Má niekto skúsenosti so Zrkadlovou sieňou v Primaciálnom?

Ahojte nevesticky, urputne zhanam nejake honosnejsie a historicke miesto v Bratislave, co teda nie je lahke...ma niekto skusenosti so svatbou v Primacialnom?
Odpovedať
ahoj, osobnú nemám, ale viem, že tam je dosť ťažké zohnať termín, lebo býva tak na rok obsadené všetko. takže ak to chceš v roku 2013, asi by bolo lepšie už teraz zisťovať dostupnosť. aspoň kamoška takto zrkadlovú zavrhla, hovorila, že vtedy už nebol žiadny voľný termín. tu máš inak cenník, ak si náhodou ešte nepozerala: http://www.bratislava.sk/vismo/dokume... Inak, nedávno som tam bola pri inej príležitosti, je to stále veľmi pekné :-) kedysi sa mi tam sobášili rodičia. a prepáč, nedá mi, ale je to svaDba :-)
Odpovedať
haha, dik za odpoved aj opravu:)...ja som uz na nervy, nevieme si nijake miesto najst, na vsetkom nam nieco vadi....
Odpovedať
@babulinka1210 A chcete to veľmi v Bratislave? Neuvažovali ste nad niečím pri BA? Kaštieľov je viacero, my sme si nakoniec tiež takto vybrali a sme nadšení, že sa budeme brať práve tam. Len ak náhodou chcete lentý termín 2013, bude menšia šanca už všade.
Odpovedať
jasne, ze sme uvazovali. Chceli sme mojmirovce alebo beladice, ale nakoniec by to vyslo draho, kedze by sme vsetkych museli trepat tam, plus ubytko, odvoz atd...tieto naklady by som nemusela riesit pokial by sme zostali v BA..bilo sme kuknut v kamile, ale az tak ma to neoslovilo. strasne sa mi paci tomasov, ale zevraj je velmi drahy...A kam pojdete vy?
Odpovedať
@babulinka1210 My práve do Tomášova. Dávala som si naceniť ten a ešte Baštu Pajštún a vyhral to Tomášov. Ten rozdiel tam nebol taký príšerný. A je to relatívne neďaleko, takže ani veľa izieb sme nemuseli riešiť :-) Kamila sa mi nepáčila ani na fotkách, popravde.
Odpovedať
No vsak prave, ani ja som z kamily nebola nejaka unesena...a mohla by si mi prosssiiiim poslat ich cenovu ponuku, alebo aspon napisat kolko to asi bude stat? Nemam ani sajnu totiz a nechcem sa tam ist zbytocne trepat ak na mna vyvalia nejaku obrovsku cenu...
Odpovedať
@babulinka1210 Cenu si v podstate vytvoríš sama, ak to tak môžem nazvať, pretože si nakombinuješ jedlo. Najvyššia položka je prenájom, prípadne stan.
Odpovedať
A este mi napadlo, pozerali ste hotely? Kamoska sa ide svadbit v Albrechte, je fakt pekny, len sa tam neda zurovat do rana.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?