Miesto na malú svadbu v Bratislave

Chceli by sme v Bratislave malu svadbu pre 20 hosti.Viete mi poradit,kde ste boli spokojne?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka881 ahoj, podla mna na malu svadbu je super Castel Mierovo :)
Odpovedať
súhlas, Mierovo je skvelé
Odpovedať
@abaska @sayre A ake su tam ceny?Mali ste tam svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka881 nie, ja budem mat 70 ludi a na to je to moc male. cenovo boli najprijatelnejsi z mojich 4 vybranych svadobnych miest. nevyhodou u nich je, ze o 10 sa musis presunut dovnutra kvoli nocnemu kludu. a ak chces mat civilny sobas, tak matrika v Mierove odmieta sobasit inde ako u nich v sale, cize v Casteli mozes mat len fake obrad. ale ten priestor je nadherny, a maju tam vlastnu cukraren co je tiez fajn. aj ubytovacia kapacita tam je, ale uz si nepamatam kolko. ked napises email, tak ti urcite odpisu s cenovou ponukou a s detailami :) komunikovali so mnou celkom rychlo.
Odpovedať
@sayre mozem sa opytat kollo teba vyjde cena na jedneho hosta?Mam zatial dve ponuky a su total rozdielne
Odpovedať
@tinka881 mali ale už pred dvomi rokmi, my sme ale mali svadbu od začiatku vnútri, nie v stane, vonku bolo pár stolov pre fajčiarov a vetrajúcich sa, teraz je to krásne prerobené, otvorené. Ceny sa líšia podľa toho, aký jedálniček si vyberieš, ale napíš im, zavolaj, určite ti všetko vysvetlia a ponúknu riešenie
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka881 cca 80 eur so vsetkym jedlom, napojmi a ubytkom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@anettn26 dakujem,pozriem na nete.Cenovo to ako vychadzalo na hlavu?
Odpovedať
@tinka881 musí byť v Bratislave? Za nás odporúčame Husacina Plus Penzión v Slovenskom Grobe. Viac napíšem v prípade záujmu do správy. Mali sme 40 hostí, ale priestor sa dá prispôsobiť.
Odpovedať
Pripojím sa do diskusie, taktiež svadbu plánujeme pre 20ludi a cenové ponuky sa neskutočne líšia, hlavne mnohé reštaurácie váhajú uzavrieť priestor pre tak málo ľudí. Na začiatku som chcela mať všetko len to najlepšie a najkrajšie, ale teraz už mi stačí pohodlné parkovanie pre hostí, milí personál a kvalitná strava.
Odpovedať
Skúste osloviť mozno aj Hotel Bratislava, my sme mali síce viac ľudí, ale možno by vedeli vymyslieť aj pre menej. Boli veľmi ochotni
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
nasa svadba bola v Hiltone v BA, skvely personal, apartman bol gratis, hosti sme mali 80 ale maju miestnosti aj pre menej aj viac ludi, kludne ich kontaktuj, poslu ti cenovu ponuku podla tvojich poziadaviek :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?