Kde v Bratislave sa dá urobiť svadba ako garden party?

Ahojte snubenicky, nevesticky & panicky :D Vzdy som chcela neformalnu svadbu - obrad pod stromom, vlastnu limonadu a maminine kolace. Budeme sa ale brat v Bratislave a mam naozaj problem najst miesto kde by sa to dalo realizovat. Viete mi poradit nejake miestecko? Boli ste na podobnej svadbe niekde v okoli?
Odpovedať
Profilova fotka
@wewci no idealna by bola wiegerova vila, alebo penzion C'est la vie. Popripade by som popozerala nieco v okoli Modry ;-) Ono zavisi aj od poctu ludi a toho, kolko by ste chceli investovat.
Odpovedať
Bude nas cca 80-100 :) Rozmyslala som aj nad hotelom West na kolibe ale okolie hotela sa mi zdalo malo atraktivne :) C'est la vie vyzera skvelo, skusim sa obratit aj na nich :) dakujem **
Odpovedať
Profilova fotka
@wewci este potom Pusty mlyn, alebo v okoli Lozorna :-) My sme mali svadbu v C'est la vie, ale obrad sme mali v kostole, ale viem, ze robia obrady priamo u nich v areali ;-) A krasne su aj svadby v Castel Mierovo, tiez robia obrady pod holym nebom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nevie niekto poradit aj nieco v okoli Ziliny ? Garden party svadba je moj sen :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
my sme v penzione C'est la vie povodne planovali svadbu, zaplatili sme zalohu, no plany sa nam zmenili, bolo to este vyse roka do terminu svadby, tak sme to hned oznamili penzionu. Odpisali nam, ze to registruju a zalohu nam vratia. Teraz je to uz vyse dvoch mesiacov, peniaze nam vobec nevratili, v mailoch to najprv stale slubovali a vyhovarali sa a nakoniec uz aj prestali reagovat. Peniaze v nedohladne, uz ani neverim, ze ich este niekedy uvidime. Absolutne neodporucam, neprofesionalne spravanie, som uplne sklamana.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, uz si objavila nejake miesto? ja tiez patram po mieste pod holym nebom ale zatial som nic dle chuti nenasla, do nobl a drahych aha RVS sa mi moc nechce :)
Odpovedať
@alexandra777 reštaurácia Pohoda, v Horskom parku - krásne prostredie (aj dosť veľké) 😊
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ak máte tipy na garden svadbu aj niekde na strednom Slovensku, potešili by ste ma;) plánujeme svadbu neformálnu, vonku, v záhrade..no žiaľ, na nic dobre som este nenarazila..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?