Košice - penzión Platz

Zdravím Vás kočky, prosím Vás, mala niektorá z Vás svadobnú hostinu v penzióne PLATZ v Košiciach?Ak áno, páčilo sa Vám tam? Za odpoveď Vám vopred veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 my sme tam mali krstiny a je to tam male podla mna.. mali sme okolo 60 hostii neviem si tam predstavit tancovat...
Odpovedať
ketrinka17 dakujem Ti velmi pekne za odpoved....ja mam rezervovane GESko, len mi kamoska dala tento penzion do hlavy, nech si ho prezriem....nejake obrazky som videla ale parket mrnavy, tak pre 5-6 ludi...No na svadbe budeme mat okolo 70 ludi...ja som myslela ze su tam aj ine miestnosti, nie len tie na fotkach z netu....a na svadbe sa ma tancovat a tam by sa tolko ludi na parket ani nepomestilo:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
No, my sme tam boli pozriet ked sme planovali svadbu. Cenovo boli relativne lacni, ale mne sa to nezdalo dost reprezentativne. Sala v pohode, ale ten vchod bol dost schatraly. No a parket bol dost maly podla mna. My sme navyse mali zivu kapelu, takze to by sme sa isto nepomestili. No a tie zelene steny tiez nevyzerali velmi vabivo. Navyse dost pochybujem o klimatizacii v tych priestoroch. Tiez som necitala vela dobrych referencii na nich tuto na portali. GESko je velmi dobry vyber :-)
Odpovedať
pivetka No steny naozaj des:-)))) ja len tak pre info, mne sa to nezda na svadbu vobec dobre.......Prosim ta, mohla by si mi poradit, kde by som si o nich precitala referencie?.-) Len pre zaujimavost:-) No Gesko sa mi velmi paci. Vela ludi vsak vravi, ze je drahe....no mne nepride nejako drahe a ved predsa vsetky svadby nieco stoja:-) Inak mozem este otazocku?Kde si mala svadbu? Dakujem za odpoved:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 My sme mali svadbu v dome umenia. Jedna rozpravka. coskoro uz prihodim aj fotky nejake z hostiny. A neviem ako cenovo je na tom GESko, ale myslim, ze sa pohybuje v tych kosickych standardoch a to je jedno ci si v hiltone, jasmine, buzni, gesku, golden royali...vsetko je plus minus na rovnakej cenovej urovni, Platz je na nizsej, ale aj jeho uroven (myslim servis a uroven priestorov) je na uplne inej urovni ako napriklad GES. No a referencie som citala tuto niekde na portali. Daj si to vyhladat vo forach, urcite na nieco narazis. Ale podla mna sa na to vykasli a nad tym ani nerozmyslaj. Mozno budu lacnejsie, ale prerobis na case a energii, ktoru venujes napriklad do vyzdoby, lebo neverim, ze tam ti to pripravia tak pekne ako v GESku.
Odpovedať
pivetka urcite nad Platzom ani nerozmyslam:-) mam rezervovane Gesko:-) to asi bude najlepsie:-)))) No to mas pravdu, vsade je nieco plus a minus....no co sa tyka vyzdoby, urcite by nebola taka ako v Gesku:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 no vidis. Mas rezervovane super priestory, tak podla mna radsej svoju energiu minaj na dalsie veci ohladom svadby :-) Co sa tyka GESka, tak tam mam len 1 obavu (aj to len na zaklade skusenosti z mojej svadby z domu umenia, v GESku som na svadbe nikdy nebola) a to tu, ze predpokladam, ze stoly s hostami budu tesne okolo podia. Od mojich hosti som sa po svadbe dozvedela (hlavne od starsich rodinnych prislusnikov), ze tym ze sedeli viacmenej na podiu, tak cely cas boli priamo pod reprakmi a nemohli sa bavit medzi sebou. U hosti, co sedeli trosku dalej medzi stlpami tento problem absolutne nebol, lebo hudba sa potom v tych velkych priestoroch rozlozila. Ale to je pre teba ako nevestu len kozmeticka vada, ktoru v svojej podstate ani nemusis riesit. Len na to mysli a zabezbec im nejake alternativne priestory, kde bude v pripade potreby viac kludu ( co ak si dobre pamatam, tak GESko ma celkom slusnu halu pred vchodom do saly, ktoru budes mat asi tiez k dispozicii,ci?) Ale to je len moj postreh a rada, ktoru si vobec nemusis brat k srdcu. Spravte si to s drahym podla svojich predstav, aby to bol Vas den D :-)
Odpovedať
Dakujem za ten postreh co sa tyka hudby z reprakov:-))))) Ano, aj tu salu budem mat k dispozicii, takze bude vsetko v ten den iba moje:-))))) Dakujem za radu, beriem si ju k srdcu:-))))) Samozrejme, ze si to spravime podla svojich predstav:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?