Mali ste niekto svadbu v pivnici Radošina?

ako ste boli spokojní?
Odpovedať
Švagor tam mal svadbu minulý rok. Bolo super, aj skvele navarené. Aj sa fotili vo viniciach, aj vo vínnej pivnici, krásne fotky majú.
Odpovedať
@zuzimino aké mali menu? ak si spomenieš prosím Ťa? nevieš, čo ich to tam vyšlo na osobu? a v akom ročnom období? my by sme tiež chceli tam svadbu, pretože sa nám tam veľmi páči, ale nevieme aké sú na to receznzie, preto sa pýtam.
Odpovedať
@vierolinka predjedlo mali: prosciutto s mozzarellou a zeleninou. Klasika polievka bola vývar, a hlavné jedlo plnené mäso. Plnené bolo slivkou a bola k tomu hríbová omáčka. Ale to som si neni istá už na 100 %. Bola to taká klasika. Ale uvarili naozaj výborne. A neskôr mali kapustnicu a také švédske stoly. Všetko čo chceli im tam dali. Tak čo chcete to Vám uvaria a aj dajú do švédskych stolov. Na sobou neviem presne. Nám už vraveli cenu na osobu aj so zákuskami, fotografom .....takže to by dosť skreslilo. Ale chodte sa tam poinformovať kľudne. A aj tu som videla zopár albumov, čo tam mali svadbu. Skús sa popýtať tých nevestičiek.
Odpovedať
vďaka za info, určite tam pôjdeme. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte baby prosim kolko ludi ste mali na svadbe v tomto priestore? Je parket pohodlny pre zabavu cca 40-45 ludi? Vdaka:))
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimino prosím ťa, kolko mali na svadbe cca ľudí? My tam budeme mať svadbu tento rok, vyzerá to tam krásne aj super prístup. Pýtam sa najmä kvôli tomu parketu tiež :)
Odpovedať
Profilova fotka
@11katy11 my tam tiez budeme mat svadbu v auguste, nas bude iba ,30 ale bolo na povedane ze mali tam aj svadbu a bolo ich 60 ludi ale ze uz boli trosku ako sardinky...ale su tam zase dve miestnosti jedna celka a jedna mala
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?