Máte skúsenosť s Gazdovskym dvorom v Trenčianskej Turnej?

Pliiiiz poradte. Budeme mat do 100 ludi a nedari sa nam najst pekne priestory za rozumnu cenu v okoli Trencina. :-(
Odpovedať
My sme mali taký istý problém - mali sme mať cez 100 hostí a v Trenčíne a v okolí nebolo možné nájsť nič poriadneho - iba kulturák v Turnej :-) Mali sme šťastie a podarilo sa nám vyhrať sálu v Sobášnom paláci v Bytči, kde sa zmestí 300 ľudí. V Trenčíne sály s takouto kapacitou sú len tieto: Hotel Elizabeth - prenájom konferenčnej sály je len 90 €, ale alkohol a jedlo musíš brať od nich a nakoľko v sále je koberec, montujú zvlášť parket, ktorý stojí tuším okolo 200 €. Budete tam trošku stiesnený, interiér sály nič moc, ale átrium je krásne, je to v centre atď. Chatau Mignon - aj tam je to tesné na 100 ľudí, ale je to tam celkom pekné, akurát, že majú spoplatnené takmer všetko - prenájom sály 700 €, stoly 10€/kus, čašníci celý deň sa účtuje zvlášť, atď. Ak Ti nevadí trošku pocestovať, Kúria v Beckove pristavala novú časť so sálou, kde by sa mal taký počet zmestiť, ale presnejšie nič neviem. Inak Ti už ostáva asi len ten kulturák, to je asi jediný priestor, kde sa zmestí 100 a viac ľudí a za rozumnú cenu. :-) Ostatné prevádzky na svadbách otrasne ryžujú. O Gazdovskom dvore som počula, že to tam nie zlé, pre tých, čo sa uspokoja s priemernosťou. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skús napr. kulturák v Trenčianskych Stankovciach.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús ak chceš aj iné kulturne domy na okolí... čo viem tak cez 100 ľudí sa zmestí aj do sály v Nemšovej či Hornom Srní (tam je tá sála dokonca aj veľmi pekná a dá sa krásne dozdobiť - mali sme tam stužkovú) poprípade Biely Dom v Luborči, ale tam si tými počami ludí nie som istá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prídte sa pozrieť k nám, máme ideálnu kapacitu pre svadobnú hostinu pre 100 osôb.
Odpovedať
Profilova fotka
Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ak ste sa nakoniec rozhodli pre kulturny dom, davam do pozornosti okruhle stoly, ktore aj takemuto priestoru dodaju eleganciu. Rada zaslem konkretnu ponuku. Pekny dnik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?