Mali ste svadbu na Trenčianskom hrade?

Baby mali ste svadbu na Trenčianskom hrade ? Aké máte skúsenosti ? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@lenkah86 Ahoj:-) síce osobnú skúsenosť nemám ale moja veľmi dobrá kamarátka mala na Trenčianskom hrade obrad a potom hostinu mala v reštaurácií. Ty by si to ako chcela? Akú máš predstavu? A veľkú svadbu plánuješ?
Odpovedať
Plánuje svadbu kamarátka , tak si len tak robí prieskum :-) Ďakujem za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkah86 aha a ja som myslela že to ty chceš tam mať svadbu:-) Však kľudne ak by chcela nejaké info tak sa môže na mňa obrátiť lebo jej ohľadom tohto viem poradiť:-)
Odpovedať
@gatialkadana Ahoj, písala si že tvoja kamarátka mala na Trenčianskom hrade svadbu, mohla by si mi zistiť prosím ťa koľko ju to tam vyšlo a kde potom mala svadobnú hostinu? Túžim po tom mať v Trenčíne svadbu len vôbec neviem ako to tam cenovo vychádza a či na to vôbec budeme mať. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss ahoj:-)môžem ti to zistiť ale neviem kedy s ňou budem. Ale ako pozerám tak máš až v auguste 2017 svadbu tak sa ti to posnažím čím skôr zistiť aby si vedela či vybavovať niečo iné alebo tento hrad. Svadobnú hostinu mala v reštike pod hradom v tej čo tam je aj hotel keďže hostia ktorý museli cestovať do TN, tam mali vybavené aj ubytko. Bola som na jej celej svadbe takže toto viem, akurát tie ceny neviem ale ako som písala skúsim sa jej spýtať aby si vedela a aby som ti pomohla v tomto :-)
Odpovedať
@gatialkadana ďakujem ti veľmi pekne, si zlatá že mi to zistíš. Áno, je to ešte čas ale chcem to radšej skôr začať riešiť ako potom keď už bude neskoro. Vieš aj termíny sa obsadzujú a chcem sa vyhnúť tomu že by mi povedali že už majú všetko obsadené. Áno? A tam sa koľko ľudí zmestí? Ako veľké svadby tam robia?
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss nie je začo, potom budeš ďakovať keď ti napíšem čo som zistila od nej:-) Chápem, vždy je lepšie skôr začať ako neskôr, dobre si to napísala. No nás tam bolo cca 50 ľudí, ale že sa tam zmestí tak do 60 ľudí úplne v pohode. Ty plánuješ ako veľkú svadbu chystať?
Odpovedať
@gatialkadana jasné že aj potom sa poďakujem ;-) No my sme už tak predbežne počítali že koľko nám vychádza hostí a napočítali sme okolo 55 ľudí, takže asi taká stredná svadba to bude:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme veľmi chceli mať obrad na Trenčianskom hrade. Ceny som si už pozisťovala, ale baby neviete mi povedať ako dopredu si to treba zajednať? A ešte jedna otázka má zaujíma, keďže chceme nášho farára ktorého máme radi a je aj náš veľmi dobrý rodinný známi, mohol by nás odsobášiť aj tam, neviete ako to je? Ďakujem za odpovede:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss moc ťa nepoteším lebo som sa jej pýtala a nechcela nejako cenu hovoriť, pretože oni to majú na základe dohody a podľa náročnosti menučka. Tvrdila že pán Mičega je milý človek a že s ním sa dá dohodnúť na cene. Treba dohodnúť osobné stretnutie a tam ti spraví aj cenovú ponuku na základe tvojich požiadaviek. Asi som ťa touto správou moc nepotešila, ale keď to tak majú, tak by si sa skôr mala tam informovať a budeš aspoň vedieť aj presnú sumu
Odpovedať
@gatialkadana v pohodičke, veď keď to majú takto tak to chápem. Ale ďakujem aspoň za tvoju snahu, že si sa jej nato opýtala a že si na mňa nezabudla:-) Skúsim teda vymyslieť nejaký deň kedy tam budeme môcť zájsť a popýtať sa na všetko čo nás zaujíma. Hlavne musím pozisťovať aj kde všade majú voľný termín ktorý my potrebujeme
Odpovedať
@renkoslavka myslím si, že tieto všetky informácie, by si si rýchlejšie zistila keby si im tam zavolala. Záleží to určite aj od obsadenosti, takže čím skôr tam zavoláš a zajednaš si termín o to lepšie. Aj na toho farára by som sa radšej ich spýtala. Ozaj a potom kde plánuješ mať svadobnú hostinu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý večer budúce nevesty. Tak trochu som sa začítala do diskusie a keďže aj na Trenčianskom hrade zabezpečujeme svadobné obrady a svadobné hostiny dovolím si napísať pár informácií a postrehov, ktoré by Vám mohli pomôcť. Svadobné obrady na hrade bývajú v Delovej bašte, na nádvorí pri studni lásky, alebo v Barborinom paláci. Delová bašta: kapacita minimálne 100 hostí. hrad poskytne len "holé" stoly, stoličky a štátny znak. Pri doobjednaní poskytne pre obrad za príplatok aj reproduktor s prehrávačom na hudbu. Cena prenájmu na obrad v roku 2016 bola 80,- Eur. Nevesta si musí zabezpečiť výzdobu vo vlastnej réžii prostredníctvom agentúry, alebo sama. Obrad je možný len civilný, alebo ak cirkevný tak mimo katolíckej a evanjelickej cirkvi, pretože tieto dve vyslúžia sviatosť manželstva - katolícka cirkev len na vysvetenom mieste, alebo požehnajú manželstvo v chráme Božiom - evanjelická cirkev a. v.. Barborin palác: kapacita tiež minimálne 100 osôb. ostatné ako pri Delovej bašte. Obrad na hradnom nádvorí pri studni lásky: kapacita určite veľmi veľká, ale hrad má k dispozícii cca 100 stoličiek. ostatné ako v predchádzajúcich prípadoch. A čo sa týka svadobnej hostiny, aj tá je možná na Trenčianskom hrade. V podstate len v Delovej bašte vzhľadom na možnosti ohľadne cateringu a priestorov potrebných na servírovanie jedla a nápojov. Cena prenájmu je myslím cca 600 Eur pre prvých 8 hodín a následne je hodinová sadzba za každú začatú hodinu prenájmu. Čo sa týka cien, nie som si veľmi istá, pretože toto je vždy v réžii objednávateľa. Samozrejme hostina na hrade má svoje čaro, je to vždy zážitok a určite podčiarkuje výnimočnosť svadobného dňa. Určitá nevýhoda je vyššia cena ako vo všetkých iných zariadeniach, pretože hrad má dosť vysoký prenájom a pri caterinku je cena taktiež o niečo vyššia. Verím, že Vám trošku môj príspevok pomôže a ak by ste mali akékoľvek otázky a budem - e vedieť zodpovedať veľmi radi Vám pomôžeme. Pekný večer. Fatima. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss nie je začo, rada som ti to zistila aj keď iba takto. Mala by si ale čím skôr začať si to zisťovať, aby nejaké miestnosti boli ešte voľné. My už našťastie miestnosť na hostinu zajednanu máme ale tiež sme mali ťažkosti lebo tie pekné dátumy boli rýchlo vyfúknuté, to hovorili že aj dva roky dopredu si zajednávajú nevesty
Odpovedať
@sheryll ďakujem aj Vám za info:-) Určite ak nič iné nenájdem, tak sa zastavím aj u vás:-) @gatialkadana pekné dátumy sú vždy vyfúknuté hneď a to aj tri či dva roky ako si aj ty napísala. Ale tak my už máme stanovený dátum svadby, lebo my sme sa riadili podľa kňaza a kostolu a teraz snáď sa nám podarí aj miestnosť. Aj keď viem že tá sa pomaly prvá. Ale zajtra ideme do tej reštiky pod hradom s hotelom sa kuknúť a popýtať, tak uvidím čo mi povedia. Som sama zvedavá, akú majú obsadenosť a ako to tam vyzerá vlastne celé
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss si asi prvá o ktorej viem že si najprv zajednala kostol a kňaza a až potom riešila miestnosť. Lebo fakt všetci najprv riešia miestnosť. Ale tak snáď sa ti podarí nejakú zajednať. Ako to dopadlo, keď si sa bola pýtať v tej reštaurácií? Čo ti povedali?
Odpovedať
@gatialkadana aspoň som výnimočná :D :D Ale už mám aj miestnosť zajednanú. Veď sme sa boli pýtať v tej reštaurácií a na ten dátum ktorý mi potrebujeme mali ešte voľné. Takže sme nemali ani s tým problémy. Aj sa nám páčilo prostredie a celkovo celá reštaurácia. Začínam sa pomaly tešiť na moju svadbu, aj keď spočiatku som si vôbec nevedela predstaviť že kde čo zajednať. Ale teraz to už naberá celkom dobré obrátky:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss v tomto si, to máš pravdu ;-D Ktorú reštauráciu ste napokon zajednali? Neviem či si mi tu písala ale sa mi zdá že nie, lebo keby si mi to písala tak by som si to pamätala ale vôbec neviem medzi ktorými ste sa rozhodovali a ktorú ste si napokon vybrali. Verím ti, ja už sa tiež neviem dočkať a to už mám za skoro mesiac svadbu :-) Ale užívaj si ešte tieto chvíle, lebo ti to rýchlo ubehne:-) Veď keď si vezmem tak ešte len teraz sme začali plánovať a už to zachvíľku bude aj za nami. Neskutočne rýchlo všetko letí :/
Odpovedať
@gatialkadana rozhodovali sme sa napokon až medzi troma reštauráciami ale vybrali sme si reštauráciu Pod Hradom. U nich prostredie aj vo vnútri aj vonku sa nám najviac páčilo, je tam veľa takých pekných miest, kde sa bude dobre fotiť a keďže ja sa rada fotím, tak na tomto som si trošku potrpela:-) Celkovo ale aj ich prístup bol ochotní a milý, čo som bola rada. Dohodli sme už nejaké veci a potom tesne pred svadbou sa s majiteľom máme ešte stretnúť a nahlásiť presný počet ľudí, menu a všetko okolo toho. To máš pravdu, ide ten čas veľmi rýchlo. Najradšej by som ho niekedy zastavila, len to bohužiaľ neviem:/ Ty už máš všetko vybavené na svadbu? Či ešte riešite nejaké posledné veci, čo?
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss tam je pekne, dobrý výber:-) Radi tam chodíme so snúbencom na večeru, lebo jedlo u nich, to je zážitok:-) My sme tiež uvažovali tam mať svadbu, ale na náš termín už nemali voľné a asi by sme sa tam ani nepomestili. Všetko úplne nie, ale už drvivu väčšinu vybavenú máme. Už len fakt dotiahnúť tie posledné veci a svadba sa môže začať:-)
Odpovedať
@lauriss...dúfam že nevyrušujem a neotravujem:-) Chcela by som sa spýtať len zopár otázočiek. Keďže som si všimla, že budete mať svadbu v salóniku, v ktorom by sme chceli aj my mať svadobnú hostinu. Tak ma zaujíma, že koľko sa tam platí? Platí sa tam aj prenájom miestnosti, alebo len na osobu za jedlo? Ako to tam u nich chodí?
Odpovedať
@gatialkadana tak to je smola že už nemali voľný termín, ste to asi neskoro začali riešiť čo? Pozerám, že už si mala svadbu. Ako dopadla? Rozprávaj, preháňaj :D :D @dejbi vôbec neotravuješ;-) Vieš čo, oni to majú tak že sa neplatí za prenájom sály ale platíš len vlastne za jedno a za všetko čo ti oni budú dodávať. Každý má individuálnu cenu, lebo záleží od požiadaviek klienta. My sme si povedali čo všetko chceme a na základe toho nám spravili cenovú ponuku
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss dosť neskoro veru:/ Ale nevadí, aj napriek všetkému svadba dopadla na jednotku a ja som si ten deň so všetkými mojimi blízkymi veľmi užila. Všetko prebehlo v poriadku, podľa plánov a dokonca by som povedala že aj lepšie. Tak ako som si povedala, že ten deň si budem len užívať a nič neriešiť, tak to aj bolo a bolo to super;-) Neviem čo ťa ešte zaujíma? Asi som v skratke napísala že bola výborná svadba a viac slov asi ani nenájdem:-)
Odpovedať
@lauriss...aha, to som vôbec nevedela, že oni to majú takto. Som si myslela, že aj za prenájom toho salónika si účtujú nejaký poplatok. Ale to je potom super. Vy ste si aké menu zvolili a koľko si platila za osobu? Mohla by si mi to napísať, ak si to ešte pamätáš alebo ak to máš niekde poznačené? Bola by som veľmi rada, aspoň by som si mohla v hlave utvoriť nejakú predstavu, koľko cca to tam vychádza
Odpovedať
@gatialkadana Danka to je potom super, keď Vám svadba takto dobre dopadla. Rada takéto dobré správy čítam:-) Mňa zaujíma všetko, takže ak máš ešte niečo, tak kľudne napíš:-):-) Ale v skratke si fakt všetko napísala. Budete mať aj nejaké fotky? Fotili ste sa aj vo vnútri v reštaurácii pod hradom, či iba vonku? Ako ste to mali? Toto by ma ešte zaujímalo a poprípade by si mohla aj nejakú fotku pridať,hm?
Odpovedať
@dejbi och tebe som skoro zabudla napísať. Som to chcela do toho istého príspevku ale som to omylom hneď odoslala. Tak píšem takto do nového. Fúha, no to budem musieť nájsť v zošite. Ako napísať som si to napísala ale nepamätám si to z pamäte. Teraz ani doma nie som, takže ti to potom niekedy napíšem do IP, okey?
Odpovedať
@lauriss...v pohode, z toho si nič nerob. Dôležité je, že si mi napísala a či je to už zvlášť alebo v jednom príspevku si myslím, že to je bezpredmetné. Nenašla som si od teba ešte IP, nezabudla si na mňa? Bola by som fakt rada, keby si mi to napísala. Tak preto sa ti trošku pripomínam ale nechcem byť zase otravná, tak ak nemáš čas tak sa kašli na to. Aj keď by mi to veľmi pomohlo
Odpovedať
Profilova fotka
@lauriss v skratke všetko a už ma ani nič také nenapadá, čo by som ti napísala. Fotky samozrejme že budeme mať ale ešte ich nemáme. Povedali nám fotografi, že koncom júna sa stretneme a nám ich odovzdajú. Mám iba také čo sestra fotila a tak, jedlo mám pofotené a také prkotinky. Fotili sme sa aj vo vnútri aj vonku. Chcela som všade, keďže to tam je také krásne :-) Pošlem potom, keď ich budem mať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akurat som pozerala, ze je to veru velmi pekne miesto na svadbu. je tazke si tam zajednat termin?Ako kamaratka riesi termin? asi je tam celkom tazke si nejaky volny vybrat, ci? mne sa osobne moc pacia taketo tematicke svadby. Isto budu aj krasne fotky z takehoto miesta. este keby sa fotili pri zapade slnka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mairca mohla by si upresniť čo ťa zaujíma. Či Trenčiansky hrad alebo spomínaná Reštaurácia pod Hradom? Ja by som ti vedela dať bližšie info k tej reštaurácií, keďže sa tam konala naša svadobná hostina. Chceli sme aj obrad na hrade ale ten sa nám nepodaril vybaviť, keďže je to aj drahé a ani voľný termín nemali. Ale v tej reštike je krásne a je hneď výhľad aj na hrad, tak nám to trochu nahradilo to, že tam sme nemohli mať obrad :-) Majú tam dosť veľkú obsadenosť, takže lepšie je skôr ako neskôr. Keď už vieš termín a chceš, tak ich kontaktuj aby potom už nebolo neskoro
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?