Kto mal svadbu doma na záhrade?

Čo si o tom myslíte? Je to v pohode mať to doma? Taká sviatočnejšia grilovačka? :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, keby som mala obrovsku zahradu, alebo aspon dostatocne velku :) idem do toho! my sme povodne chceli robit obrad v zahrade, len sa nazbieralo akosi vela ludi, asi by stali aj vonku na ulici :D jedna moja kamaratka mala hostinu pri rieke - grilovacku. kazdy sme nieco doniesli na jedenie, pitie, ozdobili sme stromceky a okolie, taka outdoor hostina. bolo to super. hudba bola, naaadherne prostredie - priroda, rieka, zelen.... mne sa to velmi pacilo!
Odpovedať
mne sa taktiez pacia svadby vonku, ale chce to priestrannu a peknu zahradu. my sice mame velku zahradu, ale vsade okolo domy, cesta... ak by ste chceli mat hudbu, mohlo by to obtazovat susedov. a trebalo by popremyslat co v pripade zleho pocasia :)
Odpovedať
Ja som chcela aby bol vonku gulas pred odobierkou,nakoniec ma presvedcili,ze to nie je dobry napad,ze prilis vela ludi a co ak bude prsat? A nakoniec som rada,rano trosku poprchalo,stacili stresy,kde sa fotit,no nastastie potom vyslo slniecko.... Neter zas mala v pia obrad a v sob grilovacku na zahrade/dvore na dedine.dohodli sa so susedmi,aby nebol problem,ale cele sa to nieslo v takej neformalnej atmosfere.
Odpovedať
Ja plánujem tiež svadbu vonku doma na dvore. Máme veľkú záhradu s bazénom. Nebudeme mať veľa ľudí, ale obávam sa počasia a tých príprav pred svadbou. Kedže som v zahraničí dosť ma stresuje ten čas či to všetko stihneme. Zatial som nič nerezervovala v prípade zlého počasia.Aj ked som vždy takú svadbu chcela vždy mať, ked sa to blíži tým ma viacej straší to počasie .Čo ak nevyjde počasie , stále nad tým premýšlam čo je lepšie urobiť. Uvažujeme aj nad sobášom doma v altánku či dostaneme povolenie ak prídeme domou na jar uvidíme či niečo vybavíme . Ak je niekto z okolia Trnavy neviete poradiť pekné miesto na sobáš, v prípade aj miesto, ktoré by sme si mohli pozrieť ako náhrvadu za svadbu doma na dvore. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
svadby vonku sa mi pacia, ale naozaj to treba mat dobre osetrene co sa tyka toho pocasia... nejake tie stany alebo nieco podobne... a potom treba ratat s tym, ze ked je svadba v lete, tak je vsade kopa hmyzu (komare, muchy, ovady a pod.)...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbobnu hostinu doma na zahrade...som v anglicku a vsetko zariadujem cez net a telefon ale mame to pripravene tak ze uz sa nevieme dockat...bude to take volnejsie vsetko,nez v sale...mame uz rezervovany aj stan ale aj tak jedine coho sa stale obavam je pocasie lebo stan je velky 10x6metrov takze bude viacmenej nad stolmi,lebo budeme mat 40 hosti takze tam musime dat stoly a miesto na tancovanie bude pod holym nebom tak sa uz len modlit aby bol ten nas den bez dazda... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to som rada, že som si to tu prečítala, tiež zvažujeme túto možnosť. Stany, alebo prístrešky mať zabezpečené....to mi je jasné. Ale na tú hudbu som nemyslela. Máme krásnu veľkú záhradu s terasou, ale veľa susedov okolo seba :-| .
Odpovedať
Podľa mňa je to úúúúplne super, a hoci budeme mať svadbu na rozprávkovom mieste, už som veru aj trochu zaľutovala, že sme si to nenechali na teplejšie obdobie a záhradu :-) Obrad na nejakom peknom mieste možno, a potom grilovačka, vínovačka, pivovačka - skvelé!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?