Hľadám miesto na malú svadbu s ubytovaním v Bratislave

Hladame priestor v Bratislave a okoli na male posedenie po obrade s najblizsou rodinou -cca 20-25 ludi. Vsetkych potrebujeme aj ubytovat takze najlepsie nejaky penzion. A samozrejme 150€/noc nepripada do uvahy....ide nam o cenu :) Nema niektora skusenosti s takouto malou oslavou?
Odpovedať
Profilova fotka
castel Mierovo? je tam krásne, dá sa aj ubytovať
Odpovedať
@ajaku 92/noc je stale vela....je tam naozaj krasne, tie fotky su uzasne ale potrebujeme najst nieco lacnejsie :(
Odpovedať
Profilova fotka
@mirunka33 tak potom už neviem moc poradiť :-|
Odpovedať
my budeme mat svadbu v Marianke v Putnickom mlyne..od BA je to 8km..je tam krasna bazilika ak chces svadbu v kostole..Putnicky mlyn je zaroven aj penzion a hned cez cestu su dalsie dva penziony.. Co sa tyka gastronomie tak je to vyssi level gastronomie, uzasna chut, posobi to luxusne a zaroven sa hostia mozu citit uvolnene lebo cely interier je ako keby pivnica s odhalenymi tehlickami..pozri si moj pripravny album, mam tam fotky ako to tam vyzera ..ubytovanie stoji 50 eur na noc pre dve osoby, a co sa tyka jedla samozrejme velmi zalezi od toho co chces jest, ale ceny su podla mna na to aku gastronomiu robia uplne super..hlavne jedlo stoji okolo 10-12 eur, a dostanes ho krasne naaranzovane a uzasne chutne..da sa tam ist jest aj normalne, vsak je to restika:)
Odpovedať
@spanielka2 pozrela som si ich stranku a vyzera to tam uzasne, cisto a priestranne....rozhodne sa mi to paci viac ako nas plan c.2 ....urcite sa tam pojdeme pozriet, vyskusame jedlo a uvidime aku ponuku nam daju :) dakujem za tip :)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali rovnaký počet ľudí a mali sme posedenie/hostinu na Pražskej v hoteli Matyšák. Tiež sme mysleli, že niektorým hosťom bude treba aj ubytovanie. Nakoniec nechceli, ale aj tak to tam bolo pekné, boli sme spokojní. Pútnický mlyn sme mali ako alternatívu na 2. mieste :-)
Odpovedať
Ahoj @kataruska321 , matysak nase oblubene vinko :) restauracia vyzera super, je dost velka, ako ste to riesili? Mali ste priestor nejako oddeleny-uzavreta spolocnost? A prosim ta, kolko vas to stalo-cele posedenie? A do kolkej ste tam boli? My tak planujeme,ze do osmej cca.
Odpovedať
@mirunka33 Ahoj, napísala som ti do správy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?