Kto plánuje svadbu v Žiline a blízkom okolí?

Profilova fotka
Ahojte kocky, ktora planujete svadbu v ziline a okoli?chcela by osm si pokecat a dat nejake infosky s babami Zilina.....dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin...tak ako si na tom s pripravami? uz si pokrocila?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 ahoj...no ja mam toho uz velmi vela :))) akosi to islo samo :)))...a ty?ako si na tom?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dievčatá a kedy máte svadbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@radka2305 ja mam 4.8.2012 o 16.00 hod :))) a t?
Odpovedať
Profilova fotka
@ teuflerin....uff tak to ti zavidim...my sme sa tak akurat pohli s vybavovanim na matrike, aspon nieco teda :-) saly sme boli pozriet, lietavska lucka sa mi nepaci a ja by som chcela mat okruhle stoly na svadbe a tie ze maju len vo Vixe a Slovakii, tak nasi boli pozriet vo Vixe a ze to tam vyzera super...mozes si doniest vsetko alko, nealko a ostatne veci, uvidim co na to povedia svokrovci :-) @radka2305 ja mam 4.augusta a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 mame rovnaky termin :) aj v holiday inn maju super svadobne akcie...skoda ze ja osm nemohla tak vyskakovat kvoli svokrovcom mas toho strasne vela v cene..na matrike osm bola v pondelok uz mam aj ziadost..idete sa brat v kostole alebo na radnici?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak holiday inn by som aj ja brala ale je to nad ramec financii,alebo taka villa necas :) no my tobudeme mat len na bojnickom zamku civilny obrad lebo priatel je neveriaci...druzicky budes mat?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 no aj my budeme mat len na radnici v ziline civilny obrad..nechodime do kostola a tak, takze to nebude cirkevne.....a nie druzicky nebudem mat..teda budem mat mzno tri styri malicke :)...ale inak nebudem mat...nechcem ten "americky" styl - pat druziciek a pat druzbov v rovnakych satach a tak :P a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 Ak zhanas okruhle stoly maju ich aj v kamelii.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som par tyzdnov po Vas. Mame to 1.9., tiez na radnici a hostinu v Bosse.
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin...no budem mat jednu malicku a potom asi 4 kamaratky mi budu druzicky...saty nebudu mat rovnake len som sa s nimi dohodla,ze farbu musia mat:) tak uvidime ako to dopadne a ozaj kyticku z coho budes mat...ja rozmyslan nad tou z bizu alebo potom tmavomodre ruze alebo alebo lalie ak by som zohnala @ccocco a nevies ake je to velke v tej Kamelii a ako sa to tam pohybuje cenovo?
Odpovedať
ahojte baby, chcem sa spýtať a o autíčku ste už rozmýšľali? .... nepoznáte niekoho, kto ponúka veterána na svadbu...z okolia Žiliny, hm? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No, ja budem musieť tiež tento týždeň zájsť na úrad a ohlásiť termín a čas, lebo mám pocit, že tu už veľa kočiek má rovnaký termín, tak aby nás aj niekto vzal :-) Jediné, čo nemáme sú obrúčky, priateľ si ešte nevybral oblek, ja čakám na šaty, kt. som si objednala..a výzdobu nechávam na letné mesiace,nakoľko ešte nie som rozhodnutá a neviem, či sa mi podarí zohnať cyklamenové topánky:-( Inak mám asi vo všetkom jasno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 no v kamelii je to cenovo takto : menu na osobu 30€ a viac, podla toho co si vyberies....priestorovo je to tam celkom fajn ale je oddelena miestnost na tancovanie od tej na sedenie...to sa i nepaci, a vsetko nealko musis brat od nich tak to osm zavrhla hned...:! @bastillka ja uz mam vsetko skoro len teda oblek a take tie veci pre draheho musime kupit ale to az maj jun, potom este doladit vyzdobu kvetovu a tak......a idete mat obrad kde teda?na radnici alebo v kostole? @jinx23 ja chcem mat kvety urcite orchideu a v kombinacii s niecim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin No pôvodne sme chceli na radnici, ale tam ma veľmi odradilo to parkovanie.Proste sa musí parkovať bud v Auparku alebo Mirade, povolanie na vjazd sa nedá dostať..Iba ak by som mala jedno svadobné auto a jeden autobus so všetkými..Ja mám tiež neveriaceho a nekrsteného Judáša, takže sme dlho nevedeli že kde :-) Nakoniec on sám navrhol ten malinký kostolík v závodí a boli sme sa aj pýtať,farár nič nenamietal,som sa ešte čudovala aký pohoďák a je to tam krásne,tým, že je to komorné..
Odpovedať
Profilova fotka
@bastillka no my sme obaja taky...ze moc neverime, krestania sme ale tak co uz.....no mna nejako to parkovanie netrapi....chceme mat bus....a dve svadobne auta..takze sa to nejako poriesi....s tym problem nebude....teda dufam :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin 09.06.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to uz mas cobydup :))
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin....no vedia si teda zapytat za tie svadby...tak ten Vix to ma take iste s tym tancovanim a restauraciou oddelene ak nic ine teda nenajdeme tak to urobime tam...aj cenovo je to tam v pohode :-) @bastillka tak to mate super, ze vas zosobasi :-) myslim ze aj moj dekan by to spravil ale priatel nechce, tak uz ho nejdem do toho tlacit ved mozno niekedy v buducnosti si to rozmysli a spravime si este jednu svadbu v kostole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 no jasne, uvidite ze co a ako...a vy idete mat sobas v Bojniciach a potom pridete do Vixu, xi to zle chapem.....uved ma do obrazu :D
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin....hej hej presne tak to ideme urobit, sobas v Bojniciach a oslava potom v ZA....robime to kvoli tomu, ze z priatelovej strany bude len nejakych 20 ludi a od nas ich bude ovela viac, tak ze bude lepsie ak to urobime blizsie ku ziline...este mozno nejake Rajecke alebo Rajec, len neviem ci tam nieco pekne maju :-( hruza je to zariadovat odtialto...cez Vianoce sme chceli pobehat nejake restiky a kulturaky a nic sme nestihli :-( tak teraz v podstate rodicia behaju a pozeraju a referuju co a ako ....saty uz mas vybrane?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte 7.7. polom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 Tak keby bolo na mne, ja tiež frajera netlačim do takýchto vecí, ale z organizačných dôvodov je ozaj ten kostolík v Závodí lepšejší..pôvodne som rezervovala na civilný sobáš kaštieľ v Bytči, ale 20 km je 20 km a na tých 10-15 min. sobášu sa km akoby zdvojnásobujú... PS: a už mi začína šibať z topánok,snívam o nich, ked zaspávam, tak myslím len na lodičky, kt. asi nikde nenájdem..aaaach!! :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@bastillka no ja sa uz tesim na tu cestu z Bojnic do Za:-) a o akych topankach dnivas?ja dufam ze snubenec splni,co slubil a kupi mi Louboutinky :-)ale pre pripad si kupim este jedny ak by si to rozmyslel ...ozaj vyzdobu planujes v akej farbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 Tak, keby bolo na mne, tak si objednám Menburky, Badgley Mischka alebo tie Loubotinky - len cyklamenové lodičky s nejakou peknou aplikáciou - o tom môžem akurát snívať..ale už začínam uvažovať nad tým, že si kúpim biele lodičky a cyklamenovou organzou spravím na nich mašľu (jedna kočka má podobné v bazári)..a výzdoba? no chcela by som cyklamenovo - zelenú - ale to je dalšia dilema, nakoľko je strop na 1/2 žltý...och, som komplikovaná, čo? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kacena123456789 hotel polom? :))) @jinx23 no ja uz saticky daaavno mam kupene :)))) a ty si na tom ako? u mna to bola cista nahoda zalubila som sa tak som ich musela mat tak nasi kupili :))) @bastillka aj ja som chcela farebne lodicky ale uz teraz sa mi to ku satam nehodi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin No ja budem mať v podstate krátke šaty, takže tam musím aj teda chcem dbať na lodičkách :-))) 8-) Aj asi viem, že v Trnave také nájdem, ale nechce sa mi čakať do konca mesiaca...och! :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@bastillka no ja mam take saty :P ze ked vystriem nohu tak mi stale nie je vidiet topanky :D tak sa smejem, potrebujem uplne jednoduche na nizsom opatku biele...keby osm si dala farebne tak by sa to vobec nehodilo :D
Odpovedať
Fúha, kočeny vidím, že riadne zaostávam .... My máme svadbu 14.7. a v podstate ešte nič nemám zajednané ...dokonca ani len vybraté.... 8-) .... Jediné, čo je ako tak rozhodnuté je, že hostina bude v Hoteli Skalka v Rajeckých!
Odpovedať
Profilova fotka
@teuflerin najprv sme mali zajednanu slovakiu, ale potom sme uvideli polom a laska na prvy pohlad :) mam uplne princeznovske saty tak sa dam budem hodit :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?