Mali ste svadbu v hoteli Sobota v Poprade?

Profilova fotka
Mal, alebo bude mať niekto svadbu v Hoteli Sobota v Poprade? Ako cenovo Vás približne vyšlo prenajatie sály + jedlo. Dostali ste svadobný apartmán grátis? Alebo ste si museli priplatiť?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. my tam budeme mat vo februari. presne si ceny nepamatam teraz, nie som doma, a nemam u seba papiere, ale tak zhruba: prenajatie saly sa neplati, ked mas viac ako 60 hosti, ak je to menej, tak je to tusim 150€, svadobny apartman mas gratis, jedlo podla toho co si vyberies, od 29 do 36€ asi, ak chces vlastny alkohol, zaplatis 1,50€ za osobu stoplovne, to neni tak hrozne, maju pekne navleky na stolicky, tiez 1,50€ za kus, su pekne aj bez masli inak... kludne si tam zbehni a popytaj sa. my sme tam boli 13 mesiacov pred svadbou a boli velmi ochotni, dali nam vsetky papiere, co ponukaju, ake je menu (to sa sice mozno este zmeni, skocim tam niekedy v novembri), aj sme sa boli pozriet ako vyzera sala pred svadbou (to si chod tiez pozriet, vyzera to plne inak ked je vyzdobena ako ked "funguje" len ako restika. robia vlastnu vyzdobu, a dokonca sa ti postaraju aj o kvety ak chces, (jasne, na konci to potom so vsetkym zaplatis), ale mna osobne tie kvety tesia, na taketo veci dekoracne atd. ja moc niesom :-) my sme dlho nemuseli premyslat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my tam budeme mať tiež hostinu a to už čoskoro :), cenovo je to tak ako píše 1vladinka, najlepšie je tam ísť osobne, na recepcii dajú základné informácie, ktoré majú pripravené v písomnej podobe a potom si už len dohodnúť stretnutie s riaditeľom. Sálu zdobia oni, no ak chceš, môžeš dať vyzdobiť agentúre, no myslím, že ich výzdoba je veľmi pekná.
Odpovedať
ahojte baby, som tu nová, som z pp.... tak by ma zaujimalo, že ako bolo? aka bola svadba? páčilo sa vám v hoteli sobota?, aj ja inak rozmyslam nad týmto miestom :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?