Letná svadba pre 30 ľudí v Košiciach

Profilova fotka
Prosím dievčatá, poraďte mi miesto na menšiu svadbu v Košiciach v auguste/septembri 2016. Plánujeme 17 ľudí (najbližšia rodina) a potom neskôr večer príde pár kamošov - spolu s nimi to bude 30 ľudí. Hľadáme peknú reštauráciu, kde by mali aj nejakú terasu, kde by mohla byť grilovačka. Obrad by sme tiež radi poriešli priamo tam, nie na úrade. Chceme veľmi neformálnu svadbu bez veľkých ceremónií. No záleží nám na tom, aby to miesto bolo fakt pekné. Páči sa nám retro štýl - napr. Zwicker v Prešove, no to sme vylúčili z dôvodu komplikácií s dopravou. Budem rada za každú radu a Vaše skúsenosti + kľudne uvítam aj ponuky od PRO.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlnka9 Dobrý deň, skúste si pozrieť Slamený dom, Lesanka, Koliba Zlatá Podkova, či Sýpka, prípadne Hotel Bankov vonku. Prikladám foto priestorov. Vo všetkých by nemal byť problém s grilovaním. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava Ďakujem Vám za príspevok :) Radšej by sme ostali priamo v KE, aby sme nemali problém s dopravou hostí, čiže Lesanka asi vypadáva. Slamený dom vyzerá celkom fajn, skúsim im napísať. Ja sa len bojím, či pre nich bude zaujímavá taká malá svadba s malými nákladmi...
Odpovedať
Profilova fotka
@vlnka9 Dobrý deň, obávam sa, že na tento problém narazíte vo všetkých miestach, ktoré bežne realizujú svadby. Taktiež obsadenosť bude problém, nakoľko v KE je málo pekných a dobrých miest, preto sú obsadené rok vopred. Riešením by možno bola piatková svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne Este napadlo Rokoko, maju taku krasnu terasu, Myslim Ze to by ste sa tam Akurat zmestili :) Akurat Ze Neviem Ako s obradom, opytaj sa ich. A skvelo tam varia!
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava Áno, kľudne to dáme na piatok, v tom nie je problém. Vy realizujete len výzdobu alebo kompletne celú organizáciu svadby?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlnka9 dobrý večer, poslala som Vám správu. Pekný zvyšok dňa. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?