Kursalon Trenčianske Teplice na svadbu - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte, mal niekto z vas alebo plánuje svadbu v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach v koncertnej sále? Zaujímali by ma vaše názory a postrehy. Ďakujem
Odpovedať
Zatiaľ som vždy len videla ľudí čo si tam svadbu organizovali, ale priestory sú krásne, ale aj cennovo určite vyššie.... skús pozrieť aj ich stránku na FB, majú tam fotky a možno aj nejaké pripomienky od svadobčanov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte dievčatá, nemali ste niektorá svadbu v Kursalone uz aj tento rok? :-) Zaujímala by ma vaša spokojnosť s jedlom, personálom....a aj cenou.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam mala svadbu 28. Maja. Spokojnosť nadovšetko. Jedlo úžasne, personál skvelý, všetko super. Cena vyššia ale stalo to zato 😉
Odpovedať
@kote120 ... porcie stacili? ;-) kolko si mala ludi?.....a kolko Ta to dohromady vyslo? ;-) Vcera mi poslala manazerka svadobny katalog....akurat ho pozeram :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simik234 prosim ťa nepreposlala by si mi ten svadobný katalog, som zvedava ;) mail : simonvalkova@gmail.com Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
★★★ Diamond Band - Cimbalovka ★★★ Kvalitná hudba na firemné akcie, rodinné oslavy, svadby a plesy. Organizovanie kultúrnych podujatí. Naštívte si našu stranku na Moja svadba.sk Tešíme sa na spoluprácu, Váš Diamond Band.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?