a este chcela aj postavit vonku stan. celkovo je vsak kapacita oboch priestorov vyse 300 ludi, co je zbytocne. ak by som chcela len terasu, prenajom je 1500 eur. inak bola som aj v sale a nie je uplne obycajna, pacia sa mi steny zdobene drevenymi kvetmi alebo listami. stolicky su pohodlne a jasne ze ku svadbe by mi zapozicali biele navleky, co si asi kazda nevesta na svadbu vybavuje, takze ako stolicka vyzera je asi uplne jedno... a velkou vyhodou je, ze prenajom saly je zadarmo pri vacsej svadbe nad 100 ludi, co ja budem mat. hned oproti sale je aj mensia terasa, ktoru nam vedia vyhradit bez poplatku...
Odpovedať
@nevesta12 bola som sa tam nedavno informovat, s tym prenajmom 4000 eur to nie je pravda. uctuju 1500 eur, ak chces velku letnu terasu alebo restauraciu. odporucam sa tam zastavit, mne sa pacila aj sala, videla som aj fotky z inych svadieb a tiez neuctuju v sale prenajom ak mas vacsi pocet hosti..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@medameda Ahoj tak ako mali ste na tej zochovej svadbu? Ja nad tym uvazujem tiez v roku 2013 tak prosim daj vediet. dik
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?