Kde v Žiline zorganizovať svadbu?

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, viem, že sú tu aj podobné skupiny, ale tam som nedostala radu. S priateľom bývame v Prahe a plánujeme svadbu, ale keďže väčšina hostí bude zo Žiliny, tak sme sa rozhodli pre svadbu tam. Ale ja sa už v Žiline a okolí neorientujem a neviem, kde čo je, tak vôbec netuším, aké máme možnosti na miesto obradu a hostiny. Teda ani neviem, či sú aj iné miesta ako úrady, kostoly a kultúrne domy. Ja by som chcela obrad na nejakom neuzavretom priestore. Keby bola svadba v Prahe, tak by som uvažovala nad viničným altánom Grébovka alebo Vrtbovskou zahradou, ale v Žiline a okolí neviem. Celkom by sa mi pozdával Extreme park na vodnom diele, ale to iba z obrázkov, nevidela som ho naživo a na hostinu by sa mi moc páčil villa resort Hanuliak. Dohromady nás tipujem kolo 40, takže kapacitné problémy nevidím. A taktiež nevidím veľké finančné problémy, keďže skoro všetko je lacnejšie ako v Prahe.
Odpovedať
@renya3 ahoj. Svadby robia aj v extreme parku. V Hanuliakovi sa da tiez urobit aj s obradom vonku- my tak budeme mat. Obe miesta su krasne. My sme mali najskor extreme park zarezervovany, ale zle sa nam s nimi komunikovalo. Sli sme nahodou okolo Hanuliaka a ostalu sme tam. Pani,kt.tam ma na starosti svadby je ozaj super. V extreme parku by mali mat teraz v septembri prvu svadbu,skus im napisat,nech ti poslu fotky ;)
Odpovedať
@renya3 alebo mozes mat obrad v parku v Budatine. videla som tam jeden obrad a padla mi sanka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja hladam v ZA tiez priestory, mozno v skupine Žilina najdes viac info. Myslim si, ze je tu nedostatok peknych miest na svadbu, co v Prahe urcite nehrozi. Hlavne obrady mimo kostala sa robia napr. ma radnici potom Villa Necas ma altanok tam je to fajn, v parku v Budatine a videla som aj pred Chateau Gbelany a v nutri robia svadby aj male aj velke. Zrovna dnes je v Extreme parku svadba takze rozmyslam ze to pojdem trosku omrknut. :)
Odpovedať
V Ziline urcite Villa Necas. Chodime sa tam obcas cez vikend najest a vyborne varia. Maju peknu presklenu restauraciu s vyhladom na Stranik, a vonku vedia urobit altanok...Keby ze mam robit svadbu v Za, tak isto tam :) Chateau Gbelany sa mne osobne az tak nepaci...
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam vilu necas mali sme tam aj obrad vonku krása. ...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?