KMK Restauracia Lednicke Rovne

Ahojte, mate niekto skusenosti s restauraciou? Dakujem za kazdy jeden nazor :)
Odpovedať
@domika87 ahoj, co presne by si chcela vediet ?
Odpovedať
Napriklad ci je to priestor, ktory je dostatocny aj pre 100-120 ludi? Ako tam varia a celkovo dojem zo svadby v tychto priestoroch, ak si ju tam mala :)
Odpovedať
@domika87 ja som tam svadbu nemala, ale bola som koncom minuleho roka. je to tam pekne, to sa musi uznat. miesta dost, kludne si myslim aj 100 ludi, ale to by ti konkretne povedali tam. plus presklenna terasa, kde sa chodi fajcit alebo fotit, ako sa dohodnete, vonku hned detske preliezky , co ocenia mamicky s detmi...... miesto pre kapelu je na podiu, cize nezabera miesto na parkete, a bar, kde ak niekto chce si nieco objednat, alebo len pre doplnanie vody, ak chces dzbanovu nie balenu... jedlo bolo dobre, chutilo, ak cchces poslem ti cenovu ponuku, ktoru mi sami poslali pred mesiacom. mne osobne sa tam svadba pacila a vedela by som si ju tam predstavit, no u nas makoniec vyhralo ine miesto.
Odpovedať
@domika87 ja tam budem mať svadbu A aj som tam na jednej bola čiže kľudne sa pýtaj ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@laura44 ahoj mohla by som Ta poprosit tu cenovu ponuku co Ti poslali? my hladame salu TN a sirsie okolie a na nic prijatelne nevieme prist. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?